İyiyim tatlım,sen nasılsın?
bende iyiyim canım ne olsun yumurtlamadım daha...öyle bekliyorum bakalım...
yarın doktora gidicem...
Doktora mı,ne için canım:26:
geçen salı günü gitmişdim canım kontrol için...
doktor haftaya salı çağırdı yani yarın ultrason çekinicem ne var ne yok diye...kontrol amaçlı yani...birde 1 hafta geç oluyorum ya ondan canım...
selam kızlarrrrrrrrr ben geldim ay bugün canım bi poaça çekti anlatamam öğrencilerim yerken resmen agzım sulantı poaca yapcam yemek isteyen buyursun bekliyorum
selin geçmiş olsun nasip canım
yeni arkadaşlar hoş gelmişler
esraaa yeğenim nasıl bak önce onu soruyorum:)
berreee maşallah canım çok tatlısın resmini kaldır yoksa nazar değeriz yaaa
Aaaa kıskanıyorum amaaa
Şaka şaka teyzeleri önce meleğimi sevin,beni sevmeseniz de olur
Sen nasılsın tatlım.
Ohhh afiyet bal şeker olsun balıımmmm
Hımm unutmuşum ben onu canım.
Hadi bakalım,her şey yolunda gitsin..
selam kızlarrrrrrrrr ben geldim ay bugün canım bi poaça çekti anlatamam öğrencilerim yerken resmen agzım sulantı poaca yapcam yemek isteyen buyursun bekliyorum
selin geçmiş olsun nasip canım
yeni arkadaşlar hoş gelmişler
esraaa yeğenim nasıl bak önce onu soruyorum:)
berreee maşallah canım çok tatlısın resmini kaldır yoksa nazar değeriz yaaa
bende balımıı kıskandım....
eşim hep bana balım derde....
Benim de eşim der ama ben de kullanırım,seviyorum bu kelimeyi
sagolun ama önce şu kazanımları doldurmam lazım pufff çok sıkıcı sevcez yeğenimi tabi ondan sonra sıra sende nasılsın esra yaramazlık yapıyormu ufaklık ya varya seneye burda çocuklarımızla olup girmeyi çok istiyorum ne güzelAaaa kıskanıyorum amaaa
Şaka şaka teyzeleri önce meleğimi sevin,beni sevmeseniz de olur
Sen nasılsın tatlım.
Ohhh afiyet bal şeker olsun balıımmmm
kıskanma kısssssbende balımıı kıskandım....
eşim hep bana balım derde....
hoşgeldin canım...
ayy ben senin aşermiş halini merak ediyorum...
teşekkür ederim canım...
Kızlar bugün Uğur Mumcu suikastinin 18. yıl dönümü. Hatırlıyorumda öldürüldüğünde çocuktum daha, tanımıyordum bile. Ailem üzüldüğü için iyi bir insan olarak düşünüyordum. Sonra kitaplarını okumaya başlayınca yeri doldurulmayacak bir gazeteci olduğunu çok iyi anladım. Ama ne yazıkki bu gibi insanları çok çabuk harcıyor birileri.Sonrada faili meçhul olarak kayıtlara geçiyor.
Dün akşam Turgut Özakman'ın Dersimiz Atatürk filmini izledik. Çok güzel mesajlar var, tavsiye ederim. Özellikle çocukların izlemesi çok faydalı olabilir.
7 yaşındaydım o zamanlar..
Uğurlar olsun'u hatırlıyorum..o kadar..
Zaman..
Canım sen ne öğretmenisin?
Okul öncesi tatlım.
Sen ne iş yapıyordun?
Ben bilgisayar mühendisiyim, yazılımla uğarşıyorum canım...
Hımm anladım.
Bu dönem çok da zorlamayacak seni öyleyse
bu açıdan şanslısın canım.
Ben çalışıyor olsaydım özel bir okulda
dayanamazdım.
hem çok yoğun,oturma fırsatın yok..
Hem de çocuklar yani,ne yapacakları belli olmuyor.
Rahatım canım. Herkes duydu hamile olduğumu, üzerime titriyorlar. Birde işyeri hekimimiz amirlerimize bir yazı gönderiyor, hamile olanlara müsama gösterin filan diye. Öğlen uyuyorum mesela, uyku odamız var.
Geçen arkadaşım geldi bize. 3 yaşında oğlu var, bir yumruk attı bana,Allahtan arkamı döndüm belime geldi. Yoksa direk karnıma geliyordu. Çocukların ne yapacağı belli olmaz. Doğumdan sonra başlarsın artık canım. Ama çalış bence, hep evde oturma. Körelirsin... Üniversite okuyup evde oturan bayanları görünce çok üzülüyorum...:26: