Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

laylayım.. ahh annemler olsa keşke.
annem elimi bile sürdürmez ki o kadar pratik bir tip ki
yemek vs asla sorun yapmaz 2 dk yapar.
ama dediğin gibi yapacağım taze fasülye,barbunya pilaki falan yapacağım.
börek yapıp dondurucuya atarım..
diğer yemekleri de gelecekleri gün yaparım ne yapayım ..
ee bir de temizlik cabası

sen dişlerini daimi olarak sıkmadığından sorun yapmıyorsun..
olmasın da Allah korusun..
inan dayanılır gibi değil
aspirin içtim şimdi bana mısın demedi
ilaç da içmek istemiyorum ağır ilaçlar ,off ki off

Bu arada ben bugün dersaneye yazıldım :KK61:
Haftasonu iki gün sabahın körü olmak kaydıyla gideceğim 9 ay boyunca..
Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Marjinal ne diyorsun sen ??
Annene ne zaman geldin ?
neler oldu ,

kocam her tartışmamızda "bizden olmaz" "ben istemiyorum böyle yaşamak" " ben gitcem" diyip çanta toplardı. Ben de dolabın kapağının önüne geçer, kapıyı kilitler anahtarı alır, bavulunun üstüne oturur göndermezdm. Bu seferki tartışmada ben çanta topladım. O beni durdurmadı. sadece "çok mu kararlısın, durumu toparlayamazsın bak bu sefer" dedi.sonra da annemlere bıraktı. aslında ertesi gün onun memleketine gidecektik,annesine geçmiş olsuna. bu olay olunca ertesi günü beklemeden o gün gitti, giderken de beni aradı ve bu yaptığım cahilliği bu seferlik görmezden geleceğini söyleyip yarın görüşürüz dedi kapattık.ben de ters davranmadım, bakarız dedim. sonra ertesi gün ve bugun aramadı. mail atmış, boşanmaya çok kararlıymış.mal bölüşümünü hakkıyla yaparsak sevinirmiş yoksa onun için sorun değilmiş, herşeyi arkasında bırakabilirmiş.

$30092011136.jpg
bunun biri yeşil ışıktan belli değil
annemlerin mutfakta acele acele çekildi
sade olanın muzlusuyla frambuazlısını yapıcam en yakın zamanda

Bu arada ben bugün dersaneye yazıldım :KK61:
Haftasonu iki gün sabahın körü olmak kaydıyla gideceğim 9 ay boyunca..
Hayırlı uğurlu olsun inşallah

hayırlı olsun. tüm alan bilgisi derslerini alacak mısın? gy gk ing de mi var?kaça ve nereye yazıldn? ben de düşünüyorum yazılmayı ama hafta içi gidiyim diyorum,hafta sonu bir günde 10 ders yapıyorlar, kafa beyin kalmaz sanki. sonra da ya işe girersem devam edemem, acaba haftasonu mu gitsem diyorum.

kocam her tartışmamızda "bizden olmaz" "ben istemiyorum böyle yaşamak" " ben gitcem" diyip çanta toplardı. Ben de dolabın kapağının önüne geçer, kapıyı kilitler anahtarı alır, bavulunun üstüne oturur göndermezdm. Bu seferki tartışmada ben çanta topladım. O beni durdurmadı. sadece "çok mu kararlısın, durumu toparlayamazsın bak bu sefer" dedi.sonra da annemlere bıraktı. aslında ertesi gün onun memleketine gidecektik,annesine geçmiş olsuna. bu olay olunca ertesi günü beklemeden o gün gitti, giderken de beni aradı ve bu yaptığım cahilliği bu seferlik görmezden geleceğini söyleyip yarın görüşürüz dedi kapattık.ben de ters davranmadım, bakarız dedim. sonra ertesi gün ve bugun aramadı. mail atmış, boşanmaya çok kararlıymış.mal bölüşümünü hakkıyla yaparsak sevinirmiş yoksa onun için sorun değilmiş, herşeyi arkasında bırakabilirmiş.

bu ne saçmalık ya..
şu sitede kaç tane boşanma arefesi hadisesi okuduysam erkekler konuya mal paylaşımından giriyor.
mal mıdır nedir bunlar ?
en son konuşulacka şey ilk önce konuşuluyor.
o kız sen erkek olmuşsun..
o da buna alışmış senden bir adım bekliyor yine..
bu aşama bana çok saçma geldi.
senin tartışmış gitmiş anasının evine kız gibi !!
bu sefer hiç olumlu yorum yapamıyorum.
eşinin tutumunu çok can sıkıcı yetişkin bir birey gibi değil..
boşanamazsınız bunu da söylemiş olayım..
bu olay sürünür durur katiyyen boşanmayı becermez.

Nerede doldurulduğu belli yani bizimkinin.Annesine güya benim hasta olduğumu o yüzden gidemediğimi söylecekti ama becerememiş demek ki :KK57: Bizimki dökülünce onlar da vermiştir gazı. Sağduyulu insanlar değiller.Yngına körük tipler.İlk ciddi tartışmamızda "bi daha bizi katmayın işin içine, direkt adliyeye gidin bize boşandığınızı haber verin" diyen bir anası var. Sağduyu timsalleri.:KK47:

Bu arada leylek macaronlar çok tatlı görünüyor. Ben de geçenlerde pastacılık kursu ne kadar güzel, zevkli ve de işletmeye dönüştürülebilir birşey aslında diye düşünüyordum tam :KK34:

yok artık marji:KK53::KK53::KK53:
ne diyeceğimi şaırdım inan
ortada ne var şimdi ya

derins sen de hem çalışıp hem dersaneye gidip hem de ev hanımı olmayı nasıl düşünüyorsun acep:26:

Son düzenleme:
hayırlı olsun. tüm alan bilgisi derslerini alacak mısın? gy gk ing de mi var?kaça ve nereye yazıldn? ben de düşünüyorum yazılmayı ama hafta içi gidiyim diyorum,hafta sonu bir günde 10 ders yapıyorlar, kafa beyin kalmaz sanki. sonra da ya işe girersem devam edemem, acaba haftasonu mu gitsem diyorum.

Git marjinal,sınava gir,hayatını düzene sok..
Kafan da çalışıyor devlette yerini al,niye senin yerine başkası otursun o koltukta ..
bence kurs çok iyi gelir sana da..

ben sadece gy-gk alacağım
alan almayacağım bu yüzden günde 4 ders olmak üzere her hafta 8 ders göreceğim
fem'e yazıldım :KK37: bütün dershaneleri gezdim..
murata kayıt olmak üzereydim ki vazgeçtim uyarıları dikkate alıp.
fem çok özenli ciddiler ya da bana öyle geldi.
1800 idi.. 1300 yaptık.
sonra başka etmenleri devreye soktuk 1000 lira yaptık onu da 10a böldürdüm..
evet iğrenç bir insanım biliyorum ..
iki arkadaş kayıt olduk.
bakalım hayırlısı ne ise o olsun..
16 sında sınav var ona göre sınıflara ayrılıcaz mat netimize göre

e gel işletelim marji:KK16:
yok yok bu mal olayına sakın girme ben hemen hasta oluyorum
sürekli temkinli yanaştığım bi eşim var bu konuda:KK50:
ama yani nedir mevzu anlatmadığın birşeyler mi var?
yani nedir bu kadar tartışılan mevzu?

derins sen de hem çalışıp hem dersaneye gidip hem de ev hanımı olmayı nasıl düşünüyorsun acep:26:

Leylek bilmiyorum..
Ama eşimin fikrini aldım o tam destek..
Yani yemek konusunda ev işleri konusunda böyle beni zorlayan bir tip değil.
haftasonu yazlık kışlık ayrımı vs yaptım eşim yardum etti mesela.
kendi kısmını o yaptı.
o bile yeter bana.. hani bu tavırda olması bile
ama bir çocuğum yok o da olsa tam fıttırabilirdim sanıyorum :KK37:
o kadar ay yattım yuvarlandım şimdi deli gibi boş günüm yok hiçbirşey için vaktim yok

bu ne saçmalık ya..
şu sitede kaç tane boşanma arefesi hadisesi okuduysam erkekler konuya mal paylaşımından giriyor.
mal mıdır nedir bunlar ?
en son konuşulacka şey ilk önce konuşuluyor.
o kız sen erkek olmuşsun..
o da buna alışmış senden bir adım bekliyor yine..
bu aşama bana çok saçma geldi.
senin tartışmış gitmiş anasının evine kız gibi !!
bu sefer hiç olumlu yorum yapamıyorum.
eşinin tutumunu çok can sıkıcı yetişkin bir birey gibi değil..
boşanamazsınız bunu da söylemiş olayım..
bu olay sürünür durur katiyyen boşanmayı becermez.

Anasına zaten birlikte gitcektik geçmiş olsuna, bi ameliyat oldu. Hatta o ben gitcem, sen gelmek zorunda hissetme dedi. Ben dedim olur mu hiç, birlikte gidelim diye. Sabahın körüne de bilet almştık, sandviç filan hazırlayacaktım yolda kahvaltı yaparız diye.:KK59: Bu sefer benim de içimden hiç gelmiyor biliyor musun, ne barışmak, ne de işleri düzeltmeye yeltenmek. İnceldiği yerde kopsun diyorum. Ben de çok bıktım, çok sıkıldım. Birbirimize göre değiliz işte, neden zorluyoruz.Beni burada yıkacak faktör şu an çalışmıor oluşum. Ama bu olay 1 hafta 10 gün daha böyle sürerse istanbuldan iş aramaya karar verdim. Bilmiyorum orada da ebedi bi yalnızlık beni mi bekler ama kpss kursu filan sıkıntılı süreçler. Şu anki iş tecrübemle istanbuldaki plazalardan birinde 2-3 ayda iş bulurum sanırım. Hale bakın ben artık 2. aşama planları yapıyorum.

Gitme diyeydim, geçip önüne dikileydim diye üzülür belki o da birgün. :KK43::KK1: Keşke diyeydi yani, baktım hiçbir şey demiyor, demek ki gitmemi bekliyormuş.

Leylek bilmiyorum..
Ama eşimin fikrini aldım o tam destek..
Yani yemek konusunda ev işleri konusunda böyle beni zorlayan bir tip değil.
haftasonu yazlık kışlık ayrımı vs yaptım eşim yardum etti mesela.
kendi kısmını o yaptı.
o bile yeter bana.. hani bu tavırda olması bile
ama bir çocuğum yok o da olsa tam fıttırabilirdim sanıyorum :KK37:
o kadar ay yattım yuvarlandım şimdi deli gibi boş günüm yok hiçbirşey için vaktim yok

inşallah derins
genelde benimki de yardım ediyor bu sene daha iyi ama en ufak bir sorunda başıma da kakıyor yani
sağlıkdan dolayı yapıyor gelçi ama...
inşallah altından çıkarsın
bari ya çalış ya dersaneye git gerçekten çok yorulursun
adam da bi yerden sonra patlar hafta için ve hafta sonun hep dolu olucak

marji belki laylay gibi uzak kalmak iyi gelir ha ne dersin?
ailesi falan aramadı mı hiç şimdi?
iş kolay da ya verdiğin onca yılın nolucak
ben en çok giden en güzel yıllara acıyorum bu boşanmalarda:KK50:

Anasına zaten birlikte gitcektik geçmiş olsuna, bi ameliyat oldu. Hatta o ben gitcem, sen gelmek zorunda hissetme dedi. Ben dedim olur mu hiç, birlikte gidelim diye. Sabahın körüne de bilet almştık, sandviç filan hazırlayacaktım yolda kahvaltı yaparız diye.:KK59: Bu sefer benim de içimden hiç gelmiyor biliyor musun, ne barışmak, ne de işleri düzeltmeye yeltenmek. İnceldiği yerde kopsun diyorum. Ben de çok bıktım, çok sıkıldım. Birbirimize göre değiliz işte, neden zorluyoruz.Beni burada yıkacak faktör şu an çalışmıor oluşum. Ama bu olay 1 hafta 10 gün daha böyle sürerse istanbuldan iş aramaya karar verdim. Bilmiyorum orada da ebedi bi yalnızlık beni mi bekler ama kpss kursu filan sıkıntılı süreçler. Şu anki iş tecrübemle istanbuldaki plazalardan birinde 2-3 ayda iş bulurum sanırım. Hale bakın ben artık 2. aşama planları yapıyorum.

Gitme diyeydim, geçip önüne dikileydim diye üzülür belki o da birgün. :KK43::KK1: Keşke diyeydi yani, baktım hiçbir şey demiyor, demek ki gitmemi bekliyormuş.

ya insan bazen gitme lafını duymak için gider..
Bende yapmıştım ama o zaman sevgiliydik..
otobüs terminalindne almıştı beni hiç unutmam o günü!!

sana yazarken içim acıyor bir yuva neden yıkılsın..
dayak yok kumar yok alkol yok ihanet yok..
ne bileyim ya yetmiyor demek ki bunlar..
başka şeyler de gerekiyor başka özveriler lazım demek ki..
yine de hakkınızda hayırlısı olsun ..
kabahatler tek taraflı değildir %100 eminim..
ama boşanma maili atan adama da dalarım yani !!!!
yahu gel bir oturalım kafakafaya verelim boşanacaksak bile adam gibi yapalım.
bu ne böyle

Derinss ben gidersem alan bilgisine gitmem lazım. GY gk puan türlerinden girdiğim ilk sene 90 küsür almıştım zaten genelde .Ona az biraz baksam yaparım da, alan bilgisi iğrenç ya.Bize de okulda her bku ingilizce verdiler, o da bi işe yaramıyo işte bu sınavlarda.

e gel işletelim marji:KK16:
yok yok bu mal olayına sakın girme ben hemen hasta oluyorum
sürekli temkinli yanaştığım bi eşim var bu konuda:KK50:
ama yani nedir mevzu anlatmadığın birşeyler mi var?
yani nedir bu kadar tartışılan mevzu?

Tartışılan mevzuda da birşey yok aslında. Cumartesi yarım gün çalışıp İşten eve geldi, ben oturuyomuşum, ne yiyecegini düşünmemişim.Ki iş yerindeyken arayıp sordum nerede yiyelim diye. İşyerinde bi yöneticisi bu tam çıkarken buna iş kitlemeye kalkmış, ona sinirlenmiş, geldi bana daldı. Cidden ne bi fevriliğim, ne bi asabiyetim, kabahatim hiçbir şeyim yoktru.Oturmuş gazete okuyarak onun gelmesini bekliyordum.Sonra yemeğe gittik. Benim yemek yarım saat sonra geldi, ben de geri gönderdim yemicem ben meyve suyuyla doydum zaten. Yarım saatte yemek mi gelir dedim garsona.Normalde 5 dakikada çıkan şey yani, bir de gördüm çoktan hazırmış da orada bekliyormuş tabak öylece. bU ARADA beyimiz yedi kendi yemeğini, benimkiyle ilgili de ne bi garsona sordu, ne birşey. Sonra ben de dedim, benle ilgili en ufak bi müdahalen olmadığı için erkek fatmalık bana kalıyo, her yerde hak hukuk arayan ben oluyorum.Ters, agresif insan oluyorum dedim. Bu da başladı işte benle ilgili neye cesaret edilebiliyomuş ki buna edecekmiş,5 dakika geç gelmişse nolmuşmuş. bi de yolun ortasında bağırdı " bu kadar insan yemek yemeyi becerebiliyo bi sen beceremiyosun" diye. Sonra ben arabaya gittim oturdum hadi gidelim diye (annemlere gidecektik) sen al anahtarı nereye istiyosan git dedi. Ben de artık sabrım taştı. Beni önce eve götür, eşyalarımı toplıcam sonra da annemlere götür dedim. İşte ettiği iki cümle : hep bana yapma dediğin şeyi şimdi kendin yapıyosun. kararlı mısın, bu sefer olacakları toparlayamazsın. Sonra annemlere gidince yine iyi ve uysal damat rolü. Gelmiş evde oturuyor. Yine bana kalıyor fevri insan rolü. O yine sağduyulu. Ben de bıkmışım artık. Sanırım dönmek istemiyorum.

ya insan bazen gitme lafını duymak için gider..
Bende yapmıştım ama o zaman sevgiliydik..
otobüs terminalindne almıştı beni hiç unutmam o günü!!

sana yazarken içim acıyor bir yuva neden yıkılsın..
dayak yok kumar yok alkol yok ihanet yok..
ne bileyim ya yetmiyor demek ki bunlar..
başka şeyler de gerekiyor başka özveriler lazım demek ki..
yine de hakkınızda hayırlısı olsun ..
kabahatler tek taraflı değildir %100 eminim..
ama boşanma maili atan adama da dalarım yani !!!!
yahu gel bir oturalım kafakafaya verelim boşanacaksak bile adam gibi yapalım.
bu ne böyle

blöf yapıyor çünkü:KK19:
boşanacak adam mail atmaz :KK19:
yemiyor yüzyüze demekki

X