benim şubatın 2 si canım tam 10 gün var bakalım artık hayırlısıİnşallah canım yaa, darısı başınıza. Senin regl ne zamandı ?
Merhaba kızlar
Selin hala gelmemişsin,merak ediyoruz..
Elatugba nasılsın canım?
Only smile inanmıyorum kocaman olmuş bebişşşşş
Hareketlenmiş miydi,görebildin mi hareketlerini?
Ay ayyy cinsiyetine de az kalmış.
Her şey hep güzel gitsin inşallah
kızlar merhabaaa okadar morelim bozukkiii napcağımı bilmiyorumm dün akşam birdaha test yaptım ikinci çizgiiyi silik bi şekilde gördüm eşimle mutlulukdan uçtuk sabaha kadar oturduk bir saattir inanılmaz sancı oldu yumurtalıklarımda karnımda öle böle değil ve kanamam oldu demin ama çok feci şekilde sancım var sizc bu nedir hiçbirzaman böle sancım olmamıştır çok üzgünümmmmmmm
evet canım dün gecede yaptım ikinci çizgi yine çıktı bilmiyorumki bende çok sancım var nedense birazdaha beklicem olmadı dr gidicemallah allah canım hayırdır inşallah yat ve ayaklarının altına yastık koyacaba adetmi oluyosun ama 2 çizgi var demiştin istersen bi doktora git yada bekle kesilmezse adetsin kessilirse kesin doktora git:26::26:
benim şubatın 2 si canım tam 10 gün var bakalım artık hayırlısı
iyiyim canım sen nasılsın teyzesinin bitanesi nasıl
esracım demin w.c gittim kanama yok çok açık pembe gelen yuvarlak bi kan var var ama ağrım var çok işte:SSelinim kanaman devam ediyor mu yoksa kesildi mi?
esracım demin w.c gittim kanama yok çok açık pembe gelen yuvarlak bi kan var var ama ağrım var çok işte:S
esracım demin w.c gittim kanama yok çok açık pembe gelen yuvarlak bi kan var var ama ağrım var çok işte:S
bilmiyorumki kızlar biraz daha beklicem durumda göre Dr gidicem bakılsın bi enazında diee çok mutsuzummm
evet hiç bişe anlamış değilim aslında esracım yani iki testde pozitif çıkmasa bukadar şüpheye düşmezdim herhalde ne yapmam gerekiyo hiçbifikrim yokk şuannnCanım dur daha ne olduğunu bilmiyorsun,sıkma canını..
Yerleşme kanamasında sancı olur mu ki?
Bende olmadı ama bilmiyorum..
evet hiç bişe anlamış değilim aslında esracım yani iki testde pozitif çıkmasa bukadar şüpheye düşmezdim herhalde ne yapmam gerekiyo hiçbifikrim yokk şuannn
Biraz daha bekle canım.
Kanaman devam ederse regl oluyorsun demektir.
Etmezse bi git doktora.
nekadar beklemem gerekir esracım peki akşama kadar filanmı acaba devam etmesse peki nedir acabaBiraz daha bekle canım.
Etmezse bi git doktora.
Biraz daha bekle canım.
Etmezse bi git doktora.
sıkmamaya çalışıyorum bakalım artık neolcak canım offf valla off yaniiibende olmaz diye biliyorum ama selincim sıkma canını bence içinin rahatlamasını istiyorsan Dr git
nekadar beklemem gerekir esracım peki akşama kadar filanmı acaba devam etmesse peki nedir acaba
esra senin yerleşme kanaman nasıl oldu ne kadardı ne renkti?
emin olmak için akşama kadar bekle tatlım
artık beklicem mecbur canım artık hayırlısı olsun napalımm...