Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa...:KK71::KK71::KK71:

Gelemedim bugün.Hiç halim yok.Kulaklarım ve burnum tıkandı.Midem bir garip yanıyor mu bulanıyor mu anlamadım. İnşallah hasta olmam..

Berrem canım benim daha iyisin maşallah..Hep iyi ol.Senin regl günün bugün müydü?

Smilem ah bende de var bir tane.sağa dönüyorum vuruyor sola dönüyorum vuruyor.hanımefendinin rahat pozisyonuna göre uyumaya çalışıyoruz. :KK1: Ama olsun yeter ki sağlıklı olsun kuzum hissedeyim hareketlerini hiç uyumasamda olur..

Hayatçım sen nasılsın?

Zekiyecim sen nasılsın?Kayınvaliden nasıl oldu?

Gülcan ve selin gelmemiş.iyidirler inşallah..

Kızlar canlarım ben bu akşam miniğimi görcem doktora gidicem..Çok heyecanlıyım..Öpüyorum sizleri kocaman..

kızlar merhabalar bugunde kimse yok bugun dr gittim sonunda ve kistim hala yok olmamış ve bunun etkisiyle yumurtalarım çatlamıyomuş boşuna yumurtlama takibi filan yapıyomuşum ben etrafındada ufak kistler oluşmuş 3 ay korunma hapı verdi dr anlıcağınız ümitler fena hüsrana uğradı kendinize iyi bakın :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
kızlar merhabalar bugunde kimse yok bugun dr gittim sonunda ve kistim hala yok olmamış ve bunun etkisiyle yumurtalarım çatlamıyomuş boşuna yumurtlama takibi filan yapıyomuşum ben etrafındada ufak kistler oluşmuş 3 ay korunma hapı verdi dr anlıcağınız ümitler fena hüsrana uğradı kendinize iyi bakın :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

selinim üzülme ne olur bebeğim olsun biliyosun bende kaç defa kist oldu atlatırsın o ilaçla regl döneminde gidiyo onlar...

Günaydın kızlar....

Selincim üzülme tatlım. Doğum kontrol hapı çözer herşeyi. Düzenli kullanırsan kist filan kalmaz. Olanlarda erir gider...

Zaten doktorların önerisi şu yönde: Kadınlar evlendiklerinde ilk 1 yıl doğum kontrol hapı kullanmalılar. Hem hormonları düzene sokuyor, hemde kist oluşumu engelliyor..

Ben evlenmeden birkaç ay önce başladım. 1 yıl aralıksız kullandım. 3 ay ara verdim. 1 yıl daha kullandım. Evlendikten 3 yıl sonra ilk defa jinekoloğa gittim ve çok şükür kist filan yoktu. Doktorumda çok iyi yapmışsın doğum kontrol haplarını kullanmakla dedi. Siz zaten yeni evli sayılırsınız. Daha 1 yıl olmuş. Hemende çocuk sahibi olmak istiyorsunuz. Öncesinde doğum kontrol hapı kullanmak lazım...

Neyse şimdi başlarsın, 3 ay dediyse doktorun, kullanırsın düzenli bir şekilde. Kist olayını ciddiye al tatlım, hamile kalsan bile bir risktir bu...

Berrecim sen nasıl oldun canım?

günaydın...
,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım..?
markafonide çok güzel bebek kıyafetleri var bak istersen bebek ayakkabıları felan..bebettonun..

günaydın kızlarrr

selincim üzülme dur bakalım herşeyin vardır bi çaresi

benim bi yakın soğan kürüyle kurtuldu kistlerinden dr ona 2 ay sonra ameliyat demişti o kadar büyüktü düzenli olarak soğaan kürünü yaptı dr şaşırmış naptın sen diye kaybolmuş kistleri sende dene istersen canım benimm:KK70:

günaydın...
,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım..?
markafonide çok güzel bebek kıyafetleri var bak istersen bebek ayakkabıları felan..bebettonun..

Bende iyiyim canım, bugün doktor randevumuz var heyecanlıyım...

Baktım markafoniye çok güzel ürünler var....

Sen işe mi gittin bakim? Regl oldun mu?

Bende iyiyim canım, bugün doktor randevumuz var heyecanlıyım...

Baktım markafoniye çok güzel ürünler var....

Sen işe mi gittin bakim? Regl oldun mu?

kaçta randevun..
yok canım işte değilim evdeyim eşim gittikten sonra uyuyamadım..

regl olmadım canım..?
:KK50:

Randevum 17:00 de canım...

Regl günün bugündü değil mi?

evet canım aslında geçen ay 28.günde olmuştum ama bugün 31.günüm..olmadım hiç belirti felan yok sadece belim ağırıyo birazcık..

$67-Pembe_01_62x59.jpg

bak bunu satın aldım smilem...

evet canım aslında geçen ay 28.günde olmuştum ama bugün 31.günüm..olmadım hiç belirti felan yok sadece belim ağırıyo birazcık..

Eki Görüntüle 211685

bak bunu satın aldım smilem...

Tatlım çok güzel, bende beğendim bunu...

Seninde kızın olur inş, arkadaş olurlar kızımla:))

Regl geçmiş aslında, kan testini ne zaman yaptırmıştın?

Tatlım çok güzel, bende beğendim bunu...

Seninde kızın olur inş, arkadaş olurlar kızımla:))

Regl geçmiş aslında, kan testini ne zaman yaptırmıştın?

inşallah canım olurlar tabi...
kanka yaparız...

evet canım geçti..
14'ünde yaptırdım...

X