Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım dün gecede yaptım ikinci çizgi yine çıktı bilmiyorumki bende çok sancım var nedense birazdaha beklicem olmadı dr gidicem
sanırım tamda aradıgım gıbı bır topıc.
Kendıme tanıtarak baslıyım
23 yasındayım 3 yıllık evlıyım .
Hiç cocuk dusunmeyen ben bır anda ıstemeye basladımkı esım cok ıster :)
Ayın 14nden berı korunmayı bırakdık :)
Demekkı bu ıstek vekarısık duygular boyle oluyormus
Ama gecen ay PKO dendı sonra baska bır doktor temız dedı felan bende takmıyorum artık acıkcası
olursa olurrr olmazsada olmaz ne dıyım.
Ayrıca kızlar sorum var sıze eger hamıleysek adet gecıkmesı olmadanda bellı olabılırmı ?
selam kızlar benidearanıza alırmısınız bilmem ama girdigim vakitlerde muhabbetlere dahil olmak isterimselincim ya yerleşme kanamasıdır yada kimyasal gebelik olabilir tatlım bi doktora git yarın ssen kan verirsin en temizi o kesin sonuç canım hakkında hayırlısıneyse o olsun
Günaydın kızlarrrr...
Berrecim nerdesin, ne yaptın?
Selincim senin durumlar nasıl?
selam kızlar benidearanıza alırmısınız bilmem ama girdigim vakitlerde muhabbetlere dahil olmak isterimselincim ya yerleşme kanamasıdır yada kimyasal gebelik olabilir tatlım bi doktora git yarın ssen kan verirsin en temizi o kesin sonuç canım hakkında hayırlısıneyse o olsun
sanırım tamda aradıgım gıbı bır topıc.
Kendıme tanıtarak baslıyım
23 yasındayım 3 yıllık evlıyım .
Hiç cocuk dusunmeyen ben bır anda ıstemeye basladımkı esım cok ıster :)
Ayın 14nden berı korunmayı bırakdık :)
Demekkı bu ıstek vekarısık duygular boyle oluyormus
Ama gecen ay PKO dendı sonra baska bır doktor temız dedı felan bende takmıyorum artık acıkcası
olursa olurrr olmazsada olmaz ne dıyım.
Ayrıca kızlar sorum var sıze eger hamıleysek adet gecıkmesı olmadanda bellı olabılırmı ?
günaydın canım...
iyiyim çok şükür sen nasılsın...?daha çift çizgiyi göremedim malesef...:44:
Ama canım senin adetlerin düzensi olabiliyordu sanırım. O yüzden hesabımız tutmadı. Olsun bekleyelim bakalım.
Ben iyiyim canım, cumartesi bebişi gördük 2,5 cm olmuş .Fasulye tanesi gibi :) 2 hafta sonra 2li test ve ense kalınlığı için gidicez. Hayırlısı artık...
evet canım düzensizdi o yüzden tutmadı sanırım hesabımız bekliyelim bakalım zaten yarın ultrasona giricem belli olur o zaman...
çok sevindim canım nasılda büyümüş hemen...
ne çabuk günler geçiyo demi...
mide bulantıların geçtimi canım...?
Evet canım günler çok çabuk geçiyor. Mide bulantılarım çok az var, ama kusmuyorum artık... Normal hayatıma döndüm gibi bişey. Çok şükür...
Selin ne yaptı acaba, çok merak ettim...
günaydın kızlarr nasılsınızz
günaydın kızlarr nasılsınızz
hoşbulduk canım..Selincim hoşgeldin canım. Nasılsın? Ne durumdasın?