Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

herkese günaydın kaynanamın tahlil sonuçları normal çıktı cnm kontrole gidenlen hamişler bebişlerinizin resinlerini koyun

Selincim geçmiş olsun.İlaçlarla düzene girecek inşallah. Bak smilem doğru demiş. Üzme kendini.

Berrem daha iyisin inşallah.

Smilem Durum iyisiniz sizde..

Zekiye iyi hadi geçmiş olsun.

Hayatçım yalnız kaldın kaç gündür..

Kızlar ben dün gittim ama benim minik kızım öyle inatçıydı ki hiç bir şey göstermedi.Yüzünü sakladı resmen.Hep arkasını döndü ya da eliyle kapadı. uyuzluğu üstündeydi 481 gr olmuş..Haftaya perşembe ayrıntılıya gidicem bakalım her şey yolunda gider inşallah..

Son düzenleme:

allah nazarlardan saklasın özlemcim

ya sen gitme diye şu toipiğe bağlıycam bi gün seni daha bitmedi işlerin bi gelip kayboluyosun

allah nazarlardan saklasın özlemcim

ya sen gitme diye şu toipiğe bağlıycam bi gün seni daha bitmedi işlerin bi gelip kayboluyosun

Amin canım..

Kız evli olunca hele bir de evde olunca iş hiç bitmiyor. En güzeli çalışmak valla.. Bir de çok fazla duramıyorum bilg karşısında.

Kızlar selam,

bebişim çok iyiydi şükür. 1350 gr olmuş, boyuda 40 cm i geçmiş...Haftasıyla tam uyumlu çıktı.

Bugün protein testi için tekrar doktora gidicez.

slm kızlar nasılsınız bakalım

ben bugün doktora gittim altan muayene etti smear testi alacaktı ama
dün akşam çalışma yapmıştık o yüzden smear yapamadı
bir sorun yok dedi temiz dedi folik asit verdi folbiol ilacın adı günde 1 defa yarım içeceğim ilacı
smear içinde artık senelik izinimde giderim
gittiğim yerde muayene ücreti 18 tl ama sgk birde 12 tl başka bir para alınıyor toplam 30 tl ödedim
bilgisi olan var mı kızlar

Kızlar selam,

bebişim çok iyiydi şükür. 1350 gr olmuş, boyuda 40 cm i geçmiş...Haftasıyla tam uyumlu çıktı.

Bugün protein testi için tekrar doktora gidicez.

Ayy maşallah canım benim büyümüş..Protein testi de iyi çıkar inşallah.

Hoşgeldin iyiyiz canım sen nasılsın? yoktun kaç gündür. Bir bilgim yok canım ücret hakkında.

Özlemcim selam,
ya sabahtan beri tansiyonum biraz yüksek çıkıyor. Eskiye göre bir miktar yükseldi. Başımda çok ağrıyor...

Gece ağrısına uyandım. Minoset aldım sabah, bide az önce aldım.Azaldı gibi ama geçmeyecek sanırım. Migren tuttu anlayacağın..

Sen nasılsın canım?

Canım benim iyiyim. Geçmiş olsun.Acaba başın ağırdığı için yüksek çıkıyor olabilir mi? Çok mu yoruldun dün?
Geçer bir an önce inşallah.Acaba ne yapsan geçer.
Duru'muz da kocaman olmuş maşallah allah nazarlardan korusun.

Canım bende şimdi uzmantv den ona bakıyordum. Migren atağında tansiyon yükselirmiş. Rahatladım biraz...

Doktorumu arıycam birazdan, yapılcak başka bişey varmı diye? Çünkü geçmiyor ağrım...

Durum büyümüş teyzesi, yavrucum çok da hareketli bu ara. Kıpır kıpır...

Birde güzel pozlar verdi, doktorda hemen görüntülerini aldı

İyi bakalım.İnşallah geçer baş ağrın biran önce..
Ay maşallah Duru'ya..Bizim minik de çok hareketli dün gece karnım patlıcak zannettim dışa doğru o kadar çıktı ki.ama inatçı keçi doktora gidince yüzünü kapadı,sırtını döndü Hiç poz vermedi Bu hafta perşembe ayrıntılı var bakalım inşallah orda da iyi çıkar her şey.

İyi çıkar canım. Herşey yolunda gibi zaten... İçin rahat olsun...

Siz isimde hala kararsız mısınız?

İyi çıkar canım. Herşey yolunda gibi zaten... İçin rahat olsun...

Siz isimde hala kararsız mısınız?

Çok şükür şimdilik her şey yolunda..
İsim de büyük %80 Begüm olcak ama babasının derinlerinde bir yerde isim varmış çok güzelmiş eminim bende çok beğenirmişim onun gün yüzüne çıkmasını bekliyoruz Tam aklına gelir gibi oluyormuş yine gidiyormuş Öldürcek bu adam beni :90::90:

Berre ne yaptı nasıl oldu acaba bugün görüştün mi hiç?

aaa ben meraktan ölürdüm herhalde... Begüm güzel bir isim canım

Bugün hiç görüşmedim Berre ile , ama iyidir artık herhalde canım. Dinlendi bu hafta...

arkadaşlar bişey sorucam.hamilelik belirtileri nelerdir.ben adet görüyorum fakat şüpheleniyorumda yardımcı olursanız bilgilendirirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…