Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

günaydın smilem ben iyiyim çok şükür..
sıcağa ve sıkıntıya gelemiyorum sadece...

sen nasılsın..?

Bende iyiyim canım. Dün gezdik, pikniğe filan gittik. Çok yoruldum...

Şimdi yerimden kalkamıyorum. Ama çok güzeldi gittiğimiz yerler, bahçelere filan gittik. Çilek, kiraz, erik, dut filan yedik dalından...
Ay aklıma gelince bile ağzım sulandı...

ohh ne güzel smilem afiyet olsun yarasın...
bende çok seviyorum bu saydığın meyvelerin hepsini..
bende cumartesi istanbula gittim geziye...muhteşemdi..

bu arada berree hala regl olmadı yaa

smileeeeeeeee şeker yüklemesi nasıl oluyo miğdeni bulandırmışmıydı ? bana yapcaklar bir dahaki gittiğimde

Elacım pardon şimdi gördm yazdığını.

Bir bardakta şekerli-limonlu su içiyorsun ve 1 saat sonra kan alıp şeker seviyene bakıyorlar. 1 saat boyunca kımıldamadan oturuyorsun. Hareket etmek yasak, ayağa kalkmak yasak...
Şeker seviyen 140'ın altındaysa sorun yok...

ıyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl içecem yaaaa

Kızlarrr günaydııınnnn..

Hepinize kucak dolusu sevgiler..Nasılsınız bakalım?

Berreeeeeeeeeeeeeeeeem yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????

ya kızlar eşim bebişimizin ismini illa babasının adı olmasını istiyo napacam ben istemiyorum benden başka herkez istiyo ya ama haksızlık onu taşıyan sıkıntılarını çeken benim neden isimi bana bırakmıyolar ne yapmalıyım sizce adı mustafa olcak

İki isim koyun tatlım ikinizinde istediği olsun

eşim kabul etmiyo o kabul etmese zaten bende kabul etmem çünkü tek isim söylenir yine bebk mustafa diye çağırılır mustafa batuğ koysam kesinnnn mustafa derler ufff yaaaa

Benim bir ablamın da öyle olmuştu. 2 isim koydular şimdi çocuklara eşi dahil herkes ablamın koyduğu ismi söylüyor. hatta dedesi diğer ismi söyleyince bakmıyor benim adım o değil bunu söyle diyor artık mecbur o da diğerini söylüyor..

Berrecim nasıl regl olmadın yaaa???

Test yapsana......:26:

bana aç gel dedi sadece su içebilirsin dedi

Canım valla bilmiyorum ama bana aç olman şart değil dedi. Sadece baklava türü çok tatlı şeyler yeme dedi.

Kızlarrr günaydııınnnn..

Hepinize kucak dolusu sevgiler..Nasılsınız bakalım?

Berreeeeeeeeeeeeeeeeem yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????

Günaydın canım. Biz iyiyizz, Durum 1350 gr olmuş. Tontikleşmiş iyice

Sen nasılsın canım?

Canım zor bir durum ama bence ikna et eşini. Sonuçta bu ikinizin bebeği, ismini ikinizinde istemesi sevmesi gerekiyor.

iyiyim bende smilecim sonuçların nasıl çıktı cnm

Canım protein testine gerek duymadı doktor. Bebişim de gayet güzel gelişmiş, çok şükür. Şimdilik sorun yok yani...

oo kızlar sohbetinize yetişilmiyo valla

elacım bence mustafa gayet güzel bi isim yani ilerde eşim bana da böyle bişey söylese babasının ismini koymak istese hiç karşı gelmem ya esra erol bile idris ali koyuyo mustafa çoookk çoookk güzel bi isiimm

smile bakıyorum piknikler falan yapılmış ohh valla yaz sezonunu açtın öylemii

berrecim senden güzel bi haber mi var yoksa

özlem kuzum erken daha sen uyuyamadın mı hoşgeldin bebiş nasıl

Günaydın canım. Biz iyiyizz, Durum 1350 gr olmuş. Tontikleşmiş iyice

Sen nasılsın canım?

İyiyim canım bende... Kız cumartesi konuştuk ya Ama olsun yine de maşallah Duru'ma

Şaşırdın di mi ?Bu gece çok güzel uyudum ondan kocişi işe geçirdikten sonra bir daha uyumadım. Temizlik yapıyorum bugün.Size de bir bakayım dedim. Bebiş de maşallah iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…