Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

evet...kolay bir burun kisa sürebilir...ama düsün bizim burunlar 2 saatte bilmem nasil olurdu...:S

ameliyatta bizim boğazımıza da hortum soktular dimi yaasenağlama
en içimi gıcıklayan şey o :sinifsinif:

ödülmü aldi...ödül alirken tam olarak ne dedi...anneme babama esime cocuklarima ve en cokta tuvaletime cok ama cok tsk ederim...:p

heeeeeeee gastelerde boy boy anlatmış işde tuvalletten cıktım denedim basardım diye ellerini yıkamışmıydıki ilk oyle kimde denediyse yazık uzuldum o kişie

:roflol: :roflol: :roflol:

ameliyatta bizim boğazımıza da hortum soktular dimi yaasenağlama
en içimi gıcıklayan şey o :sinifsinif:

he soktularda senin niye haberin yok insan habersis içine boru soktururmu delikafadulden
boru ne la hortum delikafadulden delikafadulden

ayyy baska neler yaptilar acep, hortum kesip bictiler kirdilarr oooo ögggg:1no2:

valla o şuan bizim dikişli yerlerden kesiyolar böyle o deriyi bir kaldırıyolar kemik memik cıkıyo meydana.sonra bişeyle baya pat küt kırıyolar,törpü mörpü diildi benim izlediğim baya bi iğrençti-tatlicadiarzu- birde fatih dagdelen die bi dr un kapalı burun estetiği ameliyatına bakmıştım komple diildi yani kesitler halindeydi o pek kötü görünmüyodu.

heeeeeeee gastelerde boy boy anlatmış işde tuvalletten cıktım denedim basardım diye ellerini yıkamışmıydıki ilk oyle kimde denediyse yazık uzuldum o kişie

:roflol: :roflol: :roflol:

yok onu birak...tuvalet burun diye bir teknikle ameliyat olmak istemezdim...turkish delight denildinde yine kulaga hos gelio ama tuvalet burun...:p sadece isimden dolayi gidip bidaha ameliyat olurdum...akannehir

valla o şuan bizim dikişli yerlerden kesiyolar böyle o deriyi bir kaldırıyolar kemik memik cıkıyo meydana.sonra bişeyle baya pat küt kırıyolar,törpü mörpü diildi benim izlediğim baya bi iğrençti-tatlicadiarzu- birde fatih dagdelen die bi dr un kapalı burun estetiği ameliyatına bakmıştım komple diildi yani kesitler halindeydi o pek kötü görünmüyodu.

gece gece süper gidio...anlat anlat...sezossu bayiltalim...:KK70:

ayyyyyyyyyy iskence cekti burnumuz resmen ozamanmirmirmirmir ama sonuct güzel olsunda nasil olsa görmüyoruza.s

sokmuslardir herhalde...hortummu onu bilemem...:p

işte biz hortum diyoruz da onun mutlaka bi adı vardır..
öyk..
okadar ameliyat oldum hayatımda midem bozuk endoskopi cektirmeye korkuyorum hortum sokucaklar diye.bıcakla midemi kesip baksalar razıyım yani.ben de normal değilim yaağğ:roflol:

sezoss...offf its boring yawww...almancada bisiler yazsaydin yawww...:p

işte biz hortum diyoruz da onun mutlaka bi adı vardır..
öyk..
okadar ameliyat oldum hayatımda midem bozuk endoskopi cektirmeye korkuyorum hortum sokucaklar diye.bıcakla midemi kesip baksalar razıyım yani.ben de normal değilim yaağğ:roflol:

kasap diyorsak demek vardir bir bildimiz...:p

sezoss...offf its boring yawww...almancada bisiler yazsaydin yawww...:p

:roflol: sende bakiyomda hep offline takiliyon tumena bacii sengözlerimebaksanab ama öyle yaaa cok SIKIci ALLAHtan burasi varsırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 yok anam bayilmam bakmayin öyle duruyom ama cesaretli gaciyim canlisini bile izlerim hatta bende bi el atarimlaelaelaelaelae

tabi canim...bunlari söylerken bile eminim gözlerin karariodur...:p

X