- 19 Mayıs 2010
- 1.913
- 0
- 39
yaşatacağım bu topiği,,,,,, ya yeni birileride gelmi yo ki,,,, sizi bekleye bekleye gözüm yollarda kaldı,,,,
ben burdayım tatlım mümkün oldukça geliyorum ben cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşatacağım bu topiği,,,,,, ya yeni birileride gelmi yo ki,,,, sizi bekleye bekleye gözüm yollarda kaldı,,,,
ya tabi tabi geliyosun,,,,
slm elacım nasılsın?
herkse merhaba bayanlar nasılsınız nerelerdesiniz kimseler gelmiyo artık topik boş kaldı bayanlar SMİLE den hbr alan varmı doğum yaptımı acaba merak ettim hiç uğramıyo
selam canım smile daha yapmadı allahım hayırlısıyla hepimiz kurtuluruz beni şimdiden korku saldı herkesde korkutuyo zaten offf
selam canım smile daha yapmadı allahım hayırlısıyla hepimiz kurtuluruz beni şimdiden korku saldı herkesde korkutuyo zaten offf
canım naber nasılsın,,,
amin cnm inş hepiniz hayırlısıyla kurtulur alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza. kimseyi dinlememeye bak sen cnm
iyiyim canım sen nasılsın?
gelde dinleme nereye gitsem herkes doğum hikayesini anlatıyo ve hep korkutuyorlar Allahım yardımcım olur inşallah
kimse gelmiyo ama ben yazayım bayanlar benim için dua eden yarın anaokulunda öğretmenlik için iş görüşmesine çağırdılar inş olurrr dualarınızı bekliyorummm