Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

ben asil böyle bir ameliyati canli izlemek istiyorum...biliorum en fazla iki dakka dayanirim sonra kalbim hizla carpmaya baslar tansiyonum düser gözlerm kararir nefes alamaz olurum ama deger...

ben asil böyle bir ameliyati canli izlemek istiyorum...biliorum en fazla iki dakka dayanirim sonra kalbim hizla carpmaya baslar tansiyonum düser gözlerm kararir nefes alamaz olurum ama deger...

sen gene baya uzun sure mucadele vercen ben o kadar da vermeden direk imamla muabbete gecerim delikafadulden

ay yok canlı almıyım aslında izleyedebilirim cok hassas bir insan sayılmam ama yine de büyük konusmamak lazım.
kendimi hiç düşünemiyorum o ameliyatta izlediğim şeylerin bana yapıldığını falan.sanki kemikler falan kırılmadı burnum kesilip komple acılmadı..hokus pokusla oldu:roflol:

ben anindaaaa iki seksen yere uzanirim herhaldekaydirigubbakcemile3

öyle canim...emre beyin sihirli denegi var...onle dokunduru hafiften buruna...bakma uf 4-5 saat ugrastim dio...aslinda biz orda uyurken onlar party falan yapiolar...

tabe canım hatun dedin ole olur çarptınmı amele sumuku gibim duvara yapışsada tınlamaz dayanıklıyım der kendi kendini spatula ile kazır ...

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: manyaksin sen kizim...

öyle canim...emre beyin sihirli denegi var...onle dokunduru hafiften buruna...bakma uf 4-5 saat ugrastim dio...aslinda biz orda uyurken onlar party falan yapiolar...

dedim ben size balyozu kuvvetli diye

:roflol: :roflol: :roflol:

partymi???:roflol: ne partysi tumenacimmmm ???

:roflol::roflol::roflol::roflol:
öyle bence gercekten çünkü hiç agrım olmadı diyebilirim :)
senin ameliyat kac saat sürdü bu arada merak ettim

:roflol::roflol::roflol::roflol:
öyle bence gercekten çünkü hiç agrım olmadı diyebilirim :)
senin ameliyat kac saat sürdü bu arada merak ettim

benimde olmadi...ama sadece hemsire ameliyattan sonra burunun üstüne buz koymustu...ozaman agrimisti...firlattim buzu...

4 bucuk saat falan sürdü canim...

ahahahaha biliodum böyle düsünceni kraliche... sen git kendi doktorunun balyozuyle ilgilen...

olmaz taktım ben emre beye ikinciye olmayı planlıyom sırf o balyozu bende tecrube ediniyim die :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…