E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
can dostlarim güzel insanlarim bende kaciyorum yavas yavasss herkese hayirli gecelerrr seker gibi tatli rüyalar diliyorum ve huzurunuzdan izninizle ayriliyorumsırnaşık şey
ya ben mutfağa git gel muhabbeti anlayamadım hala :roflol:
can dostlarim güzel insanlarim bende kaciyorum yavas yavasss herkese hayirli gecelerrr seker gibi tatli rüyalar diliyorum ve huzurunuzdan izninizle ayriliyorumsırnaşık şey
kahve kiz sen hamilemisin?...
ya ben mutfağa git gel muhabbeti anlayamadım hala :roflol:
yok ayy daha düşünmüyoruz, sahur hazırlıkları
kahve kiz sen hamilemisin?...
nebilim altta yeni hayat 3 ay dokuz gün dioda...
kopuşlardayık dadlum attırıveriok gobecikleri delikafadulden
haa evleneli o kadar oldu kız :roflol:
heaaaaaaa ay bende cocuk ozaman dogcak sandim...yani orda melek resmi falanda olunca...
haa evleneli o kadar oldu kız :roflol:
heaaaaaaa ay bende cocuk ozaman dogcak sandim...yani orda melek resmi falanda olunca...
aşk meleği eros o -tatlicadiarzu- gelinle damada ok atıyo :asigim:
ya kusuruma bakmayin...31 yasindayim ve gecenin 2si... gündüz vakti olsa aninda cakardim neyin ne oldunu...
ay bu daha cicim aylarında ayoooooollllllllllll
:jeyyar:
ya kusuruma bakmayin...31 yasindayim ve gecenin 2si... gündüz vakti olsa aninda cakardim neyin ne oldunu...
anadın sen anadın :jeyyar:
ay bu daha cicim aylarında ayoooooollllllllllll
:jeyyar: