Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

biz iyiyiz sen nasılsın canımm...?
çok meraklandık...:26:
iyiyim berrem bende neolsun iştee aslında berbatım ama kanama dün geldi bugun az bişekilde işte dr gitmedim bugunu bekledim ama ogün reglime bigün kala iki kere çift çizgi gördük eşimle sonra ama buhaldeyim işte

hoşbulduk canım..

nasıl olıyım daha iyiyim bugun kalktım gece hiç kanama olmamış kalktığımda biraz geldi dünde bütün gün yattım halsizlikten kafam çok karışık maleseff

canım benim...doktora gitseydin ya ....için rahatlardı...?
regl günün bugünmüydü dünmüydü...?:26:

Canım kan renginde mi yoksa pembe gibi mi?

canım benim doktora git ...
için rahatlasın...niye böyle oldu acaba...yerleşme kanamasımı ki...:26:

hoşbulduk canım..

nasıl olıyım daha iyiyim bugun kalktım gece hiç kanama olmamış kalktığımda biraz geldi dünde bütün gün yattım halsizlikten kafam çok karışık maleseff

cnm sen bak düşük tehlikesi yasıyor olblrsn ...hemen bir doktora git ultrasonda baksınlar varsa bişey ilaç verir ihmal etme lutfen...

canım benim...doktora gitseydin ya ....için rahatlardı...?
regl günün bugünmüydü dünmüydü...?:26:
dündü tatlım reglim aslında gidicektim ama bekledim işte öle karıştımki napcağımı inan bilemedim bekledim sadece bütün gün yatarak bilmiyorum neydi ne değildi ya iki testde yanlıştı yada bişeler vr ama neoldu nedurumda bende bilmiorum

canım benim doktora git ...
için rahatlasın...niye böyle oldu acaba...yerleşme kanamasımı ki...:26:

cannlar.... yerleşme kanaması regl tahin gectikten 1 hafta içerisinde tuvalet kagıdıyla sildiinde kagıdı kahverengi belirsiz bir leke seklinde olan bir durum ...kanaman azaladı silik bir sekilde geliyrsa pozitif de cıktıysa doktora gitmen lazım korkma ya varsa bisey önlem alınsınn ....

evet kuzeycim yerleşme kanamasına benzemiyo bu çok haklısın canım dr gitmem şart

evet haklısın canım bugun gitmeyi düşünüyorum ama evde bi test yapıyım öle gidiim diyorum

ya sen evlisin bebek istiyorsunuz ve korunmasız ilişkide bulundunuz..regl gununu falan bosver simdi ..sen kendini bilyrsn her zmnkınden farklı bir sancı yasadım dıosun...beklemene gerek yok duruyorsa halen geç olmadan tutunmasını saglarsın....sen istanbuldamsn civarında yakınında uygun poliklink ler vardır git baktır içinde rahatlasın...

canımm git doktora yap testini...lütfen....

Canım benim adet günü ve 1 gün sonrasında birde 1 hafta sonra olmuştu.

1-2 damla şeklinde ve kasıklarımda da hafif bir ağrı olmuştu. Doktor normaldir dedi, bebek rahimde kendine yer ederken damara denk geliyor ve pembe yada kahverengi lekelenme olabiliyor dedi. Kırmızı olmadığı sürece sorun yok dedi.

Doktor bu haftalarda sırt üstü yatıp dinlenmek lazım dedi. Çok ayakta kalma dedi...

eve canım istanbuldayım tabi olmazmı yakınlarımda var gidip bi görünücem bugun şimdi birazdan arıcam randevu alıcam hemen acaba ne bu okadar çaresizimki hasta oldum resmen

eve canım istanbuldayım tabi olmazmı yakınlarımda var gidip bi görünücem bugun şimdi birazdan arıcam randevu alıcam hemen acaba ne bu okadar çaresizimki hasta oldum resmen

randevu alma canım git acilden hemen...

anladım canım seninkisi yerleşme kanaması belliki benimde damla şeklinde gelse korkmıcaktım işte bakalım hayırlısı dr nedicek

kendini hemen salma dik durmaya çalış canım hemen negatif düşünme...sen güçlü gelinimizsin bizim...varsa bebiş senin bu halinde etkilenir hem...
bak ben kendi resmimi koydum sen gör diye...albümüme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…