Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

selam kızlar inanın çok özledim hepinizi...
uzun uzun konuşmayı çok özledim.inşallah hepiniz ve beişler iyidir havalar soğuk rabbim korsun onları...
seastre canım çok geçmiş olsun bilmiyordun değilmi kistin olduğunu..?
ben iyiyim çok şükür bu aralar hep bi koşturmaca içersindeyim annem rahatsızdı biraz endoskopi felan çekildi biyopsi yaptılar onun sonucunu bekliyoruz o arada ablamın oğlu ameliyat oldu Allah başka dert vermesin.
ben klomen kullandım bu ay yine, bugün bakıcak bakalım doktorum ne durumda yumoşlar:)
smilem fece yok bende ama arkadaştan girdim ve bayıldım resimlerinize inan çok duygulandım çok etkileyici resimlerdi çook güzel çıkmışsınız Rabbim hep yüzünüzü güldürsün inşallah..:nazar:
nil bebeğide gördüm özlemim ne kadar tatlı maşallah :nazar:
vee esram duru'yu da ufak bi karede olsa gördüm çok şirin eğer okuyosan burayı msn gel arada olurmu çok özledim..
selinim unuttu bizi iyice inşallah oda iyidir..
ela'cım eymenimzide görmek istiyoruz ...:KK34:
hayat canım Rabbim seninde yardımcın olsun hep yüzünü güldürsün inşallah....

hepinizi çook öptüm hoşçakalın..:KK54:

saol cnm evet bilmiyodum kan yaılmış vücuduma o yüzden hemen ameliyata aldılar kistide aldılar bu sırada cnm size de çok geçmiş olsun cnm öptüm sen kendine çok ii bak doktor sonuçlarını yaz hbrdar et bizi cnm

uzun uzun konuşmayı çok özledim.inşallah hepiniz ve beişler iyidir havalar soğuk rabbim korsun onları...
ben iyiyim çok şükür bu aralar hep bi koşturmaca içersindeyim annem rahatsızdı biraz endoskopi felan çekildi biyopsi yaptılar onun sonucunu bekliyoruz o arada ablamın oğlu ameliyat oldu Allah başka dert vermesin.
ben klomen kullandım bu ay yine, bugün bakıcak bakalım doktorum ne durumda yumoşlar:)
smilem fece yok bende ama arkadaştan girdim ve bayıldım resimlerinize inan çok duygulandım çok etkileyici resimlerdi çook güzel çıkmışsınız Rabbim hep yüzünüzü güldürsün inşallah..:nazar:
vee esram duru'yu da ufak bi karede olsa gördüm çok şirin eğer okuyosan burayı msn gel arada olurmu çok özledim..

canımm daha yeni görüyorum yzaını.. bende çok özledim topik topik geziyorum şimdi.. hepimiz mutlu ollaım inşallah ..

canım geçmiş olsun annene , yiğenine,, ve sana allah korusun bi daha kötü şeyler göstermesin ...

bende öpüyorum hepinizi

canım berrecim nasılsın biz çok iyiyiz haftaya işe başlıyorum kuzumu nasıl bırakıp gidecem bilmiyorum eymenin fotosunu ekliyorum

$Fotoğraf0220.jpg

benim yakışıklım kocaman oldu

Kızlar selam,
çok özledim sizlerle sohbet etmeyi.Ama başımı kaşıyacak vaktim yok.Gece nasıl oluyor, hafta nasıl bitiyor anlamıyorum valla. Çok yorucu geçiyor günlerim.Ama olsun, çok mutluyum:) Kızım da iyi herşey yolunda çok şükür. Kocaman oldu artık.Cumartesi 6 aylık oluyoruz:)

Öncelikle Esra'nın selamını söylemek istiyorum.Çok selam söyledi sizlere, face den yazmış...

Selin face de uğramıyor. Umarım iyidir.

Berrecim canım nasılsın? Annenin nesi var? Çok geçmiş olsun... Sen naptın? Klomen kullandım demişsin,sonuç nedir? Merakla bekliyorum hamiş olduğun haberini. Hatta sayfayı açarken acaba müjdeli haberi alırmıyım diye düşündüm ama kısmet...

Elacım eymen çok tatlı maşallah.Nazar değmesin canım... Sen nasılsın? İşe başlamak ilk zamanlar çok zor oluyor. Ama alışıyorsun. Kim bakıcak Eymene?

Özlemcim Nilin resimlerini görüyorum arada face de.Aynı babası.Çok benziyor :) Duru da aynı baba oldu...

Gülcancım senin nasıl gidiyor hamilelik?Kaçıncı haftadasın? Cinsiyeti yaz mutlaka...

Seastre canım sen nasıl oldun?

Vee

Hayatcım sen nasılsın?Evlilik yokmu artık?

ve size 5 aylık duruuuuu

$duru.jpg $duru.jpg

Kızlar selam,
çok özledim sizlerle sohbet etmeyi.Ama başımı kaşıyacak vaktim yok.Gece nasıl oluyor, hafta nasıl bitiyor anlamıyorum valla. Çok yorucu geçiyor günlerim.Ama olsun, çok mutluyum:) Kızım da iyi herşey yolunda çok şükür. Kocaman oldu artık.Cumartesi 6 aylık oluyoruz:)

Öncelikle Esra'nın selamını söylemek istiyorum.Çok selam söyledi sizlere, face den yazmış...

Berrecim canım nasılsın? Annenin nesi var? Çok geçmiş olsun... Sen naptın? Klomen kullandım demişsin,sonuç nedir? Merakla bekliyorum hamiş olduğun haberini. Hatta sayfayı açarken acaba müjdeli haberi alırmıyım diye düşündüm ama kısmet...

Elacım eymen çok tatlı maşallah.Nazar değmesin canım... Sen nasılsın? İşe başlamak ilk zamanlar çok zor oluyor. Ama alışıyorsun. Kim bakıcak Eymene?

Özlemcim Nilin resimlerini görüyorum arada face de.Aynı babası.Çok benziyor :) Duru da aynı baba oldu...

Gülcancım senin nasıl gidiyor hamilelik?Kaçıncı haftadasın? Cinsiyeti yaz mutlaka...

Vee

ve size 5 aylık duruuuuu

Eki Görüntüle 346133 Eki Görüntüle 346133

ya maşallah koca kız olmuş seninki canım beniyiyim iş çok yorucu oluyor eymene annem bakıyor çok iyi oluyo eve geldiğimde yemeğim hazır eymen güvende senin bebişe kim bakıyo?

merhaba topikk.:)

smilem a.s öncelikle sende çok selam söyle ona dargınım msn hiç gelmiyor...
sen nasılsın iş nasıl gidiyor sende çok nadir giriyorsun artık
maşallah kocaman olmuş duru bebek yerim onu sanki sanada biraz benziyo smilem..
ben iyiyim canım annemde rahatsızdı ama şimdi iyi anjıo oldu ama sorun midedeymiş ama çok şükür iyi şimdi.
bende klomen içtim 2 ay ama olmadı yani yumurtalarım düzenli büyüdü çatlatma iğnesine bile gerek kalmadı ama olmadı bebek rahim filmi çekinmem gerkiyo biraz korkuyorum o yüzden sürekli erteliyorum..
kendine çok iyi bak arada gel özlersen bizi:)

elacım eymen çok tatlı Allah bağışlasın maşallah...

Son düzenleme:
Kızlar selam,

Vee

ve size 5 aylık duruuuuu

saol cnm iyiyim bende. özlettiniz kendinizi cnm maşallah duruya büyümüş daha tatlılaşmış :nazar:

Selam kızlar.. Bu toipiği seviyorum ya kimse birbirini unutmuyo ne güzell

Bebekler büyümüş Eymen'de Duru'da çoookk tatlı allah sizlere bağışlasın kızlar,, Esra'nın Duru'sunu ve Özlem'in Nil'ini hala göremedim ama eminim onlarda bal kaymaktır tam sevilmelik ya maşallah toipiğin bebeklerine ..

Gülcan'dan epeydir ses çıkmıyo bi haber ver kuzum ne alemdesin..

Berre'cim dularım seninle Rabbim yüzünü güldürsün İnşallah..

Beni soracak olursanız gayet iyiyim çok şükür .. Smile unuttun sanırım ben ayrılalı 2,5 ay oldu kuzum ne evliliği yaaa... Hem hakkımda ne hayırlıysa o olsun hiç bişey için acelem yok.. Eskiden ne kadar hevesliydim bilirsiniz ablam içinde kendim içinde ama artık hiiiççç kafaya takmıyorum HAYIRLISI .. HAYIRLISI... diyorum..

Hem şöyle bi sıralama yaptığım zaman kendimle ilgili hayatımla ilgili mutlu olmam gereken nedenler mutsuz olmam gereken nedenlerden hep fazla geliyo o yüzden Rabbime bin ŞÜkür..

Allaha emanet olun kızlar .. Unutmayalım birbirimizi :))

merhaba topikk.:)

smilem a.s öncelikle sende çok selam söyle ona dargınım msn hiç gelmiyor...
sen nasılsın iş nasıl gidiyor sende çok nadir giriyorsun artık
maşallah kocaman olmuş duru bebek yerim onu sanki sanada biraz benziyo smilem..
ben iyiyim canım annemde rahatsızdı ama şimdi iyi anjıo oldu ama sorun midedeymiş ama çok şükür iyi şimdi.
bende klomen içtim 2 ay ama olmadı yani yumurtalarım düzenli büyüdü çatlatma iğnesine bile gerek kalmadı ama olmadı bebek rahim filmi çekinmem gerkiyo biraz korkuyorum o yüzden sürekli erteliyorum..
kendine çok iyi bak arada gel özlersen bizi:)

elacım eymen çok tatlı Allah bağışlasın maşallah...

sagol canım sen napıyon benimde dayı kızım klomen kullanmıştı şimdi ikiz hamile belli mi olur seninde ikiz olur ne güzel

Selam kızlar.. Bu toipiği seviyorum ya kimse birbirini unutmuyo ne güzell

Bebekler büyümüş Eymen'de Duru'da çoookk tatlı allah sizlere bağışlasın kızlar,, Esra'nın Duru'sunu ve Özlem'in Nil'ini hala göremedim ama eminim onlarda bal kaymaktır tam sevilmelik ya maşallah toipiğin bebeklerine ..

Gülcan'dan epeydir ses çıkmıyo bi haber ver kuzum ne alemdesin..

Berre'cim dularım seninle Rabbim yüzünü güldürsün İnşallah..

Beni soracak olursanız gayet iyiyim çok şükür .. Smile unuttun sanırım ben ayrılalı 2,5 ay oldu kuzum ne evliliği yaaa... Hem hakkımda ne hayırlıysa o olsun hiç bişey için acelem yok.. Eskiden ne kadar hevesliydim bilirsiniz ablam içinde kendim içinde ama artık hiiiççç kafaya takmıyorum HAYIRLISI .. HAYIRLISI... diyorum..

Hem şöyle bi sıralama yaptığım zaman kendimle ilgili hayatımla ilgili mutlu olmam gereken nedenler mutsuz olmam gereken nedenlerden hep fazla geliyo o yüzden Rabbime bin ŞÜkür..

Allaha emanet olun kızlar .. Unutmayalım birbirimizi :))

burası güzel ama giren yok iyi dileklerin için sagol

Kızlar selam,

Vee

ve size 5 aylık duruuuuu

slm only smile iyiyim cnm saol 26 haftalık oldum oğlum olacak inş

X