Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

benimde olmadi...ama sadece hemsire ameliyattan sonra burunun üstüne buz koymustu...ozaman agrimisti...firlattim buzu...

4 bucuk saat falan sürdü canim...

hııı benimkide tam 4 saat sürdü de sitede duyuyorum hep 2 saat falan diye.
dedim acaba benim burun mu aşırı sorunluydu.

ben hic sormadim Emre beye acaba benim kac sürdüCADIARZU ama arkadasimkinden daha zor gecmis benimkisi onu biliyorum sadece

hııı benimkide tam 4 saat sürdü de sitede duyuyorum hep 2 saat falan diye.
dedim acaba benim burun mu aşırı sorunluydu.

benim bundan önceki ameliyat bilmem bir saat sürmüsmüydü...burunda ona göre olmustu...:)
buruna göre bide bence biraz nasil dim doktora göre bisi bu...yani bazilari fazla ugrasmiyordur...günde 73737 ameliyat yapiodur...herkese bir iki saat ayirior...

ben hic sormadim Emre beye acaba benim kac sürdüCADIARZU ama arkadasimkinden daha zor gecmis benimkisi onu biliyorum sadece

ben de sormadım.sadece ameliyathaneye 5 te indim.uyandığımda yine ameliyathanede karsımdaki saate baktım 9 du..zor iş yaa 4 saat ugrasmak gercekten..

kıskandın dimeeee kıskaçççççççççç :dilcikar:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

nie kiskancam kiz...o balyozdan ben coktan yararlandim...töbe töbe ahahahahagkhakgjagagaga...

ben de sormadım.sadece ameliyathaneye 5 te indim.uyandığımda yine ameliyathanede karsımdaki saate baktım 9 du..zor iş yaa 4 saat ugrasmak gercekten..

bencede zor...ama iste arada bi dansöz oynatiolar...dinleniolar...

gecenlerde kontrole gitmistim ozaman emre bey bana önceki gündü sanrim 6 saat ameliyattaydi demisti...akannehir

evet canim, ALLAH doktorlara sabir versin valla:Saruboceq:

işte özverili drlarla diger drlar araısndaki fark ne diyim ki..
insanlar ameliyatın kısa sürmesini iyi bişey zannediyolar halbuki alakası yok..

he ben dr arastırırkene adam tuvalette buldugu teknikle 20 dk da yapıomus amliatı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet...kolay bir burun kisa sürebilir...ama düsün bizim burunlar 2 saatte bilmem nasil olurdu...:S

bencede zor...ama iste arada bi dansöz oynatiolar...dinleniolar...

gecenlerde kontrole gitmistim ozaman emre bey bana önceki gündü sanrim 6 saat ameliyattaydi demisti...akannehir

uffffffffffffffffffffffff =(
cidden zor iş yaa insan sabır taşı olsa çatlar bir noktadan sonrafisfisfis

:roflol: onu asla unutamam...tuvalet burun...

aynen psikolojime derinlemesine nasıl bir dalış yabdı bilmem bende unutamıyorum ...
bu amerikalılarda iş yok beeee öften püsten mösürükten teknik bulanlara odul veriolar

kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:

ödülmü aldi...ödül alirken tam olarak ne dedi...anneme babama esime cocuklarima ve en cokta tuvaletime cok ama cok tsk ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…