Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

İyiyim canım.Minik kuş da iyi çok şükür.Perşembe doktora gidicez bakalım orda da her şey yolundadır inşallah. Hayırdır sen neden yorgunsun? Bir de bir şey sorcam senin eşin uzakta mıydı senden? Sanki aklımda öyle kalmış.[/QUOTE]
hastanedeydim cnm yoruldun ordan oraya ordan oraya derken yok cnm eşim yanımda ilk evlendiğimiz zaman ayrı kalmıştık iş dolayısıyla zonguldaktaydı ama şimdi çok şükür yanımda cnmm

inşallah doktor kontrolündede hiç bişe çıkmaz ves ağlıklı bi şekilde alırsın o güzel bebişini bi an önce kucana cnm

kızlar canlarım...
bugün daha iyi oldum işte aniden geliyo yatırıyo sonra kaldırıyo sğım solum belli olmuyo benim...
ilçlarımı içemedim daha regl olunca başlıcakmışım doktorum dedi ne olur ne olmaz diye...
eğer çok küçükse görülmez dedi...
henüz olmadım regl...
smilemm bebişini gör getir bizede resmini...,özlemim öpüyorum seni çook ...
selinim üzülme tatlım dur bakalım biz seninle beraber kalcaz...
gülcanım hayatım sziler nasılsınız bakalım öpüyorum ikinizide...
seastire senide öpüyorum tatlım..

Son düzenleme:

Caaaaanıııımmmm dikkat et kendine....Arada girip bize haber verdiğin için teşekkür ederiz...Seni seviyoruz iyi ol tamam mı?

Caaaaanıııımmmm dikkat et kendine....Arada girip bize haber verdiğin için teşekkür ederiz...Seni seviyoruz iyi ol tamam mı?

günaydın..
tamam özlemim ediyorum kendime dikkat...
iyiyim bakalım bu günlerde..,
bende sizi seviyorum tatlım...

Tatlışşşş, günaydın..

İyi olmana sevindim canım. Ama sen napıyosun buralarda sabah sabah??

günaydın canım...
evdeyim ya erken kalktım çalışsam kalkamazdım:)

sen napıyosun ne zaman randevun?

Tatlım yat dinlen, kalkma... Ahhh ben evde olacaktım ki, TV'nin karşısına geçerdim, meyvelerimi de alırdım yanıma. Ohhhhh gel keyfim gel...

Bende iyiyim canım nolsun, bu aralar yorgunum, halsizim. Geceleri uyumakta zorlanıyorum. Karnım büyüdü, yan yatamıyorum hemen tekmeliyor.Sırt üstü yatınca da belim ağrıyor. O yüzden de düzgün uyuyamıyorum:26:

özendirmek gibi olmasın ama ben de şuanda televizyonun karşısında elimde pc ohh keyif yapıyorum şimdi kendime kahvaltı hazırlıcam ..
kıskanmayın beni heee.....
artık karnın büyüdü canım..
kıyamam sana canımcım kendine iyi bak bebişede...

Ohhhhhh....

Kıskanmak değil be tatlım, özendik diyelim...

Hadi sen keyif yap bakalım, kahvaltını da hemencecik yap...Afiyet olsun...

Ohhhhhh....

Kıskanmak değil be tatlım, özendik diyelim...

Hadi sen keyif yap bakalım, kahvaltını da hemencecik yap...Afiyet olsun...

özenmeyin...
ben sizin yerinizede yaparım kahvaltı...
sağol canım...

ben çıkıyorum canlarım kardeşim almaya geliyormuş beni annem çağırdı...
çook öpüyorum bye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…