Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selam...
Bir süre konuyu aradım sonunda buldum.Düzenleme yapıyorlar galiba...
Ben uyuyamıyorum. Hastalandım yine. Sinüzit başladı. Başım, kulaklarım, heryanım ağrıyor...
Yarın sabah doktora gidicez. Eminim yine antibiyotik vericek. Umarım bebişme zararı olmaz.
2 gündür yatıyorum.
Çok zor geçmeye başladı hamilelik.Sıcaklar beni mahvetti. Bugün gittik klima aldık. Pazartesi gelip monte edecekler.
Gülcancım naptın canım? Regl tarihin ne zaman? Bu ay çalışma oldu mu? Merak ettim seni ama yazmamışsın hiç?
Özlemcim sen nasılsın canım? Minik kuşumuz nasıl?
Hayatcım sen nasılsın? Ara ara seninle msn de buluşuyoruz...
Selincim nerelerdesin tatlım? Arada gel, kendinle ilgili son gelişmeleri yaz. Son durumun nasıl? Doktora gittin mi tekrar?
Elacım sen nasılsın? Oğluşun nasıl? Sende hiç yazmıyorsun.
Ah berrecim, bak gittin topik dağıldı resmen. Arada bir sende yaz be tatlım...
Bende seni merak edip mail atmıştım.Canım benim çok çok geçmiş olsun. Bu hava yüzünden olmuştur terleyip rüzgarda kaldın herhalde.Korkma bebişe bir şey olmaz canım.
Biz iyiyiz çok şükür.Sadece benim de çok başım ağrıyor.hava sıcak diye hep camları açıyorum sonra esince böyle tutuluyorum.
Canım dikkat et sende, aman hasta olma. Benim korkum hastayken sancıların başlaması, zaten nefes alamıyorum. Normal doğuramam herhalde...
İsim için karar verdiniz mi canım? Hala belirsiz mi yoksa...
Ben bebek şekerlerini aldım. Bak bakalım beğenecekmisin? Çok uygun geldi, aynısını burda bir dükkanda sordum, tanesine 2 TL dedi. Siparişi verdim, salı günü gelecek.
PONPON KIZ ANAHTARLIK MEVLÜT ve BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor.com'da #41619140
Canım dikkat et sende, aman hasta olma. Benim korkum hastayken sancıların başlaması, zaten nefes alamıyorum. Normal doğuramam herhalde...
İsim için karar verdiniz mi canım? Hala belirsiz mi yoksa...
Ben bebek şekerlerini aldım. Bak bakalım beğenecekmisin? Çok uygun geldi, aynısını burda bir dükkanda sordum, tanesine 2 TL dedi. Siparişi verdim, salı günü gelecek.
PONPON KIZ ANAHTARLIK MEVLÜT ve BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor.com'da #41619140
bayıldım bebek şekerlerine nasılsın canım ben 1 haftadır annemde sonra 1 hafta kayınvalidemgildeydim ve artık evimdeyim
bayıldım bebek şekerlerine nasılsın canım ben 1 haftadır annemde sonra 1 hafta kayınvalidemgildeydim ve artık evimdeyim
Canım beğenmene sevindim...
Ben iyi sayılırım artık. Bugün büyük temizlik vardı evde. Heryer mis gibi oldu. Annem sağolsun:) Yoksa bu kadar temiz olmazdı...
Bugün kontrole gittik 2300 gr olmuş kızım. Böyle giderse 3 kg doğar dedi doktorum. Bende sevindim tabi
Özlemcim ayırırım sizin şekerleri, Bursaya gelince veririm artık :)
İsme de karar verin artık :))
Allah korusun canım.İyileş biran önce. Ay bayıldım çok güzelmiş şekerler..Biz de isteriz bana ne..İnşallah gelme fırsatım olur bebiş doğunca.
İsim konusu da kocacığım dün 10 isim saydı bunların arasından bi o eledi bir ben en sona yine Duru ve Begüm kaldı Arasından seçemiyoruz belki ikisi birden olur.Ama artık bugün falan kesin karar vericez kısmetse.
Gez bakalım gez evi temizledin tabi kirlenmesin diye evde durma
Canım beğenmene sevindim...
Ben iyi sayılırım artık. Bugün büyük temizlik vardı evde. Heryer mis gibi oldu. Annem sağolsun:) Yoksa bu kadar temiz olmazdı...
Bugün kontrole gittik 2300 gr olmuş kızım. Böyle giderse 3 kg doğar dedi doktorum. Bende sevindim tabi
Özlemcim ayırırım sizin şekerleri, Bursaya gelince veririm artık :)
İsme de karar verin artık :))
ö z l e m ,,,,
bana bi selam vermeden gitmişin,,,,,
aynen canım ohhh evim tertemiz ama insanın kendi evi gibi yok yaaaa napıyosun bebiş nasıl?
ohhh ne güzel temizledin sende ben gibi ya maşallah kocaman olmuş kızın az kaldı doğuma bende şimdiden korku başladı :18: beniim oğluşum 856 gr. 35 cm idi ama şimdiye kocaman olmuştur çünkü en son 2 hafta önce gitmiştim kontrole çok şükür kistleri geçmiş ya benim karnım acayip büyüdü göbeğimde çatlak yok ama korkuyorum bacaklarımda oluşmaya başladı krem ve yağların hiç faydası yok inşallah göbegimde olmaz
Tripcann Sen nasılsın bakalım :)
Canım iyiyim çok şükür.. Minik kızım da iyi teyzesi. 2haftadır görmedim özledim kısmetse cumartesi gidicem doktora..
Öyle yaa kendi evinde hiç bir yerde olmadığı kadar rahat ediyorsun..
Maşallah büyümüş oğlun.kistlerin geçmesine de çok sevindim..İsim konusunda sıkıntın vardı ne oldu hallettiniz mi?
ya artık kimse gelmiyooo,,, özledim eski sohbetlerimizi ,, yaaaa iyi değilim,,,,,
valla o nevzuyu hiç sorma ya ne zormuş hep derlerdi isim konusunda eşler anlaşamıyor kavgalar çıkıyor diye çok şükür biz o duruma gelmedik ama ben yinede ısrarcıyım batuğ olcak
Evet canım eskisi gibi sohbet edemiyoruz. ben kendi adıma konuşayım hava çok sıcak bir de bilgisayarı açınca ateş basıyor o yüzden açıyorum bakıyorum şöyle bir sonra kapatıyorum.
Hayırdır tatlım neyin var senin?
Ben hep eşimle ikimizin istediği isim olsun dedim. o bana isimleri saydı eleye eleye Sona Begüm ve Duru kaldı.Sanırım Begüm'ü çok istemiyor masus saydı isimler arasında. Hayırlısı olsun hepimiz için
aynen canım ya babasının ismi değilde başka bir isim söyleyip şu olsamıki dese inan koycam beraber hadi bulalım diyorum sen bul diyo ben kabul ederim beni deli ediyo bende kendi istediğim isimi koymaya karar verdim napıyımmmmmmmmmmmmm
bugün bebişimin kkıyafetlerini ve eşyalarını yıkadım yarında ütüleyecem yaaaaaa ne şirin minik minik kuzumun kıyafetleri duru güzel sonayı duymadım begüm tanıdığım ve sevmediğim birinin ismi olduğu için ön yargılıyım
Oh ne güzel benim de yavaş yavaş yıkamam lazım.
kız allah iyiliğini versin sona diye isim bulmadık yani o 10 isimden geriye 2 isim kaldı anlamında dedim Son anlamında yani.. Çok güldüm allah da seni güldürsün