Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

ayy buda neyin nesi nerden cikti kiz bu???kaydirigubbakcemile3

Hayaaaaaaaaaaaaaaat benı neden üzüyoooooooooooorsun...

Kızlar Nasılım :jeyyar:

kıs bu resimdeki senmisin ben seni tanıyom sanki :1shok: du bakim sen hiç buralara uğradınmı iftarda sana benzer bir konuğum vardı karnı yarık oldu ama ben kestim burnunu kaydirigubbakcemile3

yaa arkadaslar, ben burnumu deldirmistim ve deldirdikten 1 hafta sonra hizmami degistirdim, aslinda 1 ay kadar durmasi lazimdi ama ben sabirsiz oldugum icin degistirdim neyse simdi burnum intihab oldu galiba sisti deligin oldugu yer cok igrenc duruyo et ben gibi acaba birsey olurmu korkuyom biraz:çok üzgünüm:

Tubik aslında fena diil burnun..
hafif bir kaldırmayla ve kavisle cok güzel bir profilin olur..
önemli olan doğru dr u bulmak

ay dikkatli inceleyin goz mozde çizmiş tubik yane aynen tubiki yansıtan bi profil kaydirigubbakcemile3

doktora git bence...krem falan versin...arkadasta senin gibi yapti...sabirsiz seiler...sonra sisti baya kötü olmustu...:S

ay sezoşum delimisin nie deldirion ya hele bi iki sene gecsin ole yap acelen nedi :1shok:

doktora git bence...krem falan versin...arkadasta senin gibi yapti...sabirsiz seiler...sonra sisti baya kötü olmustu...:S

napiimmm halka takmak istedim ille salak edip degistirdim önceden böyle olmamisti ama...

kesip te koyun sunları yaa böyle olunca korkuyoruzdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…