Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu defa bende de yavaş.
benim yine vaktim gelmiş :/
iyi geceler kuşlar
leyloş yaz ben mutlaka bakacağım tarife..
şimdiden tşk ederim.
marjinal kendine iyi bak.
çok şükür iyiyim leyloşum
hayatta kalma savaşım tüm hızıyla devam ediyor :)))
sen nasılsın
konu kapanmıs ama çekemeyen çatlasın be derınsım bası sonu buBende ağlıyorum,bugün biraz rahatsızım iş yerinde de boşluk var arkadaş da idare edecek gitmedim işe..
kendisi teklif etti Allah razı olsun..
Bir özel mesaj yüzündne ağlıyorum 10 dk..
Ben kötü,fesat biri miyim sizce de ?
Hani değilsin demeniz için sormuyorum,ALlah rızası için söyleyin..
Öyle biri miyim ben ?
Hiç tanımadığım birin lafı yüzünden ağlıyorum kendime kızıyorum.
O da öyle düşünüyor o da onun fikri kendince haklıdır diyorum..
Sonra tekrar ağlıyorum.
Ne oldu bugün bana bilmiyorum.
Sağol leyloşum hepimiz iyi olalım inşallah..
Misafirimde cuma değil cumartesi gelecek. hemde akşama yani gün içinde yemek yapabileceğim
herşey mükemmel ama tatlım eksik..
bana çoooook kolay bir tatlı tarifi bulabilir misin?
Bugun trt1'de cemalnur sargut dinledim biraz, kadının her olaya sabır ve allahın lütfu bakış açısıyla gaza gelip eşimi aradım. Düşündüm bi an, bütün dünyevi meseleleri arkamızda bırakıp allaha yöneldiğimizi, bu dünyadan bi parça kendimizi soyutladığımızı hayal ettim ve sorunlar gözümde küçüldü, ben de onu aradım. Akşam annemlere yemeğe gelir misin diye. Akşama ablamlar gelcek dedi. :84: Başka bi şehirdeki arkadaşlarının düğünü varmış, geçerken de bizim evde 1 gece kalıp öyle geçeceklermiş. Bu naıl bi mantık ya, anlayan varsa anlatsın lütfen. Sinirden delirmek üzereyim. Ne gerizekalı insanlar ya. Ortam gerginken kendilerini atmaya bayılıoyrlar. iNSAN uğrayacagı varsa da uğramaz di mi böyle durumda, 2 çocugun bi de kocan bi de kendin, ne işin var evin hanımı evde yokken. iŞTE müdahaleci tipler, benim neden bu insanlara en başından beri soğuk davrandığım, işlerimize karıştırtmamaya çalıştığım ortada. Ne işleri var yaaaa ne işleri varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84: Benim öküz de zaten cumartesi öğlenden sonra hemen anasına koşacakmış.
Sinirden ağlamak üzereyim cidden. bEN son bi kez yapmaya çalıştım birşeyleri, ama yine olmadı. Lanet olsun ya anasına da babasına da ablasına da. Bu kadar cahil olunmaz ya, bu kadar kriz yönetiminden uzak olunmaz. Suç benim öküz kocamda, bilmiyo sanki ailesinin huyunu. 3 günde bir aramalarından niye gıcık kaptığımı, bu adamın beni sorunlarını kendi kendimize çözecegimiz ailesi olarak görmediğini, halen kendisini o ailenin küçük çocugu olarak gördüğüne sinir oluşumda hiç haksız değilmişim işte. İnsanlar nasıl bi anlık öfkeyle katil oluyorlar onu da anlamış oldum.
kızlar hpınızı ozledım ya
napıosunuz degısıklıkler varmı hamıleler evdekıler anneler gelınler calısanlar calısmayanlar
nerdesıunız ya
Bugun trt1'de cemalnur sargut dinledim biraz, kadının her olaya sabır ve allahın lütfu bakış açısıyla gaza gelip eşimi aradım. Düşündüm bi an, bütün dünyevi meseleleri arkamızda bırakıp allaha yöneldiğimizi, bu dünyadan bi parça kendimizi soyutladığımızı hayal ettim ve sorunlar gözümde küçüldü, ben de onu aradım. Akşam annemlere yemeğe gelir misin diye. Akşama ablamlar gelcek dedi. :84: Başka bi şehirdeki arkadaşlarının düğünü varmış, geçerken de bizim evde 1 gece kalıp öyle geçeceklermiş. Bu naıl bi mantık ya, anlayan varsa anlatsın lütfen. Sinirden delirmek üzereyim. Ne gerizekalı insanlar ya. Ortam gerginken kendilerini atmaya bayılıoyrlar. iNSAN uğrayacagı varsa da uğramaz di mi böyle durumda, 2 çocugun bi de kocan bi de kendin, ne işin var evin hanımı evde yokken. iŞTE müdahaleci tipler, benim neden bu insanlara en başından beri soğuk davrandığım, işlerimize karıştırtmamaya çalıştığım ortada. Ne işleri var yaaaa ne işleri varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84: Benim öküz de zaten cumartesi öğlenden sonra hemen anasına koşacakmış.
Sinirden ağlamak üzereyim cidden. bEN son bi kez yapmaya çalıştım birşeyleri, ama yine olmadı. Lanet olsun ya anasına da babasına da ablasına da. Bu kadar cahil olunmaz ya, bu kadar kriz yönetiminden uzak olunmaz. Suç benim öküz kocamda, bilmiyo sanki ailesinin huyunu. 3 günde bir aramalarından niye gıcık kaptığımı, bu adamın beni sorunlarını kendi kendimize çözecegimiz ailesi olarak görmediğini, halen kendisini o ailenin küçük çocugu olarak gördüğüne sinir oluşumda hiç haksız değilmişim işte. İnsanlar nasıl bi anlık öfkeyle katil oluyorlar onu da anlamış oldum.
Aslında özel mesaj atacaktım fakat 10 dakika engeline takıldım. Ara ara bu topiği takip ederim. Seviyeli, dost canlısı paylaşımlarınızı da imrenerek okurum. Son zamanlarda yazdıklarını görünce üzüldüm.
Akıl dolu mesajlarından, ters köşe yorumlarından tanıyorum seni. Sanırım zor günler geçiriyorsun. Güçlü ama içten içe de yorgun bi profil çizdin bende. Mücadele etmekten yorulmuş gibisin sanki. Yukarıdaki mesajın da son kurşun gibi geldi bana.
Sen iç dünyana yönelip, olumlu olumsuz adımlar atarken aldığın karşılığı haketmiyorsun. Dilerim, senin için hayırlısı ne ise o olur.
Ne zaman ihtiyac duyarsan bana yazabilirsin. Elimden geldiğince destek olmaya çalışırım. Ankaradayım ayrıca iş ile ilgili bi duyum alırsam sana haber veririm diye geçirmiştim aklımdan, hala da öyle.
Kendini üzme olur mu? İnan bana ne kadar direnirsen diren, neyin önünde durursan dur herşey olacağına varıyo.
Çok kadersizim sanırım bu aralar. O kadar çok şey yazmıştım, sonra sayfa görüntülenemedi ve yazdıklarım nereye gittiyse gitti. 1 haftadır gözümden yaş düşmedi ama şu senin yazdığını görünce gözyaşlarım hücum etti birden. Birilerinin de bana "üzdüler mi seni" demesini bekliyormuşum herhalde. Bütün fevriliklerim, saldırganlıklarım, tahammülsüzlüklerimi düşünüyordum sürekli ve kendimi suçlama yoluna gidiyordum sanırım. Uzaktan birinin beni izleyip beynimdeki farklılığı farkedip de sevmesine çok ihtiyacım varmış. Ben kötü olduğuma o kadar inandırıldım ki, artık iyi olduğumu ispatlamaya bile dermanım yok.
Ankara'da olmana da sevindim.Desteğin ve iyi yürekliliğin için de çok teşekkür ederim. İnsanın içi iyi olmayagörsün.Kimisi yıllanmış dostluklarında bir el uzatmaz, kimisi de bilmediği tanımadığı insana faydam olsa keşke diye bakınır
Marjinal..
Eve kız atar gibi ailesini getiriyor ya..
Allah'ım ne kadar içlerinde kalmış marjinal gitse de gelsek evin hayrını görsek diye
utanır insan ya kız evinde yok belli ki bir sorun var.
Neyine koştur koştur ölmüş gibi geliyorsun..
Parmağını bile oynatma artık,din iman insanlık maneviyat odur budur vs..
yok kardeşim uzak ol,eşin tam bir oyuncak olmuş ailesinin elinde.
o kadar kızdım ki sizin evi gelip basabilirim yani onlar varken.
defolun gidin diye..