ay sezoşum delimisin nie deldirion ya hele bi iki sene gecsin ole yap acelen nedi :1shok:
napiimmm halka takmak istedim ille salak edip degistirdim önceden böyle olmamisti ama...
napim kiralicem:kedi: oldu bi kere insallah gecer yafff
ben patlican görüorum...ama sanrim siz burun görüonuz...ve ben gördügüm patlicani kesinlikle buruna benzetmedim...
kesip te koyun sunları yaa böyle olunca korkuyoruzdelikafadulden
sezosss kıs daha dursaydın ya :S
git doktora kardeşimde deldirdi seneler önce çok acıyo diyordu onunda ilkinde böyle bişey olmuş antibiyotikle geçmiş git doktora ihmal etme bende yaptırcam ama anca bir sene sonra belki yaza
itiraf edimmm bende buruna benztmedim ilk:kedi:
bi dr a git cnm apse dagıtıcı felem versin ...
gamze kasaplik varmi sende...buldugun herseyi kesiyorsun valla...senden korkulur...iyki erkek degilim...
evet haklisin , ben doktoruma sormustum bastan o 1 ay sonra yaptirabilirsin dedi benim 6 ay gecmisti:gitme:
hicbirimiz benzetmedi canim...hele kraliche hic benzetmemistir...
ameliyatla bence alakasi yok...birsekilde biyerden mikrop falan kapmistir...yada yeni taktigin halkada sorun var...
yok vala illa kestircek tatlım ya ...
o kadar dedik gormemişin burnu olmuş kesip ortaya koymuş ama yok illa illa kesin koyun die tutturdu olmadı didim geyik keseyim gozun doysun yok anam anlamıyı :roflol: :roflol:
hicbirimiz benzetmedi canim...hele kraliche hic benzetmemistir...
evet ablamdada olmustu, ama korktum birden ne bilimm:çok üzgünüm:
yok ben burundan baska nelere benzettimde edebim musade edmedi açıklayam sizide engin bilgilerimle aydınlatam emme velakin dusundum tasındım tekrar inceledim yok yok şaşırma kızım dedim bu olsa olsa burun olur dedim
:roflol: :roflol: :roflol:
kiyamam sana seker...:teselli:
yok ben burundan baska nelere benzettimde edebim musade edmedi açıklayam sizide engin bilgilerimle aydınlatam emme velakin dusundum tasındım tekrar inceledim yok yok şaşırma kızım dedim bu olsa olsa burun olur dedim
:roflol: :roflol: :roflol: