yaaaaa kız gülmee :) ne biliyim bugün misafirim vardı yarında var sabah erken kalkmam pasta börek yapmam lazım
ooo pasta börek haaa..hımmmm bizde isterizhamarat teyze
hadi atla gel dicem ama imkansızinşallah bir gün sanada yaparım bellimi olur hayat bu...
İnşallah .Hiç belli olmuyor hayatın bizi nerelere sürükleyeceği.Sen Afyon'daydın dimi yanlış hatırlamıyorsam. Benim kaynım Afyon da okuyor belli mi olur belki onu görmeye gelince sana gelirim :)
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar hepinize
nerelerdesiniz bayanlar bebişler yoruyor mu sizleri anlattın bakalım bebişlerinizi
bize
hayırlı ramazanlar canım bebişler yormazmı nefes alamıyorum şu sıcak günlerde bide oruç tutamıyorum ilk defa ramazan benim için buruk geçiyor herşey bebişm için ama ne biliyim hırsızlık yaprmış gibi hissediyorum oruç tutmayı çok istiyorum ama cesaret edemiyorum allahım bu ayın sevaplarından mahrum etmesin inşallah bizleri sen napıyosun canım ?
iyiyim tatlım ne olsun aynı işte bu ayda hasta oldum
allah kısmet ederse bu sene tam tutacağım orucumu sanırım
yakalanırsamda sonunda 3 gün filan herhalde hamile kalırsam
tam tutacağım inş bu ay olur bebiş bakalım artık biz bebişimizi bekliyoz bize ne zaman gelirse
selam kıslar nasılsınız..?
hayırlı ramazanlar hepinize...
ben iyiyim çok şükür ama canım biraz sıkkın.
kist vardı en büyüğü 20mm ve 14mm 2 hafta oldu sanırım öğreneli regl oldum ama düzenli değil az az geliyo bugün yine gittim 68mm olmuş büyümüş bneimde canım sıkıldı.
bakalım doktora gidicem tekrar tedavi başlatıcak dua edin ..
hepinizi öpüyorum.
geçmiş olsun canım hayırdır ne kisti bu? inşallah geçer nerelerdesin sen hiç girmez oldun?
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar hepinize
nerelerdesiniz bayanlar bebişler yoruyor mu sizleri anlattın bakalım bebişlerinizi
bize
hayırlı ramazanlar canım bebişler yormazmı nefes alamıyorum şu sıcak günlerde bide oruç tutamıyorum ilk defa ramazan benim için buruk geçiyor herşey bebişm için ama ne biliyim hırsızlık yaprmış gibi hissediyorum oruç tutmayı çok istiyorum ama cesaret edemiyorum allahım bu ayın sevaplarından mahrum etmesin inşallah bizleri sen napıyosun canım ?
selam kıslar nasılsınız..?
hayırlı ramazanlar hepinize...
ben iyiyim çok şükür ama canım biraz sıkkın.
kist vardı en büyüğü 20mm ve 14mm 2 hafta oldu sanırım öğreneli regl oldum ama düzenli değil az az geliyo bugün yine gittim 68mm olmuş büyümüş bneimde canım sıkıldı.
bakalım doktora gidicem tekrar tedavi başlatıcak dua edin ..
hepinizi öpüyorum.
gerçekten artık kimse gelmiyo buraya,,,,
berrecim çok geçmiş olsun canım,,, şu mübarek günlerde allah şifa versin sana,, üzme kendini,,,
smile nasılsın kuzum az kaldı geri sayım başladı dimi,,,
özlem yine gelmiş ve gitmişin sen nasılsın tatlım,,, herşey yolunda dimi bebiş nasıl
ahh gülcancım bi tek sen kaldın sende gitme emi,,, allahım seninde gönlüne göre versin inşallah,,,
amin cnm inş allahın iziniyle benimde bebişim olur inş.
geçmiş olsun canım hayırdır ne kisti bu? inşallah geçer nerelerdesin sen hiç girmez oldun?
geçmiş olsun berreeeciğim
özlemim valla denk gelemedik sağol tatlım bugün tekrar gittim 4 cm dedi doktorCanım bir tanem benim kaç gündür merak ettim seni msnde de rastlaşmadık hiç.Geçicek tatlım hepsi sıkma canını..
Dönücez inşallah eski günlere tekrar..
berrecim çok geçmiş olsun canım,,, şu mübarek günlerde allah şifa versin sana,, üzme kendini,,,