Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

çok sagol canım ya maşallah senin bebiş kocaman olmuş bide ben büyütseydim uykusuzluğa dayanamıyorum en kısa zamanda anltacam doğum hikayemi adı eymen oldu inşallah müsait olursam bu akşam yazayım

doğum hikayem

doğuma bir hafta kala kontrole gittik doktor baktı ve suyumun az kaldığını söyledi.Böyle eve gönderemem dedi pazartesi günü sabah saat 9 da hastaneye yatış yaptım sancım varmış ama açılmam yokmuş doktor büyük olasılıkla sezeryan olursun dedi.Ben ısrarla normal olsun dedim oda peki dedi eğer yarın sabaha kadar açılman olmazzsa sezeryana alırım dedi çatın bebeğin başına göre dar dedi.Peki dedim yattım hastaneye sancı odasında yatıyorum annem ve yan tarafımda bir taane daha hasta var yanımdaki kıza sunni sancı verdiler kız kıvranıyo bende bişey olayınca lay lay lom ben şakalar yapıyorum gülüyorum derken o kız dayanamadı sezeryan istedi gitti yerine başka bir kız geldi derken artık akşam olmaya başlayınca sacılarımı hissetmeye başladım ama fazla ağrılı değildi adet sancısı gibiydi normalde ben adet olduğumda çok sancı çekerdim onun için fazla etkilemedi.hemşire gelip çok güzel sancın var diyor ama ben adet sancısı gibi hissedince mutlu oluyordum açılmam sadece 1 cm 18 saat böyle çektim dedimki artık sabaha bişey kalmadı sanırım sezeryan olcam derken gece 3 gibi hemşire geldi baktı müjdeeeeeeeee dedi 6 cm olmuş dedi çok mutlu oldum bu kadar hızlı açılmasına. sonra sabah saat 5 gibi suyum patladı ondan sonra sancılar dayanılmaz oldu sancı geldikce annemin elini tutuyordum bağırmadım enerjim boşa gitmesin diye 3 saat böyle çektim sonra 8 cm oldu derken sabah 8 gibi hadi doğumhaneye dediler.çok sevindim kurtulcaktım artık bu ağrılardan bir yandanda bebişimi çok merak ediyordum.masaya yattım 15 dk geçmeden doğdu o anı anlatamam ne ağlayabildim ne gülebildim dondum kaldım yattığım yerden onu izledim hemşire giydirip yanıma getirdi öptüm sonra dışarıya babasına verdiler.Allahımın hediyesi çok şükür şimdi yanımda sesimi duyunca gülmeye başlıyor allahım isteyen herkese versin evin neşesi artık eşimi felan unuttum eşim çok kıskanıyor ilgiyi kestim diye

slm kızlar nasılsınız

ben iyiyim allaha şükür haftasonu doktor kontrolü var cumartesi günü

hayırlısı olsun cnm analı babalı sağlıklı sıhhatli büyüsün eymenin cnm

evet cnm hamileyim 12 haftalık olduk yarın kontrol var bakalım bebişim nasıl olmuş

nasılsın gülcancım nasıl gidiyo hamilelik ne çabuk geçmiş zaman daha yeni hamile olduğunun hbrini aldık 3 aylık olmuş bile Allahım en kısa zamanda kucana almayıdas nasip etsin kendine bebişine çok ii bak

maşallah allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip eder inşallah

amin kızlar sağolun cnmlarım benim bugün doktora gittim doktor ense kalınlığını ölçtü normal değerde olduğunu söledi

ve kan testine gerek yok dedi 1.55 mm 2 mm üstünde olduğu takdirde kan tahlili yapıyorum dedi doktor

kızlar bilgisi olanlar bilgi versin öptüm sizi

kuş uçmaz kervan geçmez bi yer oldu yaaa..
yapmayın böyle özletmeyin kendinizi..
nasılsınız hepiniz.?

ben iyiyim çok iyi bi doktor buldum kendime kistlerim ameliyata gerek kalmadan gitti çok şükür 1 tane çok ufak var...
ama iyiyim bebek için kontrollere başladı doktor klomen kullanıyorum şimdi hormon tahlilleri yaptrırdım pazartesi kontrolüm var dualarını esirgemeyin...

sevindim cnm inş en kısa sürede hamiş kalırsın dualarım seninle kendine ii bak

Canım arkadaşlarım nasılsınız? Çocuk olunca zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bir bakıyorum akşam olmuş.o yüzden hiç giremedim.Umarım hepiniz iyiysinizdir.
BERREMM çok sevindim kistlerinin gitmesine.Hadi bakalım inşallah bu ay her şey güzel olsun.bak ben de klomen içtiğim ay hamile kalmıştım.İnşallah sende öyle olursun.

Bu arada bende haberler kötü.Doğumdan sonra sağ kaburgamın altına bir ağrı saplanıyor.bazen nefes bile alamıyorum.Bütün sırtım böbreklerim ağrıyor.o kadar kötü oluyorum ki bir gece acile bile gittik. ben hep sezeryan sonrası gaz sancısı diye avuttum kendimi.sonra dayanamadım doktorumu aradım dedi ki ne gazı bu zamana kalmaz.öyle diyince ve artık ağrılar dayanılmaz olunca doktora gittim.maalesef safra kesem küçük küçük bir sürü taşla dolmuş genelde hamilelik tetiklermiş.taşlar küçük olduğu için kanala kaçıp tıkama ihtimali çok yüksekmiş o yüzden hemen ameliyat olup safra kesemi aldırmam iyi olurmuş. Bir sürü doktora gittim hepsi aynı şeyi söylüyor. o kadar canım sıkkın ki anlatamam. aslında ameliyat basitmiş ama kızımı düşünüyorum.ya sonra sütüm giderse ve emziremezsem. bir taraftanda zaten yeni sezeryan oldum yeni bir ameliyata hazır değilim gibi hissediyorum kendimi.ne yapıcam bilmiyorum (

Öyle işte.onun dışında kızım çok şükür iyi.büyüdü yaramaz bıdık :)

canım benim çok geçmiş olsun yengemin abisinin gelinide aynı senin gibi oldu safra kesesini aldırdı basit bi amliyatmış ama tabi bebek olunca zor en azından 6 ay dolmuş olsaydı iyiydi ama doktorlar olman gerekiyo diyosa ol canim çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin tatlım güzel meleğinide öp . resimde koysana bebeğini görelim kib A E O

sağol canım.evet aslında basit bebek olmasa hiç düşünmem de işte maalesef kötü zamanda vurdu.ama ne demişler hastalık iyi gün beklemez.

özlemimmm...
çok geçmiş olsun canım benim yaa çok üzüldüm Allah şifa versin...bebişde kocaman olmuştur yaa aslında yakınımdasın ama gelemiyorum şu durumlar bi düselsin gelicem sana inşallah..şu aralar küsmezsin zaten sen bana..
ben bu aralar sıkıntılıyım yaa annem rahatsız nefesi sıkışıyo sürekli geçen gece acile götürdük kalp krizi dediler başka hastaneye götürdüler ambulansla orda bişey yok dediler şimdi zorluk çekiyorum diyo aklım hep onda kafamda hiç rahat değil şimdi onu doktora götürücem sonrada ben kontrole gidicem bakalım ne durumda yumurtalar...

kızlar merhaba uzun zamandır yoktum çok zor günler geçirdim hala da devam ediyo kötü günler.....

bayramın 1. günü apendisten ameliyat oldum aniden gelen sancı ve apar topar hastaneye koştukkk bir ay rapor verdi dr. inşallah bu pzt işime başlayacağım...

onun haricinde benim için daha kötü olan şey ise 3 yıldır devam eden ve muhteşem giden ilişkimin bi anda sebebsiz bitişi,,,,

o kadar kötüyüm ki şu son 15 gün benim için azabdan başka bişey değil hala inanamıyorum kalbim çok acıyo kızlar =((

ilk defa bi erkeğe güvendim deli gibi sevdim bekledim ama o beni yarı yolda bıraktı

hayattan öğreneceğim daha çok şey var sanırım şunlar ise son bir ayda öğrendiklerim...

1- herşeyin başı sağlıkmışşşş bunu çok iyi anladım insanın sağlığı yerinde değilken yağa yatırsan bala batırsan boş geliyo herşey

2- hayatta olmaz diye birşey yokmuş her an herşey oluyomuş bu hayatta biri bana gelip siz ayrılacaksınız dese hadi canım ordan derdim ama oldu işte AYRILDIK

3- zaman herşeyin ilacıymış ilk zamanlar ağlamaktan gözlerimi açamıyodum ama derdi veren rabbim dermanınıda sabrınıda veriyomuş, unutmuş değilim ama en azından yaşamaya çalışıyorum

böyle işte kızlar bendeki durum bu =((

canım çok çok geçmiş olsun.Beklerim gel tabiki.Senin yumurtalar ne alemde haber ver.

Tatlım geçmiş olsun hiç bir şeye takma kafanı her şeyin başı sağlık.

Kızlar bu arada ben geçen perşembe acile kaldırıldım yine.o gece hastaneye yatırdılar.taş kanalı tıkamış ve karaciğer enzimleri yükselmeye başlamış.o yüzden ertesi gün acil ameliyata alındım.safra kesem alındı.kızlar bir görseniz 100den fazla taş varmış küçük küçük.3 gece kaldım hastanede.dün çıktım.çok şükür iyiyim şimdi.kızımı emzirmeyede başladım.sütüm azaldı biraz ama olsun zamanla gelir inşallah yine.

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun sütünün geldinede çok sevindim inş bebişin emdikçe çoğalır cnm kendine dikkat et Allaha emanet olun cnm öptpm ikinizide

özlemcm sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine bebişide öp benim için =))
Sağol tatlım.Öperim :)
canım çok geçmiş olsun sütünün geldinede çok sevindim inş bebişin emdikçe çoğalır cnm kendine dikkat et Allaha emanet olun cnm öptpm ikinizide

Canım teşekkür ederim.Sen ne alemdesin?Nasıl gidiyor?

Yaa kızlar ne güzel sohbet ederdik önceden.offf şimdi görüşemez olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…