- 10 Kasım 2010
- 1.447
- 298
doğru aslında direk gitmek daha ii beklemenin alemi yok eşim şimdi dışarı çıktı gelicek bi saate bide test alıcak yapıp hemen gidicem oda yıkıldı garibimrandevu alma canım git acilden hemen...
anladım canım seninkisi yerleşme kanaması belliki benimde damla şeklinde gelse korkmıcaktım işte bakalım hayırlısı dr nedicek
haklısın berrem hayırlısı neyse o olsun.. aaa ölemii bakıyım hemenkendini hemen salma dik durmaya çalış canım hemen negatif düşünme...sen güçlü gelinimizsin bizim...varsa bebiş senin bu halinde etkilenir hem...
bak ben kendi resmimi koydum sen gör diye...albümüme...
yok canım pembe şeklinde kanama geldiCanım zaten damla şeklnde değil mi, ben mi yanlış anladm...
Doktora gitmek lazım tabi.Hadi hayırlı haberler olur inşallah canım...
çok güzel canım resmin çok tatlı güleryüzlüsün allah daim etsin mutluluğunuzu heppkendini hemen salma dik durmaya çalış canım hemen negatif düşünme...sen güçlü gelinimizsin bizim...varsa bebiş senin bu halinde etkilenir hem...
bak ben kendi resmimi koydum sen gör diye...albümüme...
çok güzel canım resmin çok tatlı güleryüzlüsün allah daim etsin mutluluğunuzu hepp
amin canım cümlemizi inşallah...
aminnn berrem aminnnnamin canım cümlemizi inşallah...
yapıcamm birazdan canımm haber vericem hemennnnselinim yaptınmı tekrar test...?:26:
yapıcamm birazdan canımm haber vericem hemennnn
canım ben geldim test yaptıım ama malesef artık negatif çıktı tek çizgiiimerakla bekliyorum canım...:18::18:
canım ben geldim test yaptıım ama malesef artık negatif çıktı tek çizgiiive normal reglime döndü kanamam
canım ben geldim test yaptıım ama malesef artık negatif çıktı tek çizgiiive normal reglime döndü kanamam
Selam kızlar..
Selinim geçmiş olsun tatlım.
Hayırlısı bir dahaki ay inşallah..
Berreem pek tatlıymışsın,maaşallah
Berrecim gerçekten çok şekersin, 18 yaşında gibi gösteriyorsun. Maşallah...
hoşgeldin canım....
nasılsın...?
teşekkür ederim canım benim...