Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

aaa sarişş sen de mi ağlak günündesin yoksa
noldu bugün herkes kendine bişeyden paye çıkarıp hüzünleniyor
canım sen tazxe annesin.millet hayattan kopuyor sen burdan kopmuşsun çok mu?
sıkıldıkça gel kaldığın yerden devam et.derinse katılıyorum ben sonuna kadar:KK19:

jeanim kursa gittim.beyaz olan sade ama istediğin şekle ıuarlıyabiliyorsun
perşembe günü malzeme alıcam
bir ya da iki çeşit deniycem inşallah
umarım tutar:26:
sende ne var ne yok kayboldun:KK19:

marji inşallah güzel haberlerle gelirsin canım ya
:26:

ne zaman imla hatası yapmadan yazıcam Allahımmm!!!

Selam ağlayanlar, zırlayanlar, içi dolanlar, gülenler, sevenler ve de sevilenler.

Bende haber yok leylek, arayan soran yok. Ben de aramıyorum. Açıkçası bitecekse bitsin modundayım. Erkek arar sorar, birşeyleri düzeltmeye çalışır. Adamın evliliğini kurtarma derdi yoksa demek ki zaten içinde yaşadığımız onca şeyi hiç farketmiyormuş, görmüyorumuş, olsa da olurmuş onun için olmasa da.Elindeki güzelliklerin kıymetini kaybedince de anlamıyorsa bir insan, demek ki o güzellik onun için güzellik değilmiş. Bir de şu var, düzeltmeye uğraşsa bile benim de içimden gelmiyor ki, çok uğraşması , belki de karakterini değiştirmesi lazım.Onu da o hem kabul etmez hem de beceremez. O zaman daha fazla uzatmaya gerek yok sanki. Haftayadan itibaren istanbulda iş bakıcam artık.

Selam ağlayanlar, zırlayanlar, içi dolanlar, gülenler, sevenler ve de sevilenler.

Bende haber yok leylek, arayan soran yok. Ben de aramıyorum. Açıkçası bitecekse bitsin modundayım. Erkek arar sorar, birşeyleri düzeltmeye çalışır. Adamın evliliğini kurtarma derdi yoksa demek ki zaten içinde yaşadığımız onca şeyi hiç farketmiyormuş, görmüyorumuş, olsa da olurmuş onun için olmasa da.Elindeki güzelliklerin kıymetini kaybedince de anlamıyorsa bir insan, demek ki o güzellik onun için güzellik değilmiş. Bir de şu var, düzeltmeye uğraşsa bile benim de içimden gelmiyor ki, çok uğraşması , belki de karakterini değiştirmesi lazım.Onu da o hem kabul etmez hem de beceremez. O zaman daha fazla uzatmaya gerek yok sanki. Haftayadan itibaren istanbulda iş bakıcam artık.

:KK1::KK1::KK1:delü manyah sen zırlamıyon mu daha:KK53:

yaw bu ne kardeşim ya.pisi pisine yıkılan yuvaları gördükçe içim acıyor gerçekten onca yıl onca emek
yazık be kardeşim çok yazık
bunun hiç mi anası babası demez ne halt yiyosunuz siz diye

:KK1::KK1::KK1:delü manyah sen zırlamıyon mu daha:KK53:

yaw bu ne kardeşim ya.pisi pisine yıkılan yuvaları gördükçe içim acıyor gerçekten onca yıl onca emek
yazık be kardeşim çok yazık
bunun hiç mi anası babası demez ne halt yiyosunuz siz diye

Anasının babasının dedikleri : bu kız bizi benimseyemedi, zaten bize anne baba da demiyosun, bi dahaki kavganızda bize haber vermeyin direkt adliyeye gidin de boşandığınızı haber verin, karın adam olacaksa barış oğlum.

Haaaa, bi de : gitsin tedavisini olsun.

:84::84::84::84::84:KK70:elircem ya. Bunların oğluyla anlaşamayan tedaviliktir ya, ya şizofrendir, ya paranoyaktır, ya da şiddetli geçimsizdir hani. Gitsin tedavisini olsunmuş. Bu cümle aklıma geldikçe gidip kadını doğrayasım geliyo :KK47::KK47::KK47: Gerçekten tedavilik olduğumu ispatlarım böylece :KK60::KK60:

Son düzenleme:

Marjinal..
bu kadar hızlı olabilir mi sence herşey ?
Yani sen beni birhafta aramadım bende ist iş aradım.
Boşanıyoruz,,,
bu mudur şimdi?

gerçi elini el üstüne koyup bekleyecek de değilsin.
belirsizlikle de yaşanmaz
özleyecek er geç sen de özleyeceksin..
ne kadar imkansız görünsede olacak.

kim yaşamıyor ki bu gelgitleri,evlendik gittik diye evlenmiyoruz ki..
bir anda boşanalım. marjinal çok hafife alıyorsun yaşananları
eşin yüzünden belki ama..

bilgisayarlar kafayı yedi
zaten birisinin ses kartı yandı
geleen geçici leptop da gidip gidip geliyor
eşim duşa girmişbirden kaybolursam şaşırmayın yemek hazırlıycam

marji sen anne baba demiyor muydun onlara?
yani bu kadar sorun ettiklerine göre epeycene takmışlar demekki
ya aile olarak onlar daha anadolu siz daha avrupa sanırım
eş olarak da öyle
ama sevgilinden ayrılmıyorsun 10 yıllık bi ilişkiden bahsediyoruz burada
bu kadar kolay mı ya?

Marjinal..
bu kadar hızlı olabilir mi sence herşey ?
Yani sen beni birhafta aramadım bende ist iş aradım.
Boşanıyoruz,,,
bu mudur şimdi?

gerçi elini el üstüne koyup bekleyecek de değilsin.
belirsizlikle de yaşanmaz
özleyecek er geç sen de özleyeceksin..
ne kadar imkansız görünsede olacak.

kim yaşamıyor ki bu gelgitleri,evlendik gittik diye evlenmiyoruz ki..
bir anda boşanalım. marjinal çok hafife alıyorsun yaşananları
eşin yüzünden belki ama..

Derinss hafife almıyorum aslında, almaya çalışıyorum.Kaç gündür kalp hastası gibi hissediyorum kendimi, kahve filan da içmediğim halde arada bi kalp ritmi bozukmuşcasına böyle ağzımdan çıkacak gibi çarpıyor ara ara.Midem bulanıyor sürekli, karnım ağrıyor.(Hamile filan değilimdir, adet dönemim yeni bitti) Adamı elinde çanta , dolapları indirirken 15 kez gördüğüm için, ve de sanırım artık 10 senedir aynı sorunların çözülemediğini gördüğüm için artık benim de canıma yetti. Ben nolsa da kavga da etsek sonra barışılır, kalındığı yerden devam edilir mantığındaydım hep. Ama artık gerçekten kaldıramıyorum hmencecik vazgeçilmeyi. Bizde hiç kavga edilip bi süre küs durulup sonra kocası tarafından barıştırılan kadın tarzı yürümedi işler. Beni barıştırma cümleleri hep olumsuz cümleden başlardı. Barışmaksa niyeti, üslubu bile öküz üslubuydu. Sen şimdi barışmıcak mısın, hep böyle küs mü durcaksın, ben eşyalarımı topluyorum vs... Hep bi tehdit, hep bi pes ettirme taktiği. Şimdi arasa da ne diyecegini biliyorum: Sen şimdi kararlı mısın? der ben de evet derim, o da iyi o zaman der Allahımın öküzü. Evlenmeden önce böyle değildi, tartışamlarımız daha medeni ve ortak özveriyle çözülürdü. Şimdi hem olayları yansıtır, hem de ana baba ağzına bakar oldu bi de.O cahil cühela, olgun görünümlü fevri tipler de işin içine girince işler sarpasardı. şU Yukarıda yazdığım anasının laflarına bile ağzını açıp birşey demedi. Kendimi gaza mı getiriyorum bilmiyorum ama bu davranışı bile yeter bu adamla devam etmemek için.

Derinss istanbulda iş arayıp daha önce yaşamadığım bi şehirde yaşama fikri de olmazsa kafamda, iyice kafayı üşütcem diye korkuyorum.Ana babanın evinde yeniden yaşamaya başlamak o kadar imkansız ki, hele bir de kafa olarak uyuşmadığınız tiplerse. O yüzden diyorum kendime, en kötü ihtimalle atarsın kendini istanbulda bi odası aydınlatmaya bakan bi eve, bulursun bi plazada bi kübik masa parçası, gider gelirsin iett'yle. Bi de akbilin olur, hem halen bekar bi kaç arkadaşın var orada, belki haftasonları da kavaklar, ağva vs. Hem daha yaş da 30 olmadı, görüntünle de sorunun yok, olur birileri, sevecegin bir insan da çıkar karşına, herkes kötü değil ya.... Böyle avutuyorum işte kendimi...Biliyorum hiç güllük gülistanlık değil boşanmış insana hayat...Ama delirmemem lazım. Kafası farklı çalışan her insana yakıştırılır ya " psikolojisi çok bozuktu yaaaa" işte öyle bi etiketle de defolu mallar reyonundaki yerimi alırım :2:

bilgisayarlar kafayı yedi
zaten birisinin ses kartı yandı
geleen geçici leptop da gidip gidip geliyor
eşim duşa girmişbirden kaybolursam şaşırmayın yemek hazırlıycam

marji sen anne baba demiyor muydun onlara?
yani bu kadar sorun ettiklerine göre epeycene takmışlar demekki
ya aile olarak onlar daha anadolu siz daha avrupa sanırım
eş olarak da öyle
ama sevgilinden ayrılmıyorsun 10 yıllık bi ilişkiden bahsediyoruz burada
bu kadar kolay mı ya?

Demiyordum, demem ben anne baba, benim annem babam değiller çünkü. Olmadıklarını da ispatladılar zaten ilk ciddi krizde. Ama kadınsultan kendisi de demişti, anne baba demekle saygı olmaz, demen şart değil diye. İkiyüzlü :KK47: İçinde tutmuş meğer. Kocam olacak tenekeye de söylüyorum madem söyleselerdi de sorun olacagını bilseydim diyorum, ben tahmin ediyodum istiyor olabileceklerini, sen olsan istemez misin diyor. :84::84::84: Ölür müsün öldürür müsün. 1: Benim de istiyor olabileceğim bir sürü şey vardı, düğünün olduğu yerden tut, düğünde yenen yemeğe kadar. Ama istiyor olabileceklerimi hissetmekle uğraşmadı kimse. 2: O zaman söyleseydin be adam, sen bilirsin demeseydin.

Aynılar işte ya, anasına babasına bak oğlunu al. Ana baba birşeyi istiyorsa bile istemiyor görünüyor, o anlık durumu kurtarmaca, ama sonra ilk meselede önünüze çıkan şey o "ne güzel, aynı kafadanız diyip" rahat davrandığınız mesele oluyor. Bu şekilde davranan insanların hangi sözüne inanır, neyi gerçekten önemseyip neyi önemsemediğine nasıl karar verirsiniz??:KK47:

Offff neyse, ben halen detaylarda boğuluyorum. Şu şunu dedi, bu böyle yaptı, ben bunu ettim vs.vs. Valla kendi kendimden de bu meseleden de sıkıldım artık. :KK59:

off marji ne diyeyim bilemedim çok haklısın
ayırlısı olur inş.

leyloşum yazmıştım daha önce
ben dersaneye gidiyorum bu yıl KPSS derdim var
o yüzden sizinle çok olamıyorum :KK43:
hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın
arada bir uğramaya çalışırım :109:

sabahtan beri kaplumbağalarla uğraşıyorum
akvaryum aldım onlara

eskiden vardı aslında ama nereye koydum kime verdim hatırlamıyorum.
ısıtıcı lazımmış akvaryum lazımmış meğer
hasta oldu birisi .ne sinirlendim ya
küçücük yavrular.alırken söylesenize bana ısıtıcı şu bu şart diye.elli kez sordum tama dediler.bi plastik kap verdiler elime yolladılar:KK15:

marji eşim geldi geçen bi mesele vardı çıktım.yazdıklarında durup durup dolmanda haklısın
geçiş dönemindesin.hırsını alıcak adam arıyorsun.ama bu sadece seni üzer o kadar
belki eşin de düşünüyordur.onun da senin gibi kafası karışmıştır
zamana ihtiyacınız var bence acele etme bu kadar
hemen boşanma ve sonrasını düşünme marji

Bugun de kendimi eleştirme, kendimde kabahatler bulma, vicdan azapları vs. günümdeyim. Aslında şöyle iyiydik, böyle mutluyduklar kafamda... Ama karşı tarafın çanta toplaması bitirdi bizi. Öncesindeki konular sorunlar ne olursa olsun o bu noktaya getirdi herşeyi, yoksa çözülemeyecek sorunlar değildi. Ben acımı yaşayıp tükettikten sonra kimse gelmesin bana bi kez daha deneyelim diye. :63::KK59:

sabahtan beri kaplumbağalarla uğraşıyorum
akvaryum aldım onlara

eskiden vardı aslında ama nereye koydum kime verdim hatırlamıyorum.
ısıtıcı lazımmış akvaryum lazımmış meğer
hasta oldu birisi .ne sinirlendim ya
küçücük yavrular.alırken söylesenize bana ısıtıcı şu bu şart diye.elli kez sordum tama dediler.bi plastik kap verdiler elime yolladılar:KK15:

marji eşim geldi geçen bi mesele vardı çıktım.yazdıklarında durup durup dolmanda haklısın
geçiş dönemindesin.hırsını alıcak adam arıyorsun.ama bu sadece seni üzer o kadar
belki eşin de düşünüyordur.onun da senin gibi kafası karışmıştır
zamana ihtiyacınız var bence acele etme bu kadar
hemen boşanma ve sonrasını düşünme marji

Ya bilmiyorum, analiz etmekten de yoruldum. Yarın bi mucize olsa ve şehir mehir değiştirmeden, bu şehirde isteyebilecegim bi iş için çağırsalar beni, hayatım o anlamda bi rutine girse. Biliyorum iş hayatı da az yıpratıcı değil, ama hiç değilse somut bir değişiklik olsun hayatımda ve oradan başlayım. İşe bak ya, güya biz dünya üzerindeki aç olmayan,savaş olmayan %1lik dilimdeniz.Dünyayı nasıl da kendimize dar ediyoruz.Onca açlığa, yardıma muhtaça yorsak şu zehir gibi kafaları...Niye ilişkiler için bu kadar analiz,yorum,açıklama vs. Sonunda zaten mecburen ayrılık olan birşey değil mi? İkinizden biri ölünce zaten bitecek :26:

Bugun de kendimi eleştirme, kendimde kabahatler bulma, vicdan azapları vs. günümdeyim. Aslında şöyle iyiydik, böyle mutluyduklar kafamda... Ama karşı tarafın çanta toplaması bitirdi bizi. Öncesindeki konular sorunlar ne olursa olsun o bu noktaya getirdi herşeyi, yoksa çözülemeyecek sorunlar değildi. Ben acımı yaşayıp tükettikten sonra kimse gelmesin bana bi kez daha deneyelim diye. :63::KK59:

Bu beklenen bir aşama..
Yani sinir az geçince kavgada bile bu noktaya geliyorsun.
Acaba o da geldi mi bu noktaya meraktayım.
Gelsin istiyorum.. Böyle etrafınfa dolansın istiyorum.
Gururunu okşasın,aptalım desin.
Şu an senin için aptal ergen kız duygularını yaşıyorum.
Hani erkeklere ölüüüüüm mantığı içinde.
rahatsız edecek kadar üstüne düşsün istiyorum marji !

derins sen nasılsın bugün
ne var ne yok?

İyiyim..
Bugün ofiste baya kalabalıktık.
Kakarakikiri.
İki tane çok eğitimli böyle yaşı azıcık büyük abimiz var.
Onlarla takıldık.
O kadar çok konuştum ki bir saniye susmadım galiba..
Boğazım ağrıyor sanırım çok konuşmaktan :))
Yorgunum ama iyiyim leyloşum

yavrucum biz insanız.duygularımız var bizim
hayvanlar önlerine geleni yaşar,biz daha iyisi için kendimizi paralar dururuz
açlık, yoksulluk ,tabiki daha kötü,bizim için de şükür sebebidir.ibretlik bi mevzudur
ama gel görki hayat dünyanın heryerinde akmaya devam ediyor.koşşullar ne olursa olsun.
ve biz kendi koşulumuza yoğunlaşmak zorundayız marji.
ailene yakın bi yerde ama ayrı bi evde yaşaman daha mantıklı gibi sanki.dünyanın bin türlü hali var sonuçta
yalnız sen bilirsin gene de
Ya bilmiyorum, analiz etmekten de yoruldum. Yarın bi mucize olsa ve şehir mehir değiştirmeden, bu şehirde isteyebilecegim bi iş için çağırsalar beni, hayatım o anlamda bi rutine girse. Biliyorum iş hayatı da az yıpratıcı değil, ama hiç değilse somut bir değişiklik olsun hayatımda ve oradan başlayım. İşe bak ya, güya biz dünya üzerindeki aç olmayan,savaş olmayan %1lik dilimdeniz.Dünyayı nasıl da kendimize dar ediyoruz.Onca açlığa, yardıma muhtaça yorsak şu zehir gibi kafaları...Niye ilişkiler için bu kadar analiz,yorum,açıklama vs. Sonunda zaten mecburen ayrılık olan birşey değil mi? İkinizden biri ölünce zaten bitecek :26:

Son düzenleme:
derinss:26::26:
Bu beklenen bir aşama..
Yani sinir az geçince kavgada bile bu noktaya geliyorsun.
Acaba o da geldi mi bu noktaya meraktayım.
Gelsin istiyorum.. Böyle etrafınfa dolansın istiyorum.
Gururunu okşasın,aptalım desin.
Şu an senin için aptal ergen kız duygularını yaşıyorum.
Hani erkeklere ölüüüüüm mantığı içinde.
rahatsız edecek kadar üstüne düşsün istiyorum marji !

X