Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

şüpheleniyorum fakat adet te görüyorum belirtilerini okudum netten hiçbiri uymuyor.işin kötüsü ben evli değilim.sağlık ocağına gitsem orda test yaparlarmı?

Adet görüyorsan hamile olamazsın ki...

Sağlık ocağına pazartesi gidebilirsin. Sonucu da 1 gün sonra veriyorlar...

Kızlar selam,

bebişim çok iyiydi şükür. 1350 gr olmuş, boyuda 40 cm i geçmiş...Haftasıyla tam uyumlu çıktı.

Bugün protein testi için tekrar doktora gidicez.

büyümüş maşallah güzel kızına annesi inş testin de güzel çıkar cnm resimlerini koyarsın inşallah bizde görürüz güzel kızı

Ayy maşallah :nazar: canım benim büyümüş..Protein testi de iyi çıkar inşallah.

Hoşgeldin iyiyiz canım sen nasılsın? yoktun kaç gündür. Bir bilgim yok canım ücret hakkında.

iyiyim cnm benim evet birkaç gün yoktum
işyerinde yoğundum cnm depodaki arkadaşın eşi guatr ameliyat oldu o 2 gün yoktu hem kendi yerimi hem onun yerini idare ettim
çok yoğundum giremedim kk

Sağol canım... İnşallah testim normal çıkar.
Resmini koyarım canım birazdan...

smile yazdığımı görmedin herhalde doktora gittim herşey ii dedi smear testi yapamadı çünkü çalışma yapmıştık doktor öle olmaz dedi başka zaman gideceğim smear için

ilacın adı folibil cnm günde 1defa yarım kullanacağım bugün ilkini içtim

bebişin çok büyümüş maşallah allah korusun seni ve bebişin cnm benim

Son düzenleme:
smile yazdığımı görmedin herhalde doktora gittim herşey ii dedi smear testi yapamadı çünkü çalışma yapmıştık doktor öle olmaz dedi başka zaman gideceğim smear için

ilacın adı folibil cnm günde 1defa yarım kullanacağım bugün ilkini içtim

bebişin çok büyümüş maşallah allah korusun seni ve bebişin cnm benim

Canım fark etmedim kusura bakma...

Neyse regl dönemin gelsinde, ona göre doktor smear testi yapar. Herşeyin yolunda olması güzel. Sabırsızlıkla reglini bekliycez artık.
Folibol ü biliyorum. Ben Solgarın kini kullanmıştım. Unutma sakın, hergün al mutlaka...

Bebişim büyümüş canım, artık daha hızlı büyüyecekmiş.Bakalım umarım herşey yolunda gider canım...

Günaydın kızlar...

Berrecim nasıl oldun canım?

Elacım doktoruma sordum. Dediki: eğer kistler 10mm nin altındaysa ve zamanla büyümüyorsa önemsiz. Eğer daha büyükse tehlikeli dedi...

Seastire sen nasılsın?

Günaydın kızlar...

Elacım doktoruma sordum. Dediki: eğer kistler 10mm nin altındaysa ve zamanla büyümüyorsa önemsiz. Eğer daha büyükse tehlikeli dedi...

Seastire sen nasılsın?

of yaaaaa canım sıkıldı şimdi benim bebişin kistleri biri 5 diğeri 7 mm miş ay bi dahaki gittiğimde geçmiş olsa yaaa çok sagol smile Allah razı olsun senden canım

Son düzenleme:
of yaaaaa canım sıkıldı şimdi benim bebişin kistleri biri 5 diğeri 10 mm miş ay bi dahaki gittiğimde geçmiş olsa yaaa çok sagol smile Allah razı olsun senden canım

Canım küçükmüş işte. Erkek bebeklerde genelde oluyor dedi doktor.
Sıkıntı edecek bişey yokki...

Bi daha ne zaman gidiyosun?

Günaydın kızlar...

Seastire sen nasılsın?

günaydın smilem ben iyiyim çok şükür..
sıcağa ve sıkıntıya gelemiyorum sadece...:KK37:

sen nasılsın..?

X