Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

sezosss kıs daha dursaydın ya :S
git doktora kardeşimde deldirdi seneler önce çok acıyo diyordu onunda ilkinde böyle bişey olmuş antibiyotikle geçmiş git doktora ihmal etme bende yaptırcam ama anca bir sene sonra belki yaza

sezosss kıs daha dursaydın ya :S
git doktora kardeşimde deldirdi seneler önce çok acıyo diyordu onunda ilkinde böyle bişey olmuş antibiyotikle geçmiş git doktora ihmal etme bende yaptırcam ama anca bir sene sonra belki yaza

evet haklisin , ben doktoruma sormustum bastan o 1 ay sonra yaptirabilirsin dedi benim 6 ay gecmisti:gitme:

gamze kasaplik varmi sende...:p buldugun herseyi kesiyorsun valla...senden korkulur...iyki erkek degilim...:p

yok vala illa kestircek tatlım ya ...
o kadar dedik gormemişin burnu olmuş kesip ortaya koymuş ama yok illa illa kesin koyun die tutturdu olmadı didim geyik keseyim gozun doysun yok anam anlamıyı :roflol: :roflol:

evet haklisin , ben doktoruma sormustum bastan o 1 ay sonra yaptirabilirsin dedi benim 6 ay gecmisti:gitme:

ameliyatla bence alakasi yok...birsekilde biyerden mikrop falan kapmistir...yada yeni taktigin halkada sorun var...

yok vala illa kestircek tatlım ya ...
o kadar dedik gormemişin burnu olmuş kesip ortaya koymuş ama yok illa illa kesin koyun die tutturdu olmadı didim geyik keseyim gozun doysun yok anam anlamıyı :roflol: :roflol:

az kaldi kesip koycam...gamzede artik gözü acik gitmez bu dünyadan...:p

hicbirimiz benzetmedi canim...hele kraliche hic benzetmemistir...:p

yok ben burundan baska nelere benzettimde edebim musade edmedi açıklayam sizide engin bilgilerimle aydınlatam emme velakin dusundum tasındım tekrar inceledim yok yok şaşırma kızım dedim bu olsa olsa burun olur dedim

:roflol: :roflol: :roflol:

bir sana kıyamadım bir sanaaaa
bırakıp ardımda gidemedim uzaklara
ne kışlar ne ayazlar geçti boyun eğmedim
yenildi bu yüreğim bir sanaaa :çok üzgünüm:
karamel kopuş saati................

yok ben burundan baska nelere benzettimde edebim musade edmedi açıklayam sizide engin bilgilerimle aydınlatam emme velakin dusundum tasındım tekrar inceledim yok yok şaşırma kızım dedim bu olsa olsa burun olur dedim

valla bi saniye bile burundur diye aklimdan gecmedi...:p nasil cevirsen baksan akla tek bisi gelio...:p

enginlere yol almak istiyoz belki sen nerden biliyon alla allaaa :)
yok yok bir daha düşündümde haklısın bis gitmeyelim oralara :)))))

X