Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

ayy buda neyin nesi nerden cikti kiz bu???kaydirigubbakcemile3

Hayaaaaaaaaaaaaaaat benı neden üzüyoooooooooooorsun...:p

Kızlar Nasılım :jeyyar:

kıs bu resimdeki senmisin ben seni tanıyom sanki :1shok: du bakim sen hiç buralara uğradınmı iftarda sana benzer bir konuğum vardı karnı yarık oldu ama ben kestim burnunu kaydirigubbakcemile3

yaa arkadaslar, ben burnumu deldirmistim ve deldirdikten 1 hafta sonra hizmami degistirdim, aslinda 1 ay kadar durmasi lazimdi ama ben sabirsiz oldugum icin degistirdim:eek: neyse simdi burnum intihab oldu galiba sisti deligin oldugu yer cok igrenc duruyo et ben gibi acaba birsey olurmu korkuyom biraz:çok üzgünüm:

Tubik aslında fena diil burnun..
hafif bir kaldırmayla ve kavisle cok güzel bir profilin olur..
önemli olan doğru dr u bulmak :p

ay dikkatli inceleyin goz mozde çizmiş tubik yane aynen tubiki yansıtan bi profil kaydirigubbakcemile3

yaa arkadaslar, ben burnumu deldirmistim ve deldirdikten 1 hafta sonra hizmami degistirdim, aslinda 1 ay kadar durmasi lazimdi ama ben sabirsiz oldugum icin degistirdim:eek: neyse simdi burnum intihab oldu galiba sisti deligin oldugu yer cok igrenc duruyo et ben gibi acaba birsey olurmu korkuyom biraz:çok üzgünüm:

doktora git bence...krem falan versin...arkadasta senin gibi yapti...sabirsiz seiler...sonra sisti baya kötü olmustu...:S

ay sezoşum delimisin nie deldirion ya hele bi iki sene gecsin ole yap acelen nedi :1shok:

doktora git bence...krem falan versin...arkadasta senin gibi yapti...sabirsiz seiler...sonra sisti baya kötü olmustu...:S

:eek: napiimmm halka takmak istedim ille salak edip degistirdim önceden böyle olmamisti ama...

kesip te koyun sunları yaa böyle olunca korkuyoruzdelikafadulden

X