- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
Günaydın kızlar nasılsınız...?
valla çok özledim muhabbet etmeyi sizinle.....
özlemim nasıl oldun tatlım...
smileden artık ses seda yok umarım iyilerdir....
esra nasıl acaba onuda çok merak ediyorum...
ela nasıl acaba ....herkesi çok merak ediyorum...
gülcanım hadi hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün..
seastre sen nasılsın canım..?
hayatım senide çok öpüyorummm
ben iyiyim çok şükür ama belim ağırıyo birde kasıklarım batıyor bua y klomen kullandım ya ondan sanırım 7 gün var regl olmama inşlalh hayırlısı olur bakalım...:26:
Canım günaydın.İyiyim çok şükür.Dün dikişler de alındı acayip rahatladım.Sen nasılsın?Hatırlıyorum da benim de ağırmıştı.Ayyy hadi hayırlısıı.Sabırsızlıkla bekliyorum.
Smile işe başladı ya işi çoktur şimdi.Anca toparlamaya çalışıyordur.
Özledim seni
Kızlarrrrrrr ben geldimmmm...
Çok özledim sizleri yaaa.... Uzun zamandır konuşamadık, okudum şimdi neler olmuş öyle...
Özlemcim öncelikle çok geçmiş olsun tatlım. İyi olmana sevindim.Bayramda gelemedim sana,çok yoğun geçti. Herkes Duru'yu görmeye gelince hiç fırsatım olmadı. Ama aklımda, vakit bulduğum zaman arıycam seni... Yeniden emzirmene çok sevindim. 3 gün neyle beslediniz Nilciği?
Berrecimmmm, tatlışımmm kistlerin gitmesine çok sevindim canım. Nasılsın?
Kızlar hepinize uzun uzun yazıcam ama Duru hanım uyandı. Kucağımda şimdi, hepinizi çok öpüyorum...
çok sevindim canım kurtuldun çok şükür ağrılarındanda dikişlerindende..
hele ben hele ben nasıl özledim valla...
amin canım valla bende sabırsızlıkla bekliyorum heycanlıyım da eşimin doğum günü var pazar günü benim regl günümde salı günü belki müsait olursam cumartesi yaptırabilirim test yaptırsam çıkar demi canım...?
Çok sağol canım.Mecburen mama verdiler ama eve çıkınca başladım hemen emzirmeye.Kızlarrrrrrr ben geldimmmm...
Çok özledim sizleri yaaa.... Uzun zamandır konuşamadık, okudum şimdi neler olmuş öyle...
Özlemcim öncelikle çok geçmiş olsun tatlım. İyi olmana sevindim.Bayramda gelemedim sana,çok yoğun geçti. Herkes Duru'yu görmeye gelince hiç fırsatım olmadı. Ama aklımda, vakit bulduğum zaman arıycam seni... Yeniden emzirmene çok sevindim. 3 gün neyle beslediniz Nilciği?
Berrecimmmm, tatlışımmm kistlerin gitmesine çok sevindim canım. Nasılsın?
Kızlar hepinize uzun uzun yazıcam ama Duru hanım uyandı. Kucağımda şimdi, hepinizi çok öpüyorum...
ayyy smilem çok özledim valla seni...
çok sevindim iyi olduğunuza
ben tedaviye başaldım bakalım bu yumurta takibi yapıldı 16.günü çatladı yumurtam lomen kullandım iğne kullanmadan kendi çatladı şimdi 1 hafta var regl günüme bakliyorum belim ağırıyo sanki regl olucakmışım gibi...
işe başlamadınmı sen smilem..:26:
Canım çıkabilir bence.
Çok sağol canım.Mecburen mama verdiler ama eve çıkınca başladım hemen emzirmeye.
Sen nasılsın? Duru nasıl? Çok tatlı bir şey olmuş bayıldım son haline :) Bursaya gelince beklerim mutlaka.
Özledik seni yahu..
slm kızlar nasılsınız ne zamandır giremiyodum ayın 20sinde ameliyat oldum kızlar bende iyiyim baya şimdi hepinizi öpüyorum kızlar
smilee çok tatlı bu ya sevmek istiyorum sevmek istiyorum onuuu kuzum ya çok tatlısın bebik
Canım hadi hayırlısı diyelim.Güzel haberini bekliyorum.Hemen paylaş bizimle.Tlf numaramı biliyorsun.Küçük bir mesaj beklerim senden.Canım benim:)))
İşe başladım canım. Pazartesi günleri izinliyim. İş yerinde internet pek kullanamıyorum. Face varsa ekle beni canım. only-smile82@hotmail.com...
İyiyiz biz canım.Face koyuyorum ara ara resim..Kocaman oldu artık kızım.Farkı kapattı.Hatta boyumuz üst sınırlarda çıkıyor. Bilirsin grafiği.. Kilo %50-75 arası. Boy %90 larda...
Nilciğin son resimlerini göremedim....
Gelmeyi çok istiyorum.Berreciğimi de arıycam.Fırsat bulur bulmaz gelicem canım...
Canım geçmiş olsun.Ne ameliyatı oldun?
Buda Duru Mouseee :)
slm kızlar nasılsınız ne zamandır giremiyodum ayın 20sinde ameliyat oldum kızlar bende iyiyim baya şimdi hepinizi öpüyorum kızlar
Canım hadi hayırlısı diyelim.Güzel haberini bekliyorum.Hemen paylaş bizimle.Tlf numaramı biliyorsun.Küçük bir mesaj beklerim senden.Canım benim:)))
İşe başladım canım. Pazartesi günleri izinliyim. İş yerinde internet pek kullanamıyorum. Face varsa ekle beni canım. only-smile82@hotmail.com...
İyiyiz biz canım.Face koyuyorum ara ara resim..Kocaman oldu artık kızım.Farkı kapattı.Hatta boyumuz üst sınırlarda çıkıyor. Bilirsin grafiği.. Kilo %50-75 arası. Boy %90 larda...
Nilciğin son resimlerini göremedim....
Gelmeyi çok istiyorum.Berreciğimi de arıycam.Fırsat bulur bulmaz gelicem canım...
Canım geçmiş olsun.Ne ameliyatı oldun?
Buda Duru Mouseee :)
Çok geçmiş olsun canım.İyi misin şimdi?
Canım maşallah Duru'ya.Nil'imin 20 gün önceki resmi var facede görmüşsündür belki.Yenisini koymaya fırsatım olmadı.
selam kızlar ben regl oldum olsun hayırlısı değilmiş demekki...
bugün 3.günüm kontrolüm var oraya gidicem 2 saat sonra herşey yolunda ....
hepinize mutlu yıllar yeni yılda herşey gönlünüzce olsun hepinizi çook öpüyorum bebişleride aynı şekilde...
smilem,özlemim,esram,selinim,hayatcım,seastrem,elacım mutlu yıllar....ve durularım nilim ve eymenim...