kızlar ara ara yazılarınızı okuyorum çok özendim ben daha yeni üye sayılır beni de aranıza alır mısınız?
:26::26:
hoşgeldin cnm kendinden bahsedermisin biraz
kızlar ara ara yazılarınızı okuyorum çok özendim ben daha yeni üye sayılır beni de aranıza alır mısınız?
:26::26:
slm kızlar nerelerdesiniz yaa kimse yok artık
Canlarım selamlar hepinize,
bende özledim sizleri... Kaç gündür gelemiyorum. İşyeri taşındı, internete bağlanma fırsatım olmadı. Akşamları da misafirim vardı. Dün gece yolcu ettik ve bugün burdayım. Yarın da gelirim...
İyiyiz ben ve Duru'm... Artık son 5 haftamız kaldı. Doğum yaklaştı. Bebek odamızın içini iyice yerleştirdik. Arabamızı aldık. Ama henüz doğum çantasını hazırlamadım. Korkuyorum hazırlamaya. Sanki hazırlarsam hemen doğacakmış gibi. Aslında doğmasını da çok istiyorum artık kuzumun. Çok da özledim. Bu cumartesi kontrolümüz var. Bakalım kaç kilo olmuş.
Bu arada sıcaklardan bayıldım artık. Geceleri uyumak zor oluyor....
Temizlik işine bende giricem. Haftaya diye düşünüyorum. Halıları filan yıkamaya vericem.Çok işim var çokkkk...
Yarın gelirim, konuşuruz kızlar.
Çok çok öptüm sizi.....
Sizler nasılsınız?
Nerdesiniz sesim geliyor mu neden kimse gelmiyor bu topiğe
hepinizi çok özledim gelin artııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım nasılsın????
iyiyim tatlım sne nasılsın nerdesiniz kimse gelmiyor artık buraya
Hoşgeldin.Gelebilirsin tabiki ama bu aralar bizde pek giremiyoruz.
Hepimizin ayrı ayrı meşguliyeti var bu aralar :) bir tek hayat burda oluyor :)
Canım benim iyi olmanıza sevindim..Az kaldı doğumuna da.Bence çantanı hazırla yavaş yavaş.Bebek arabası da hayırlı olsun.ne aldınız?ben inglesina zippy free almayı düşünüyorum.internetten hep baktım kullanışlı geliyordu.hafta sonu yakından baktın hakikatten çok kullanışlı ve hafif. anakucağı varya araba koltuğu olarak kullanılan diğerleinin yanında tüy gibi kalıyor. bebek arabası da hakikatten tek elle açıp kapanabiliyor.sanırım onu alıcaz.ama bakalım azcık daha bekliyoruz belki indirime girer
Tatlım benim temizlik yaparken dikkatli ol tamam mı?
ya bende bu aralar erken doğum korkusu başladı..sanki öyle olcak gibime geliyor.dua edin inşalllah öyle bir şey olmaz.cumartesi doktora gidicem inşallah öyle bir risk gözükmüyordur..nerden içime girdiyse..hep böyle erken doğum hikayelerini okuyorum ondan olabilir..Allah hepimize vaktinde hayırlı doğumlar nasip etsin.
Canım temizliğin ağır kısmını annem yapıyor, ben daha çok hafif şeyleri yapıyorum. Dikkatliyim yani. Bizim diğer topikte doğumlar arttı.Bir arkadaş banyoda kaymış ve rahimde 3 cm açıklık oluşmuş.Ondan sonra iyice korkuyorum. Sende dikkat et canım...
Bebek arabasını Baby Comfort Elea modelini aldık. Ana kucağı arabaya monte ediliyor.Çok kullanışlı. İndirime girsin diye bekledik ama baktık olmuyor, gittik aldık
Canım havalar sıcak olduğu için çok fazla pc başında duramıyorum. Şimdi annemlerdeyim, burası daha serin oluyor.7. katta oturuyorlar ve sürekli esiyor. Hele geceleri kabus gibi....
Gülcancım, hayatcım,seastrecim sizler nasılsınız?
Ela ve selin gelmiyor hiç...