Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

leylek sizin hastaya da çok geçmiş olsun adam cidden fena gerilmiş hastanelere düşecek kadar,

sumak akşam haberleri izlemedim bilerek bir yanda şehit haberleri bir yanda bazı kişilerin meclise girip girmeme haberleri :KK47:
çok bunalttı açmadım bilerek ,dediğin gibi biz bile onları tanımadan nasıl etkilendik ailesi ne yapsın,Allah sabır versin başka denecek bir şey yok,
karısın durumu daha kötü ama ne bilsin böyle olacağını bilse adımını atarmıydı öyle bir yerde yaşıyoruz ki her şey mücadele gerektiriyor,
o kadar okumuş emek vermiş zar zor ataması yapılmış bu fırsatı kaçırmayım gideyim demiştir zaten eş durumundan tayinim de olur demiştir
ne bilsin,maddi imkanlarını bilemem ama ...olacakla öleceğe çare yok malesef.

sarissa,marji yazdıklarınız çok doğru eğer kadrolu bir işin varsa uzun süre sonra bile geri dönebilme durumun varsa,maddi durumda idare ediyorsa
ücretsiz izin neden alınmaz ki sadece alışmış olunan standartları korumak için sanırım maddi olanaklar zorlanıyorsa amenna diyecek bir şey yok ama
gerisi küçük bir canın geleceğinden daha önemli olamaz sariş sen en doğru olanı yapıyorsun ohh misler gibi kızın gözünün önünde büyüyor.

Sarissa o verdiğin örnek var ya, ben evde tüm gün bebek bakamıyorum diye gündüz çalışıp akşam da 2. öğretim okul okuyan, sanırım öylelerine içten içe öfke duyuyorum. O çocugun annesiyle olma hakkını nasıl elinden alırsın sen ya :KK57: Ondan sonra da çıkıp o çocugun üzerinde herkesten çok hak iddia ederler. Bencillikten başka ne bu? Ne şiş yansın ne kebap. Çocugum da olsun, yalnız kalmayım, aile tamamlansın, ama öteki taraftan da ben psikolojimi bozamam, zorluklara gelemem, paramdan da olamam, ay ben çok sosyalim, ben okudum vs.vs. Bilmiyorum ne diyim. Kişisel tercih diyip susayım bari.:KK50:

Temizlik ürünü tavsiyesi konusunda hamfendinin teki aynaları yağçözle siliyormuş :KK60::KK60: Ben de sordum ocak mı aynalı fırın mı diye :KK60:

Ben de ayaklarımı yumuşatıcıyla yıkıcam artık.:KK37:

marji can sıkıntısından totosundan iş uydurmuş o
aynayı yağ çözle kazıyorsa ocağı da porçözlüyordur
ayaklarını çamaşır suyuna yatırmadan yumuşatıcı olmaz bi kere:KK68:
bak kadın aynayı yağ çözlüyor ayak bu heryere değiyor ııyyy:KK25:
ben ayaklarımı önce sabunlayıp sonra çamaşır suyuna yatırıyorum en son da yumuşatıcı ohh misss:KK53:

yarın macaron kursuna gidicem
tek ders
resimlerini eklerim yarın macaronların
Temizlik ürünü tavsiyesi konusunda hamfendinin teki aynaları yağçözle siliyormuş :KK60::KK60: Ben de sordum ocak mı aynalı fırın mı diye :KK60:

Son düzenleme:
Merhaba..
Sumak.. Başınız Sağolsun,Eşinin kimya müh arkadaşını bugün maalesef ana haberde gördüm.
Dediğin gibi sakallı hali ve bir vesikalık fotoğrafı vardı,tertemiz gencecik bir mühendis.
Cenazeyide gösterdiler eşini adı sanırım sevcan'dı.. bebeği kucağındaydı ağlamıyordu,ağlamamak için söz vermiş kendine.
öyle diyorlardı yani,ne diyeceğimi bilemiyorum..
kadını suçlamak kolaya kaçmak olacak galiba,zaten o da ömür boyunca evladına baktığı her saniye bu azapla yaşacak.
4 aylık bebekle bu inat ısrar ile neden gitti,bırak eşi kendisi için hi kaygılanmadı mı aklım almıyor.
maddi olanakları elbette bilemem ama bunları tartışınca sanki terörü yok sayıyormuşuzda oraya gidip görev yapanı eleştiriyormuşuz gibi oluyor.
orada şu anda el mecbur görev yapan bir sürü öğretmen,polis,asker,memur var..
hepsi ölebilirdi.. hala da güvende değiller..
bölgede mecburen yaşamış çocukluğunun bir kısmını geçirmiş biri olarak söyleyebilirim ki..
oraya giden herkes ölebileceğini bir saniye bile unutmaz.
her an bir sorun çıkabilir,kaçırılabiliriz,öldürülebiliriz,çatışma çıkabilir,saldırı olabilir diye kanıksar.
ölümle birlikte yaşarsınız döndüğünüzde de film setinden dönmüş gibi olursunuz.
30 yıldır bu hiçbir zaman değişmedi,sadece biz zaman zaman görmezden geldik,unuttuk görmek istemedi canımız,işimize gelmedi belki.
Allah bu belayı başımızdan alsın,hepimizi korusun..
Yaptıkları her türlü musibet ayaklarına dolasın,kendi kanlarında boğulsunlar inşallah..
annesinin karnında terör yüzündne ölen 7,5 aylık o bebek ahirette yakalarına yapışsın,,,

hoşgeldin derins
herhalde hırsızın hiç mi kabahati yok durumuna döndü bu iş
tabiki mecburi görev yapan herkesi dediğim gibi ayrı bir kefeye koyarak yazıyoruz biz de zaten
inan haberleri hiç açmıyorum zaten tadım yok
bu sefer de etkisinden çıkamıyorum uzun zaman
Allah topunun belasını versin
hal telsiz görüşmeleri falan çıkıyor
bu kadar aciz değiliz biz yaa
neden tüm güneydoğuyu belli aileleri seçip sürmüyorlar temizlemiyorlar
anca kınasınlar:KK47:

can sıkıntısından saçmalayıp duruyorum işte derins evde
uzun zamandır kullanmadığım rujlarım vardı
malum başım kapalı heves edip alıyorum anca ya evde ya da bayanlar arasında sürüyorum
şimdi onları karıştırıp vazelinle eritip çilek esansı falan katıyorum
yeni renkler yapıyorum
sanırım tırlattım:86:
benim yeğen de görüp renklere çıldırıp elimden alıyor sonra:KK53:
yarın kursa gitsem de açılsam azıcık
bi de şu ingilizce başlasa hayırlısıyla
sen naptın nasıl gidiyor iş

Kendine iş çıkartmışsın
Rujlar vazelin falan ben hiç giremem öyle işlere.
Allık falan yapanlar var hiç elimden gelmez.

Hem makaron hem ingilizce kursu süper..
Sürekli meşgul olacaksın ,kafanı başka hiçbirşeye yormazsın ne güzel.
Makaronları koy yarın merak ediyorum,hala yemedim biliyor musun ?

İş.. iyi gidiyor.. ama haftasonunu iple çekiyorum ne yalan söyleyeyim..
Bugün avm gittim affalladım ,unutmuşum avm gezmeyi ,performansım düşmüş :KK37:
ruj,rimel,oje falan aldım bende çok mutlu oldum kozmetik alışverişi çok zevk veriyor ya
rimmel diye bir marka varmış watsons'da gördüm biliyor muydun sen ?
ilk defa deneyeceğim ihtiyacım yoktu ama ucuz diye aldım :KK53:
inş sakat birşey çıkmaz.

son sayfa açılmıyor derins bişeyler yazayım da göreyim bari:KK4:

Ayy bende de oluyor bazen .
bir de kavga ettiğim konularda oluyor,bana cevap yazıyorlar göremiyorum.
cevap yazamadığım için öyle havada kalıyor konu ,kaç kere banlanmamı engelledi bu durum sistem hatası :KK37:

derinss gelmişsin nerelerde diyordum hoş geldin kuzuu,kozmetik feci iyi geliyor demi ohh iyi olmuş aldıklarını iyi günlerde kullan,

leylek kuşum sende derin mevzulara girmişsin vazelin,ruj felan :) macaron kursuna başlıyosun nihayet bi şey diyyimmi ben hala yemedim
macaron hatta unutmuşum bile aklıma geldi gene :KK39:yap foto koyda gözümüz gönlümüz açılsın bari :KK69:

bende daraldım eşim maç izliyor hava da serin balkona çıkamıyorum ,
saçımı boyadım kendi çapımda evde boyayyım dedim şu yeni çıkan köpük boyalardan aldım çok rahat ,kullanışlı cidden iki dakikada boyadım
hani diyordum ya ışıltılı kahve diye gittim saf kahveye boyadım sonuç aynnı koyu kahve oldu hatta baya koyu oldu zaten saçım bu renk :KK37:
hafta sonu tekrar alıcam bir şeyler üşenmezsem boyayım tekrar diyorum ,
derinsss tofeyee cesaret edemedim :KK67: saç konusunda feci korkağım o eski gençlik yıllarımdaki delilikleri yapamıyorum :KK37:

:KK53: bu arada yağ çöz olayıına ne ya :KK1: hiç güleceğim yoktu ...

selam kızlar ..

mısafırlerım vardı öldüm geberdım snaırım ..yarınla doktorla randevum var bakalım seker ne olmus..kardesım ve esı de kahvaltıya geleceklermıs..

gorumcem de aradı cuma -cumartesı buradayım temızlık ypaalım dıye ..cumartesı olsun dedım ama sımdıden cok erken degıl mı ..

ne bıleyım halılardı perdelerdı fılan daha 1,5 -2 ay var..

.Engin'i de defnettık.

esım sabah varsıyasında calısıyordu zatn..saat 10 da 9 otobus gıtmısler fabrıkadan 300 kısı fılan gıtmıs sırf..

aynı devre ,aynı yerde calısmak..omuz omuza ,saatlerce..cok zor olmus..güler gibiymiş yüzü o hep bildigimiz Engin dıyor.

cogu arkadası aglamıs zaten cok sevlen bırıydı de

arama dedı esım ,esını zaten tanımaz bıle hap vermısler Sevcan'a ruh gıbıydı dıyor kımseyı tanımıyor bıle, bkıyor ama gormuyor hatırlamaz hıcbırseyı dedı..

zaten o tabutu tasıyanların cogu ısyerınden arkadası ,hepsını tanıdım esımı fılan gordum..bır garıp oldu içim.

defnedılırken cekılmıs bır kac vıdeo ..

o kadar ıste bır kac gune kımse hatırlamıyacak bıle..

Sevcan'a da kızamıyorum nerden bılsın ..devletın heryerınde grev yaparım dıyerek gıttı..bılse gıdermıydı.ecel ıste belkı de buralarda bırsey olucaktı.

Tüpraşta calısıyor esımler ,haberlerde yazmıstır zaten..buranın soyle bır sıstemı var KOÇ amcam mı yapmıs yoksa sendıkadan mı bılmıyorum
bırısı ölünce aılesınden bırısı fabrıkada calısıyor ıste oglu kızı esı fılan..

belkı Sevcan gleır burada calısr ,yada ne bıleyım valıler fılan konusmus atamasını İzmir'e atarlar ,ama cok zor..

fena etkılendım hıc beklenmıyor kı bız hep rapor alınır sık sk gorusulur fılan derken .

sonra esımle konusurken boyle seylerden işte bu durumdan fılan ..ben calısamazdım Tüpraşta oyle bırsey olsa dedım,burada bıle kalamazdım dedım her yerde sen..

sonra basladım aglamaya ,susturana kadar canı cıktı adamın..

ay yıne basladım neyse giden gıttı ,olan kalanlara işte ..insallah Allah sabrını verır ne dıyım..

bu arada yazılanlar ıcın tek tek tesekkur ederım ..yazmasam daha kötü olurdum ıyı kı varsınız :KK16:

ben yağçözle pimapenleri siliyorum rutubet olan yerlerde süper temizliyor :KK37: napim anacım

sumakcım sende bıran önce kendını toparlamaya bak hamılesın ve bu her turlu masala da gecıyor
ben etkılenırım dıye ınternetten bıle bakmıyorum haberlere ıcım daglanıyor resmen sen ıse hıc ızleme kuzum
Allah bunları yapanları görüyor dılerım canını yaktıkları tüm ınsanların ahı cıkar kat ve kat

yok yok toparladım kendımı ,bugun kızımı gordum ya :))

kocaman olmuş Masal kız..1700 grm..ve en onemlısı sekerım düşmüş normal degerlere ulasmıs ..cok sevındım .

iri bebek dogurmak ıstemıyorum asla, 4 cıvarı cok ürkütmüştü benı sekerım yuksek olsa bebegım ırı olsa ıdı sezaryan olucaktı ..

hala baş gelış,herseyım normal Allahıma bın şükür ..ama yıne nefeksıyon cıkmıs ıdrarda ..3 hafta once enfeksıyon cıkmıstı antıbıyotık ve tek ıcımlık doz kullandık sımdı yıne cıkmıs..cok sasırdım doktor yanma fılan var mı dedı yok dıyorum cok dıkkat edıyorum artık boyle tek kullanımlık dozlarla devam edıcegız dedı ..

artık 15 gunde bır gorüsecegız ..yarında temızlık var evde bebegın kıyafetlerını yıkayıp hazırlayacagım artık :)

bakalım az kaldı heyecan yaptım doguma ,kızıma yaklastıgımı anladım bugun :)

bende hala 1608 görünmüyor bari boş yazıp sayfayı attırayım başka çare yok
eski sayfa açılıyor hala ve yazdıklarınızn hiçbirini görmedim:KK50:

X