E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
eveeet herkesin foyası yavaş yavaş cıkıyo ortaya.
demek kraliche ve ben diiliz sırf izleyendelikafadulden
ama şaka bi yana cidden hiç hoş görünmüyor özellikle acık rinoplasti..
ama beni baglamaz ben uyuyorum.dr.u ilgilendirir artık o kısmı.:roflol:
ben asil böyle bir ameliyati canli izlemek istiyorum...biliorum en fazla iki dakka dayanirim sonra kalbim hizla carpmaya baslar tansiyonum düser gözlerm kararir nefes alamaz olurum ama deger...
ben asil böyle bir ameliyati canli izlemek istiyorum...biliorum en fazla iki dakka dayanirim sonra kalbim hizla carpmaya baslar tansiyonum düser gözlerm kararir nefes alamaz olurum ama deger...
sen gene baya uzun sure mucadele vercen ben o kadar da vermeden direk imamla muabbete gecerim delikafadulden
dayanikli hatunumdur...
ay yok canlı almıyım aslında izleyedebilirim cok hassas bir insan sayılmam ama yine de büyük konusmamak lazım.
kendimi hiç düşünemiyorum o ameliyatta izlediğim şeylerin bana yapıldığını falan.sanki kemikler falan kırılmadı burnum kesilip komple acılmadı..hokus pokusla oldu:roflol:
tabe canım hatun dedin ole olur çarptınmı amele sumuku gibim duvara yapışsada tınlamaz dayanıklıyım der kendi kendini spatula ile kazır ...
:roflol: :roflol: :roflol:
öyle canim...emre beyin sihirli denegi var...onle dokunduru hafiften buruna...bakma uf 4-5 saat ugrastim dio...aslinda biz orda uyurken onlar party falan yapiolar...
:roflol::roflol::roflol::roflol: manyaksin sen kizim...
ben anindaaaa iki seksen yere uzanirim herhaldekaydirigubbakcemile3
öyle canim...emre beyin sihirli denegi var...onle dokunduru hafiften buruna...bakma uf 4-5 saat ugrastim dio...aslinda biz orda uyurken onlar party falan yapiolar...
okdar uzun boylu oldunu bilmiodum sezoss...laelaelaelaelae
dedim ben size balyozu kuvvetli diye
:roflol: :roflol: :roflol:
partymi???:roflol: ne partysi tumenacimmmm ???
bilmem...bi ara gözümü actimda dansöz falan gördüm sanki...
:roflol::roflol::roflol::roflol:
öyle bence gercekten çünkü hiç agrım olmadı diyebilirim :)
senin ameliyat kac saat sürdü bu arada merak ettim
bilmem...bi ara gözümü actimda dansöz falan gördüm sanki...
ahahahaha biliodum böyle düsünceni kraliche...sen git kendi doktorunun balyozuyle ilgilen...