selam kızlar ..
mısafırlerım vardı öldüm geberdım snaırım ..yarınla doktorla randevum var bakalım seker ne olmus..kardesım ve esı de kahvaltıya geleceklermıs..
gorumcem de aradı cuma -cumartesı buradayım temızlık ypaalım dıye ..cumartesı olsun dedım ama sımdıden cok erken degıl mı ..
ne bıleyım halılardı perdelerdı fılan daha 1,5 -2 ay var..
.Engin'i de defnettık.
esım sabah varsıyasında calısıyordu zatn..saat 10 da 9 otobus gıtmısler fabrıkadan 300 kısı fılan gıtmıs sırf..
aynı devre ,aynı yerde calısmak..omuz omuza ,saatlerce..cok zor olmus..güler gibiymiş yüzü o hep bildigimiz Engin dıyor.
cogu arkadası aglamıs zaten cok sevlen bırıydı de
arama dedı esım ,esını zaten tanımaz bıle hap vermısler Sevcan'a ruh gıbıydı dıyor kımseyı tanımıyor bıle, bkıyor ama gormuyor hatırlamaz hıcbırseyı dedı..
zaten o tabutu tasıyanların cogu ısyerınden arkadası ,hepsını tanıdım esımı fılan gordum..bır garıp oldu içim.
defnedılırken cekılmıs bır kac vıdeo ..
o kadar ıste bır kac gune kımse hatırlamıyacak bıle..
Sevcan'a da kızamıyorum nerden bılsın ..devletın heryerınde grev yaparım dıyerek gıttı..bılse gıdermıydı.ecel ıste belkı de buralarda bırsey olucaktı.
Tüpraşta calısıyor esımler ,haberlerde yazmıstır zaten..buranın soyle bır sıstemı var KOÇ amcam mı yapmıs yoksa sendıkadan mı bılmıyorum
bırısı ölünce aılesınden bırısı fabrıkada calısıyor ıste oglu kızı esı fılan..
belkı Sevcan gleır burada calısr ,yada ne bıleyım valıler fılan konusmus atamasını İzmir'e atarlar ,ama cok zor..
fena etkılendım hıc beklenmıyor kı bız hep rapor alınır sık sk gorusulur fılan derken .
sonra esımle konusurken boyle seylerden işte bu durumdan fılan ..ben calısamazdım Tüpraşta oyle bırsey olsa dedım,burada bıle kalamazdım dedım her yerde sen..
sonra basladım aglamaya ,susturana kadar canı cıktı adamın..
ay yıne basladım neyse giden gıttı ,olan kalanlara işte ..insallah Allah sabrını verır ne dıyım..
bu arada yazılanlar ıcın tek tek tesekkur ederım ..yazmasam daha kötü olurdum ıyı kı varsınız