E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
evet ya harbiden direk baktım buruna benziyor zaten burnu estetikliler topiğine baska ne olabilridi kikız burnunu koymuş işte yorumlayalım istemiş hepimz yaptık bunu [/QUOTE
demek ben sapigim...gördüm an baska sei geldi aklima...sezossta öyle...ah su avrupa bizi bozuyor...
lütfen lütfen hayır lütfenlmaz:
tek anormal ruhlu ben değilim.otopsi izleyen tburun ameliyatından önce burun ameliyatı izleyen tek insan ben değilim bu topicte:jeyyar::jeyyar:
tek anormal ruhlu ben değilim.otopsi izleyen tburun ameliyatından önce burun ameliyatı izleyen tek insan ben değilim bu topicte:jeyyar::jeyyar:
allah seni davul etmesin kraliche başka şeye dua et beee one öle beddua gibi kaydirigubbakcemile3
evet ya harbiden direk baktım buruna benziyor zaten burnu estetikliler topiğine baska ne olabilridi kikız burnunu koymuş işte yorumlayalım istemiş hepimz yaptık bunu [/QUOTE
demek ben sapigim...gördüm an baska sei geldi aklima...sezossta öyle...ah su avrupa bizi bozuyor...
:roflol::roflol: ne bilim bide bu saatte öyle birsey koyunca töbe töbe:kedi:
bende izlemistim...sositososito :teytey:
:roflol::roflol: ne bilim bide bu saatte öyle birsey koyunca töbe töbe:kedi:
kız zaten şei yani burnunu koyup kaçtı bizemi bagısladı ney
:roflol: :roflol: :roflol:
bence baska birsey demek istedi bu resimi buraya koymakla...biz safiz anlamadik...
:roflol::roflol: aman kalsin bagislamasinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy ben baksaydim ameliyat olmazdim herhalde ögggg:1no2:
izledim pek etkilemedi ama ameliyatta kullanilan törpüler vs. varya onlari canli görseydim aninda kacardim...saolsunlar görünmez yerde duruolardi...
bence baska birsey demek istedi bu resimi buraya koymakla...biz safiz anlamadik...
uleeeeeeeeee sofdumu yoksam toptan bize
abouuuwwwww nasil bisi acaba ben hic görmedim görmekte istemem:1ninca:
hersey olabilir, her yöne cekebiliriz bu resminaniknanik:roflol:
bilmemki...ahahaha :kedi:
eveeet herkesin foyası yavaş yavaş cıkıyo ortaya.
demek kraliche ve ben diiliz sırf izleyendelikafadulden
ama şaka bi yana cidden hiç hoş görünmüyor özellikle acık rinoplasti..
ama beni baglamaz ben uyuyorum.dr.u ilgilendirir artık o kısmı.:roflol: