Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

canlarım hepinize merhabalar,herkes iyidir umarım ,
beni soracak olursanız bitkisel hayattayım,cuma günü öğrencilerimle "e" harfi çalıştık oy oy oyyyy anam ağladı desem yeridir bacılar,işte böyle, hergün eve dar düşüyorum ,yemeğimi zor yiyorum ağzım ayrılıyor yav...Oğlumun bakıcısı bayan her işimi yapıyor sağolsun,bu yorgunluğa bir de temizlik yapsaydım nolurdu bilmiyorum:82::82::82:

selam,
kimse yok muuuu ????
reyyan uğramışsın öğretmenlik hayatında seni en zorlayan mini mini birler herhalde :)
tahmin edebiliyorum daha bunların bir de okumayı sökmesi var ...
neyse bakıcı yönünden şanslıymışsın ,

Selam herkese, ben geldim. Reyyan çok zor ama tatlı bi işin var aslında ya, küçük insanlara hayatlarında en çok işlerine yarayacak şeyi öğretiyorsun: okuma yazmayı. Bir de kimse ilkokul öğretmeninin adını ve yüzünü unutmaz, accayip ego tatmini

Merhaba Yavrukuşlar..
Herkesler iyi galiba ,bir toplaşsak da sohbet etsek keşke.
haftasonu yine çok çabuk geçti,önümüzde ki haftasonu da yatılı misafirim var.
haftaiçi de çok yoğun olacağım ne zaman ne yapacağım hiç bir fikrim yok.
sağlam temizlik lazım,camlar silinecek,yemek yapılacak hiç bilmiyorum.şimdiden stres yaptım.
bende durumlar böyle.

selaam mıllet..

ıkı gundur ev aldı basını gıdıyordu ..

sagolsun gorumcemle kayınvaldıem geldı temızlıge ama ne temızlık sankı yenıden tasındık eve o bıcım ..

hıc bıryerı acmayacagım toz olmasın dıye

ıkı gundur ugrasıyoruz düşünün aslında bırseyı yoktu gorunurde ama varmıs orası burası derken neyse kı cok guzel oldu..

oturma odamı da bastan asagıya degıstırdık oysa sadece boyası yapılacaktı rengı degısıcektı sonra onu degıstırelım derkn bır de koltuk masrafı cıktı koltugumda gelmedı daha
o da bu hafta ıcı gelecek bakalım.

haftaya da bebek esyalarımı yıkarım oyle..

aslında ıs tam bıtmedı bbulasık makınesının arkasını sılıcektık kı cekmemızle hortumun cıkması bır oldu su bastı heryer bır daha temızlendı

sonra perdelerı astık mutfak perdesını fılan taktık gorumcem tam kahvelerı balkona cıkarıyordu kı perdeye döktü hopp bır daha ..

mutfagım cok temız oldu

ama su an ölü gıbıyım ayaklarım bavul gıbı ama bıttı ya şükür..

bende haberler boyle ıste..

aa sumak onları bana da yolla döküp döküp temizliyorlar ne güzel
ohh ne şanslısın sen ya
ben de macarona gittim
süpperdi
şunu anladım,kesinlikle bir kurs alıcaksam bu pastacılık olmalı
daha önce de almıştım 2 kur ve keşke imkan olsa da hepsini alsam
çok pahalı yaws
son zamanalarda hiç bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum gerçekten
resim çektim ama ne zorluklarla
annemlere geçtim yedi sülale orda bi yiyişleri var kızlar görmeniz lazım
accaip beğenildi
malzemede bişey yok ama emek kısmı çok zor
bundan çok pahalıymış herkes hakverdi yani
hayalimdeki gibi rengarenk yapılmadı.yeşil fıtıklı yaptık o yeşildi
sadesi ve çikolatalısı yapıldı
sade olanı istediğin gibi renklendirip içini de ona göre meyveli yapabiliyorsun espirisi buymuş
iştek böyle
akşama resim gelir anca, leptop göçtü ve resim koyamadım yoğundum

Son düzenleme:

sanslıyım sanırım :))

merak ettım nasıl zor mu yapılıyor yemesı cok guzel gercekten de ,fotolarını beklıyorum sabırsızlıkla :)

selamm kızlar ....
herkesin iyi olması güzel bir de aynı anda denk gelebilsek şöyle ....
derinss hayırdır kim geliyor yatılı geldiklerinde temizlik yaptır yüzsüz ev sahibi ol azcık....
sumak cidden çok şanslısın ne güzel Allah hiç bozmasın ,
leylekkk çok meraktayım o macaron şeysinin fotolarını göstert
sen anlatırken ben eğlendim ne güzel eğlenceli ama pahalıymış olsun bu bile yeter değişiklik olmuş işte .

Annemlerin komşusu..
AMa yani 17 yıllık komşusu,ailecek geliyorlar.sadece haftasonu için
Normalde sevdiğim saydığım insanlar zaten gelmelerine de çok sevindim.
Ama camlarım berbat,yağmur yağdı sonra temizleyemedim.
kıytırık yemek yapamam ağır birşeyler olmalı..
iyi ağırlamak istiyorum ama hiç vaktim yok.
inan ne yapacağımı bilmiyorum planım azıcık erken eve gelip azar azar temizlik yemek vs yapmak.
böyle de bir durumum var..
sen nasılsın laylayım ?

sumak valla senin temizlik aksiyonuna hayran kaldım..
ahh keşke benimd eöyle yakınlarım olsa yanımda ne güzel olurdu.
özendim cidden ..

makaroncu leylek,yaptıklarını paket yapta gönder bana
misafirim var hava atarım :)
olmaz mı kuşum

evet sanslıyım cıdden ,kadın alacagım ben sız zahmet etmeyın dememe ragmen ıkı gun ugrastılar valla .

derınss sana da kolay gelsın
boyle balık fılan alsan dısarıda kızarttırsan hem o arada sen de salatanı ne bıleyım mezelerını hazırlarsın corba fılan
yada temızlıge fırsatın kalır

kolay gelsın sımdıden.

bu arada laylay nasılsın ,büt sonucları acıklanmıs ıyı mı kotu mu bekledıgın gıbı mı

Balık güzel fikir ama nerede pişirteceğim ?
Aklıma hep bildiğimiz klasik menüler geliyor.
Ya bir gün olsa bir şekilde hallederim hani iftar gibi vs..
ama iki gün yani birden fazla öğün.
yemek yapmaya erinmiyorum ama ne yapacağım nasıl yetiştireceğim bunu dert ediyorum.

derinssim baya ağır misafirlermiş yahu bende annenler felansa temizlik sorun olmaz birlikte yaparsınız gerekirse demiştim ,ama durum değişti
camları silsen de yağmur ve rüzgar gene mahfeder burası sürekli öyle ama birgün iş çıkışı içine sinmezse yüzeysel üzerinden geçiver ,
yemek de perşembe cuma fırsat buldukça yaparsın hatta dondurucuya atılan şeylerden yapsan çıkarıp pişirmesi kolay olur köfte hazırlayıp koyabilirsin ya fırında köfte patates ya da patlıcanlı kürdan kebabı gibi bir şey olur birkaç çeşit zeytinyağlı yap perşembeden dolapta durdukça güzelleşir barbunya pilaki,taze fasulye ...pilav ,çorbayı da cumartesi yaparsın yanına salata içecekler ..

evet açıklandı sonuç beklediğim gibi vize ve finallere girememiştim ya ayrı olduğumuz dönemde hepsi sıfırdı ,
şimdi sadece tek dersi verebilmişim diğerleri de düşük değil 50 üstü ama sıfır olunca yetmemiş
neyse artık bu sene inş..bitiririm

bılmem balık pişiriceler oluyor ya orada da varsa onlar halleder balık aldıgın yerlerde pişiriyor burada..
yada laylayın dedıgı gıbı buzlugua atıcan köftelerı fılan kurdan kebabı pirinc pılavı salat fılan olur

kadın da yardım eder..zaten su ne pişiricem derdı olmasa dımı :)

bu sene verırsın ınsallah canım
olsun bır ders bır ders.. :)

o diş sıkma hadisesi bendede var bir de gıcırdatıyorum yani öyleymiş bu sene yazlıkta annemle yatmıştık zavallıcık dişlerimin çıkarttığı sesten uyuyamamış ama dikkat ettim stresli olduğum günlerde oluyor ertesi gün çok yorgun ve bitkin çenem hissiz gibi uyanıyorum çok sıkıyorum demekki
ama hiç çözüm aramadım doktora felan gitmedim kabullendim mi ne

sağolasın sumakcım evet bir ders bir ders :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…