Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

ooy oyyy oyyy cok tesekkür ederim simaricam bakin heeeelaelaelaelaelae

aaaa gercetenmiiiii ??? banada uyari gelmistii:1rolleyes: beni korudugun icinde ayrica tesekkür ederim kralicem benimmmmmmmopuyorumnanaktan

tumena ilgi alanıma girdin bende bakabilebilirmiyim canım
söz fazla bakmıcam şöle göz ucuyla :1rolleyes:

valla helal...ben daha bir kac ay öncesine kadar avatar resimi koyamiodum...

ay ben ilk uye oldumda baya bi inceledim kurcaladım orasını burasını didik didik cok fransız kalmıstım hiç foruma takılmasdım burun muabbetine burayı bulmustum ...
ogrendim didikleye didikleye :roflol:

evet yaaa taktilar bana, resimlerimi koydummu olay oluyor yaaa kaldirdim zatiii:umursamaz:

ay evet ya gerizekalılar salak sacma yorum yapmıslar resimlerin altına gıcık oldum ama yetisememisim tartısmaya yetissem ben de banlancaktım demek ki

nezaman...noldu? benim neden haberim yok kjghakgjagagaga...

ooy oyyy oyyy cok tesekkür ederim simaricam bakin heeeelaelaelaelaelae

aaaa gercetenmiiiii ??? banada uyari gelmistii:1rolleyes: beni korudugun icinde ayrica tesekkür ederim kralicem benimmmmmmmopuyorumnanaktan

sevdiklerimin her zaman arkasındayım o onemli degilde ...
rica ederim yanede ...
hani ordaki sataşanlara bişi yapmadılar ya onu garipsedimdi bende yazdım editore hallettim opuyorumnanaktan

sezosscum kıskanclık baska bisi degil gercektenn

sağol canım :1hug:

tatlım nabcan amacı geyik olsunda gerisi hikaye bak ne gusel egleniok :sm_cool:
haklısın canım gerçekten eğlendim kaydirigubbakcemile3 msn sohbetlerimizi pek aratmadı kısmen yani :roflol: :roflol:

ay evet ya gerizekalılar salak sacma yorum yapmıslar resimlerin altına gıcık oldum ama yetisememisim tartısmaya yetissem ben de banlancaktım demek ki

:roflol: :roflol: :roflol:
banlı banlı geserdik artık iikide gec kalmışın ...

kıskançlıklarından ne diceklerini şaşırıolar be sadece ozenip yapamadıkları için işde başka bişi deel :roflol:

kraliche sanada bir eksik varmış gibi geliyomu :1shok: kıs çaqla yok ya delikafadulden

ama ben fransiz kaldim... kim sezosuma kaka seiler söylemis...

sevdiklerimin her zaman arkasındayım o onemli degilde ...
rica ederim yanede ...
hani ordaki sataşanlara bişi yapmadılar ya onu garipsedimdi bende yazdım editore hallettim opuyorumnanaktan

sen halledersin valla kaydirigubbakcemile3 beni zaten heryerde salaklar bulur adim adittigim yerde kesin olay ocikar nedendir bilmem:çok üzgünüm:

aynen valla kralicem kızı gördüler kapalı ama fıstık gibi hem modern hem sık hem güzel, kendileri öle diil ya kıskancından demedikleri kalmamıs kıza, millet acınca oluo da kız kapanınca mı olmuo yane cık cık cık

tesekkür ederim ebrucum senin fistikligin canim ooo siz begenin yeterkaydirigubbakcemile5

kızlar size iyi geceler iyi sohbetler,ben çıkıom, az kurdeşen döktümde,yanıyo yüzüm gözüm mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…