inşallah derins
genelde benimki de yardım ediyor bu sene daha iyi ama en ufak bir sorunda başıma da kakıyor yani
sağlıkdan dolayı yapıyor gelçi ama...
inşallah altından çıkarsın
bari ya çalış ya dersaneye git gerçekten çok yorulursun
adam da bi yerden sonra patlar hafta için ve hafta sonun hep dolu olucak
/COLOR]
ya insan bazen gitme lafını duymak için gider..
Bende yapmıştım ama o zaman sevgiliydik..
otobüs terminalindne almıştı beni hiç unutmam o günü!!
sana yazarken içim acıyor bir yuva neden yıkılsın..
dayak yok kumar yok alkol yok ihanet yok..
ne bileyim ya yetmiyor demek ki bunlar..
başka şeyler de gerekiyor başka özveriler lazım demek ki..
yine de hakkınızda hayırlısı olsun ..
kabahatler tek taraflı değildir %100 eminim..
ama boşanma maili atan adama da dalarım yani !!!!
yahu gel bir oturalım kafakafaya verelim boşanacaksak bile adam gibi yapalım.
bu ne böyle
Hem çalışıp hem gitmem lazım ..
Yani işten neden çıkayım şimdi bilemiyorum belki çook canıma tak ederse çıkarım .
ama şu an gitmek istiyorum.
haftasonu 12'de öğlen yani dersane bitiyor.
tek sorun uyku olacak..
tavuk olacağım mecburen her gece erken yatacağım.
blöf yapıyor çünkü
boşanacak adam mail atmaz
yemiyor yüzyüze demekki
İşte bi sahip çıkıcılığı, bi olaya el atıp hakimiyeti ele alıp da durumu sakince ve usulca sessizce düzeltme yeteneği yok adamda. Fevri anasının fevri oğlu. Bu ilk boşanma ve mal paylaşımı maili de değil bunun. Ben de bu işleri bu kadar kolay sanan adama artık hiçbir yapıcılıkta bulunmıcam. Boşanmaksa boşanalaım anasını satiyim. Olacaksa da 30 yaşıma gelmeden olsun. Yok ben zaten mazlumu oynamıyorum hiçbi zaman, dediğin gibi ikimizde de vardır, ben de yanlışlar yaptım, ama aklımda hep biz evliyiz, nasılsa düzeltiriz, bugunkavga ederiz, yarın kavgamıza kendimiz de güleriz mantığım vardı. Adamın aklına ayrı odalarda, ayrı evlerde yaşamak, kafaları toplamak bile gelmiyor. Direkt boşanma odaklı. Belki de hayırlısı boşanmaktır ne bliyim. Böyle 70 yaşına gelmiş de hala kocasına söylenen teyzelerden olmaktsansa, bi ömür kendimi erkek fatma gibi hissetmektense...Belki bana biraz daha yönlendirici, olgun, tutkulu birisi gerekiyordur. Ona da daha yetinmeci, uysal, huzurperest birisi. Sanırım artık onu başkasıyla hayal ettiğimde içim çok da acımıyor.Bu yüzden daha rahatm zaten. Şu an çalışıyor olsaydım herşey çok daha kolay olurdu
haa öğleye kadarsa tamam yani
bi sene için değer
çocuk falan yok nasılsa
kolay gelsin derins
marji bu mudur yani?
küçük küçük detaylar hayatın geneli olmuş sizde
yani detaylarda boğulmuşsunuz resmen
böyle bir durum için boşanma fikri çok erken benc
bir süre ayrı kalmak daha sağlıklı düşünmenizi sağlar inşallah
Marjinal ben 90 küsur almak için gidiyorum zaten dersaneye
kınıyorum seni başarından ötürü
alan çok sıkıcı ben bir ara gitmiştm öyle denemek için..
aman aman.. formüller havada uçuyor sayısalda.. adam iktisadı formül haline getirmiş
sözel kısımda madde madde veriliyor hap gibi her bilgi.
ee sonsuz hukuku nasıl maddelersin sen milyonlarca madde..
ne bileyim alan çok zor alandan adam gibi puan alanlar genelde böyle dişini sıkıp 1 sene gözünü açmadan çalışanlar.
İşte bi sahip çıkıcılığı, bi olaya el atıp hakimiyeti ele alıp da durumu sakince ve usulca sessizce düzeltme yeteneği yok adamda. Fevri anasının fevri oğlu. Bu ilk boşanma ve mal paylaşımı maili de değil bunun. Ben de bu işleri bu kadar kolay sanan adama artık hiçbir yapıcılıkta bulunmıcam. Boşanmaksa boşanalaım anasını satiyim. Olacaksa da 30 yaşıma gelmeden olsun. Yok ben zaten mazlumu oynamıyorum hiçbi zaman, dediğin gibi ikimizde de vardır, ben de yanlışlar yaptım, ama aklımda hep biz evliyiz, nasılsa düzeltiriz, bugunkavga ederiz, yarın kavgamıza kendimiz de güleriz mantığım vardı. Adamın aklına ayrı odalarda, ayrı evlerde yaşamak, kafaları toplamak bile gelmiyor. Direkt boşanma odaklı. Belki de hayırlısı boşanmaktır ne bliyim. Böyle 70 yaşına gelmiş de hala kocasına söylenen teyzelerden olmaktsansa, bi ömür kendimi erkek fatma gibi hissetmektense...Belki bana biraz daha yönlendirici, olgun, tutkulu birisi gerekiyordur. Ona da daha yetinmeci, uysal, huzurperest birisi. Sanırım artık onu başkasıyla hayal ettiğimde içim çok da acımıyor.Bu yüzden daha rahatm zaten. Şu an çalışıyor olsaydım herşey çok daha kolay olurdu
Sanmıyorum artık blöf yaptığını.ÇOK ayıp ama ya, herşeyden vazgeçecek kadar da kararlıymış, yurtdışında 1-2 senede zaten hepsini tekrar kazanırmış.Terbiyesiz ya! Hiç bi şeyin manevi değeri yok onun için demek ki, onu anladım. Zaten olmasını da beklemiyorum, hepsini forumlardan okuya okuya, çarlı market geze geze ben aldığım için hiçbiriyle para dışında bir ilişkisi yok. Hiç evi olarak görmemiş orayı demek kiZaten sorunlarımızdan birisi de buydu, adam evini benimsemiyordu. Salonun ortasında bi koca çanta dursa içinde de ne var bunun diye merak edip bakmazdı. Evi otel olarak kullanır, mutfaga girip bi yumurta kırmışlığı 3-4 ü geçmez. Ben onunla bi hayat, bi ev paylaştığımı hissetmedim zaten hiç.
o hooo marji sen nerelere dalmışsın böyle
her kadın dönem dönem böyle hissediyor demekki
benim de böyle dalıp dalıp gitmelerim olmuştur ama işte çocuk çok başka boyuta geçiriyor insanı
hiç çıkış noktası bulamadığın birşeyde bile bi bakıyorsun çıkmışsın
karar senin kararın tabi ama kuru inatlaşma için bi yuva yıkılır mı bilmem
anladığım kadarıyla sen zekasıyla eşine bi beden büyük gelen tiplerdensin marji
bu insanı çok yorar
kocam her tartışmamızda "bizden olmaz" "ben istemiyorum böyle yaşamak" " ben gitcem" diyip çanta toplardı. Ben de dolabın kapağının önüne geçer, kapıyı kilitler anahtarı alır, bavulunun üstüne oturur göndermezdm. Bu seferki tartışmada ben çanta topladım. O beni durdurmadı. sadece "çok mu kararlısın, durumu toparlayamazsın bak bu sefer" dedi.sonra da annemlere bıraktı. aslında ertesi gün onun memleketine gidecektik,annesine geçmiş olsuna. bu olay olunca ertesi günü beklemeden o gün gitti, giderken de beni aradı ve bu yaptığım cahilliği bu seferlik görmezden geleceğini söyleyip yarın görüşürüz dedi kapattık.ben de ters davranmadım, bakarız dedim. sonra ertesi gün ve bugun aramadı. mail atmış, boşanmaya çok kararlıymış.mal bölüşümünü hakkıyla yaparsak sevinirmiş yoksa onun için sorun değilmiş, herşeyi arkasında bırakabilirmiş.
Git marjinal,sınava gir,hayatını düzene sok..
Kafan da çalışıyor devlette yerini al,niye senin yerine başkası otursun o koltukta ..bence kurs çok iyi gelir sana da..
ben sadece gy-gk alacağım
alan almayacağım bu yüzden günde 4 ders olmak üzere her hafta 8 ders göreceğim
fem'e yazıldımbütün dershaneleri gezdim..
murata kayıt olmak üzereydim ki vazgeçtim uyarıları dikkate alıp.
fem çok özenli ciddiler ya da bana öyle geldi.
1800 idi.. 1300 yaptık.
sonra başka etmenleri devreye soktuk 1000 lira yaptık onu da 10a böldürdüm..
evet iğrenç bir insanım biliyorum ..
iki arkadaş kayıt olduk.
bakalım hayırlısı ne ise o olsun..
16 sında sınav var ona göre sınıflara ayrılıcaz mat netimize göre
Malesef bu işte leylek. Ben kendi ailemde de bir çok başka çiftte de gördüm yani böyle gerginlikler, bi an sinirle birbirini dalamalar, sonra bi süre sonra normale dönülür. Ama bunda yok. Sinirlendiysen daha da üstüne gelir. Neymiş, ben bağırıp çağıracakmışım da o susacak mıymış, kendine hakaret mi ettirecekmiş. Yok yani bi kontrolü ele almışlığı. Ben nasılsam bizim ilişki öyleydi. Zaten kızdığım bi diğer nokta da bu.Bu kadarcık şeyleri normal göremiyor bu da ailesi de. Neymiş, bunlar ailelerinde hiç huzursuzluk yaşamamışlar, şimdi bunlar çok büyük olay gibi geliyomuş bunlara.Ya anası olacak kadın dizi izlerken iğneli şakalar yaptım diye bana daldı ya, sürekli laf sokup duruyomuşumHepsini yüzümde gülen bi ifadeyle ve sevgiyle yaptığım da o kadar belliyken. Buraya yazıdkça ben de iyice istemiyorum artık, iyice soğudum.Düzeltmek de istemiyorum.
Eee derins, genel yet genel kültürden 90 üstü alınca neye yarıyor ki? Bir iki üst kurulun sınavına girme dışında bir hak elde edilemiyor. Ki o kurumlar da yine alan bilgisini dayıyor, sonsuz bir hukuk, sınırsız bir muhasebe vs.vs.
Marjinal .. Biz hep seni cadı biliyoruz..
Ama bildiğin sen acı çekiyorsun adam da hep artistlik mevcut.
Yani ben hiç böyle boşanan görmedim ya mail atayım,biraz mal ver vermezsen ben kazanırım..
hadi eyvallah falan ! çok saçma ..
anası da harika bir tipmiş,nerede yapıcı aile büyükleri..
off ki ne offf..
nereye düşmüşsün sen,bu arkadaş senden başkasıyla yapamaz ..
diyorum ya boşanamazsınızda..
özleyecek bir kere,sonra yavaş yavaş kuyruğu kıstıracak..
bu iyi birşey mi bilemem..
yuva yıkılsında istemem ama eninde sonunda yıkılacaksa ,herkes hayatını kursun isterim..
ayy ne bileyim ya,ben bile çok kaırşığım.
sen alışmışsın eşinin triplerine pek sallamıyorsun
adam ciddiyetini yitirmiş sende
e yuh yani
yurt dışındakilerde onu bekliyordu tabi
benim çok samimi görüştüğüm bi komşum tatar rusu
çok tatlı bi hanım.bi gün onlardayken arkadaşları geldi aniden.Allahım hepsi rus ve farklı farklı yerlerdenler
benim arkadaşın eşi diplomat o da rus ama arkadaşlarınınki türk
nasıl şikayet ediyorlar var ya görmen lazım
gencecikler daha
yabancıları alınca da aynı bunlar kzım
alana kadar balım gülüm sonra herşey aynı
nato kafa nato mermer
fem
sınav yaklasırken boş bırakmam senı ona göre
baya baya uyguna kaydolmuşsun yalnız ınsallah olur..
Valla ben 90+ alsam doğrudan maliyeden bir yer yazarım sonra da yatış
kaymakam,denetçi,yok uzm yardımcısı hayallerim falan yok şu dk sonra..
geçti onlar benim için yani iyi bir okul hayatımda yoktu ki alan temelim de iyi değil.
uğraşamam uğraşsamda değmez..
alırım 80 vs bir işe yaramaz..
öyle başarılı tipler var ki alanda
Sağol sumak iyi dileklerin için. Benden adım yok artık. Mailine cevaben bir iki düzgün üslupla birşeyler karalayıp benim hep umudum vardı, kavga da etsek birlikte yaşlanırız düşüncem vardı ama onda hemen işleri boşanmaya getiren bu tavırdan dolayı benim de inancımın bittiğini yazdım, bugune kadar ki yardımları için teşekkür ettim ben de. İşini zorlaştırmayacagımı, acıdan ölsem de hiçbir şekilde onu birşeylere zorlamayacağımı söyledim.cok sasırdım ,boyle de olmaz kı ne bıleyım maılle fılan.
roller degısmıs tamamen sızde onun yapmasını gerekenı sen yapmıssın bence yıne oyle bır adım beklıyor
tamamen blöf
ne dıyım hakkınızda hayırlısı olsun ama cok uzuluyorum ya o kadar yıl cık o kadar sene evlılık..ne bıleyım belkı bıraz ayrı kalmak ıyı gleır ıkınıze de
..
al işte daha espiriyi bile anlamyırlar diken üstündeler demekki
ya da onlar klasik gelin çizgisine alışkınlar senin gibi yeni ve okumuş jenerasyon ağır geldi
eğer şakaların burdaki gibiyse zavallım anlıyana kadar ne taraflara çekmiştir kimbilir
bırak ya hele ayrılık neymiş bi görsün bakalım
ne meraklıymış o da
çocuk gibi sürekli nazlanmak istiyor
du bakalım napıcak
ama böyle saçma sapan karı kız ayağına başlamasın şimdiden o zaman iş değişir
gelçi böylelerinin çenesinde olur hep.baksana yerlinin onu almıyacağının farkında demekki bu kadar düşmüş yani
nasılsa yabancıların derdi başka
Sumak ..
Dershanede bir afiş vardı..
"kpss'nin şifrelerini çözdük " yazıyordu..
arkadaşla o kadar güldük ki adamlar yazmış resmen hiç çekinmeden diye
bu senden bendensiniz laylaya falan daha önce söz vermiştim 85 puanlık sorular benden siz hediye
uyguna kaydoldum ya adamı nefret ettirdik..
ama iyi oldu,inşallah faydasını görürüm
Heh, evet işte. Kültürel, sosyal, ruhsal bi öğreticiliği yok bu adamın bana. Beni aşağı çekiyor. Ben de ondan daha akıllı , daha bilgili oldukça mutsuz olduğumu ve onunla yetinemediğimi görüp bırakıyorum yeni birşeyler öğrenme hevesimi. Dünyaya kahrediyorum sanki. Kesinlikle ben de en başından beri böyle hissediyorum, ben buna fazla iyiyim.
Sumak ..
Dershanede bir afiş vardı..
"kpss'nin şifrelerini çözdük " yazıyordu..
arkadaşla o kadar güldük ki adamlar yazmış resmen hiç çekinmeden diye
bu senden bendensiniz laylaya falan daha önce söz vermiştim 85 puanlık sorular benden siz hediye
uyguna kaydoldum ya adamı nefret ettirdik..
ama iyi oldu,inşallah faydasını görürüm