Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Sağol tatlım.Öperim :)

Canım teşekkür ederim.Sen ne alemdesin?Nasıl gidiyor?

Yaa kızlar ne güzel sohbet ederdik önceden.offf şimdi görüşemez olduk :KK14:

bende folik asite başladım şimdiden şubatta çalışmalara başlicaz Allah izin verirse doktora felan gitcem bakalım kürtaj oldum ya korkuyorum olmazsa diye onları bi öğrencem bakalım tatlım. evet kimse gelmiyo artık topiğe bebişi olanlar bebişten fırsat bulamıyo

bende folik asite başladım şimdiden şubatta çalışmalara başlicaz Allah izin verirse doktora felan gitcem bakalım kürtaj oldum ya korkuyorum olmazsa diye onları bi öğrencem bakalım tatlım. evet kimse gelmiyo artık topiğe bebişi olanlar bebişten fırsat bulamıyo

Hadi bakalım inşallah allah gönlüne göre versin. Korkma bir şey olmaz kürtajdan.ama tabi sen yine de sor doktora.
Gerçekten bebek olunca zaman kavramı kayboluyor..Yani anlayacağın bu günlerinizin de tadını çıkarın.Allah nasip ettiyse bebek eninde sonunda olucak inşallah.

Hadi bakalım inşallah allah gönlüne göre versin. Korkma bir şey olmaz kürtajdan.ama tabi sen yine de sor doktora.
Gerçekten bebek olunca zaman kavramı kayboluyor..Yani anlayacağın bu günlerinizin de tadını çıkarın.Allah nasip ettiyse bebek eninde sonunda olucak inşallah.

evet cnm Allahım ne zaman nasip ettiyse ozaman olucak. amin cnm Allahım herkesin gönliüne göre versin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

slm kızlar benim oğlum oluyor

cnm çok sevindim hayırlı ve sağlıklı büyüsün inş kaçıncı ayda öğrendin cnm nasıl gidiyo karnın felan büyüdümü ne durumdasın kendine ve minik prensine çok iyi bak cnm Allahım en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kucana almayıda nasip etsin öptm ikinizide

cnm çok sevindim hayırlı ve sağlıklı büyüsün inş kaçıncı ayda öğrendin cnm nasıl gidiyo karnın felan büyüdümü ne durumdasın kendine ve minik prensine çok iyi bak cnm allahım en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kucana almayıda nasip etsin öptm ikinizide

16 haftada öğrendim cnm çok az çıktı karnım saol cnm sağlıklı gelsin prensim

uzun zamandır buraya günaydın demiyodum GÜNAYDINNNN =))

gülcancım oğluş geliyo ha hadi sağlıkla gelsin inşallah topik ne uğurlu valla herkesin istediği oluyo allahım berreye de nasip etsin bi nur topu :emir_bebek:

ee kızlar ne var ne yok ...

:122::118:

slm kızlar benim oğlum oluyor

Canımhadi hayırlı olsun.Sağlıkla kucağına al inşallah.Darısı berremizin ve zekiyeciğimizin ve tüm isteyenlerin başına inşallah.

uzun zamandır buraya günaydın demiyodum GÜNAYDINNNN =))

gülcancım oğluş geliyo ha hadi sağlıkla gelsin inşallah topik ne uğurlu valla herkesin istediği oluyo allahım berreye de nasip etsin bi nur topu :emir_bebek:

ee kızlar ne var ne yok ...

:122::118:

Günaydın fıstık.Biz iyiyiz sen nasılsın bakalım?

Günaydın kızlar nasılsınız...?
valla çok özledim muhabbet etmeyi sizinle.....
özlemim nasıl oldun tatlım...
smileden artık ses seda yok umarım iyilerdir....
esra nasıl acaba onuda çok merak ediyorum...
ela nasıl acaba ....herkesi çok merak ediyorum...
gülcanım hadi hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün..
seastre sen nasılsın canım..?
hayatım senide çok öpüyorummm:KK54:

ben iyiyim çok şükür ama belim ağırıyo birde kasıklarım batıyor bua y klomen kullandım ya ondan sanırım 7 gün var regl olmama inşlalh hayırlısı olur bakalım...:26:

Canımhadi hayırlı olsun.Sağlıkla kucağına al inşallah.Darısı berremizin ve zekiyeciğimizin ve tüm isteyenlerin başına inşallah.

Günaydın fıstık.Biz iyiyiz sen nasılsın bakalım?

bende çookk iyim kusummm valla allah bugünümü aratmasın,, yeni yıl yeni umutlarla gelsin ... :KK34:

X