guzelliğin konusunda cicişim katılıyorum hatunlara diyorum ve parmamı basıyorum altına imza niyetine hane
:roflol: :roflol: :roflol:
ay bide gecen o senin resim tartışmasında beni banlamazlarmı zor actırdım akannehir
valla helal...ben daha bir kac ay öncesine kadar avatar resimi koyamiodum...
ay evet ya gerizekalılar salak sacma yorum yapmıslar resimlerin altına gıcık oldum ama yetisememisim tartısmayayetissem ben de banlancaktım demek ki
ooy oyyy oyyy cok tesekkür ederim simaricam bakin heeeelaelaelaelaelae
aaaa gercetenmiiiii ??? banada uyari gelmistii:1rolleyes: beni korudugun icinde ayrica tesekkür ederim kralicem benimmmmmmmopuyorumnanaktan
tumena ilgi alanıma girdin bende bakabilebilirmiyim canım
söz fazla bakmıcam şöle göz ucuyla :1rolleyes:
kralicham iyi fikir sagol valla aklıma gelmemisti
karamelim icinde kalacagına yaptır gitsin ama resimlerini gördüm valla hic oranı buranı yaptırıp da kendine güven getirmene gerek duyacak durumun yok yeterince iyisin bomba gibi massallah
haklısın canım gerçekten eğlendim kaydirigubbakcemile3 msn sohbetlerimizi pek aratmadı kısmen yani :roflol: :roflol:tatlım nabcan amacı geyik olsunda gerisi hikaye bak ne gusel egleniok :sm_cool:
ay evet ya gerizekalılar salak sacma yorum yapmıslar resimlerin altına gıcık oldum ama yetisememisim tartısmayayetissem ben de banlancaktım demek ki
banlı banlı geserdik artık iikide gec kalmışın ...
kıskançlıklarından ne diceklerini şaşırıolar be sadece ozenip yapamadıkları için işde başka bişi deel :roflol:
sevdiklerimin her zaman arkasındayım o onemli degilde ...
rica ederim yanede ...
hani ordaki sataşanlara bişi yapmadılar ya onu garipsedimdi bende yazdım editore hallettim opuyorumnanaktan
sağol canım :1hug:
haklısın canım gerçekten eğlendim kaydirigubbakcemile3 msn sohbetlerimizi pek aratmadı kısmen yani :roflol: :roflol:
kraliche sanada bir eksik varmış gibi geliyomu :1shok: kıs çaqla yok ya delikafadulden
sezosscum kıskanclık baska bisi degil gercektenn
ama ben fransiz kaldim...kim sezosuma kaka seiler söylemis...
aynen valla kralicem kızı gördüler kapalı ama fıstık gibi hem modern hem sık hem güzel, kendileri öle diil ya kıskancından demedikleri kalmamıs kıza, millet acınca oluo da kız kapanınca mı olmuo yane cık cık cık