sezos ben annatiim sana, kralicha karamelanın seyine bakmıs asansörde, sonra demis gerek yok sana silikona, ama o da diyo ki yok ben illa yaptırcam diyo, tumena da kameraya cekmislerdir bi bakın youtube a diyo, bende diom ki kralicha gerek yok diosa yaptırma gerek yoktur
ebru uyku modunda uyur yazar oldu artık gitme dedik kız uykususluktan can cekişio uykusuna hakim olsun konuyada olcak umitliyim
:roflol: :roflol: :roflol:
bende okuom okuom ama konuya hakim olamadım sezoss,
ama ebru hakim olcak kaydirigubbakcemile3
ayyy ne soğuk bi espri oldu dimi :kedi:
kaydirigubbakcemile3 aaa kralicem naptin bakimmm sen karamelin memislerini ellemissin kaydirigubbakcemile3 eger istiyorsa yaptirsin kadincazzzsırnaşık şey ebrucum sanada tesekkür ederim beni aydinlattigin icün opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 aaa kralicem naptin bakimmm sen karamelin memislerini ellemissin kaydirigubbakcemile3 eger istiyorsa yaptirsin kadincazzzsırnaşık şey ebrucum sanada tesekkür ederim beni aydinlattigin icün opuyorumnanaktan
ebrunun vazifesi bu,insanları aydınlatmak kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
yok kralicha ben uykuma degil memlekete hakim olcampP uyku kesmez beni :)))
su dök masummasal bak pazar gidiom, arkamdan dua et, sana adana kebap ısmarlıcam söz
sezoss ne demek efem aydınlatmak benim görecim
selam kızlar benimki hayal artık
ama geyik deyince üstüme yok özellikle burnuma takmadığım özel ism kalmadı kaydirigubbakcemile3
su dök masummasal bak pazar gidiom, arkamdan dua et, sana adana kebap ısmarlıcam söz
sezoss ne demek efem aydınlatmak benim görecim
selam kızlar benimki hayal artık
ama geyik deyince üstüme yok özellikle burnuma takmadığım özel ism kalmadı kaydirigubbakcemile3
ay nabım sezoşum merak işde
:roflol:
:dilcikar: biz uvey evlatmıyık bize niye ısmarlamıyon butun topice ısmarla :dilcikar:
:dilcikar: biz uvey evlatmıyık bize niye ısmarlamıyon butun topice ısmarla :dilcikar:
sezoss ne demek efem aydınlatmak benim görevim