Bu da benim yepyeni evim...

canım bayıldım mobılyalarına. ankarada sıtelerde yaptırdın sandım cunku bu modeli sitelerde de gormuştum. bende yenı yaptırdım bızımde mobılyalarımız yenı yapıldı ve evım döşendi. bızde 9 bın cıvarına hallettık ama benım yatagım senınkı gıbı degıl yanı döşeme. benım mobılyalarıma da bak bı ıstersen bana fıkır verırsın. nasl halı almalıyım mesela daha halım yok :50::50:

canım bayıldım mobılyalarına. ankarada sıtelerde yaptırdın sandım cunku bu modeli sitelerde de gormuştum. bende yenı yaptırdım bızımde mobılyalarımız yenı yapıldı ve evım döşendi. bızde 9 bın cıvarına hallettık ama benım yatagım senınkı gıbı degıl yanı döşeme. benım mobılyalarıma da bak bı ıstersen bana fıkır verırsın. nasl halı almalıyım mesela daha halım yok :50::50:

tesekkür ederim canım.. evet sitelerde de var.. sen de cok uyguna almıssın mobilyalarında cok güzel cok begendim.. benim salonumdaki halıya bak istersen bu tarz mobilyalara sade halı gidiyo.. ben kaşmirden aldım.. senin salonuna da cok yakısır..

tesekkür ederim canım.. evet sitelerde de var.. sen de cok uyguna almıssın mobilyalarında cok güzel cok begendim.. benim salonumdaki halıya bak istersen bu tarz mobilyalara sade halı gidiyo.. ben kaşmirden aldım.. senin salonuna da cok yakısır..

teşekkur ederım cnm bilmukabele.
hımm kaşmir dıosun bı bakayım cnm ona koltuklarım renksız o yuzden oturma grubunun oldugu yere renklı alırım dıer tarafa renksız alırım

Mutfağın çok hoş tatlım odanın perdelerine bayıldım güle güle oturun :)

güle güle oturun oncelıkle salon ve yatakodasındakı mobılyalara ve perdelerine bayıldım ..agız tadıyla oturun ınsallah

forumda gordugum en zevkli döşenmiş evlerden biri, o kadar sıkılmıdtım ki, şatafatlı abartılı mobilyalardan, bana cok iyi geldi bu ev

Dediğiniz gibi zevkler tartışılmaz kırmızı siyah renkler de benim tarzıma hiç uymuyo..

süperrrrrr...tam benim tarzım...konsoldan aradım bulamadım küçük bir ilçede oturduğum için....perdeler süper çoookkk güzel...ayrıca bir iç mimarın bu zamanda kırmızı siyah döşemesi garip geldi.....avangard country tarzı modayken ve çoook güzelken...

Çok beğendim canım güle güle otur.Sanırım halı kullanmıyorsun ... ben şahsen çok beğendim herşey güzel koltukta en sevdiğim renk ve tarz çok sık:nazar:

Canim gule gule kullan esyalarin gayet guzel.pastel renkler huzur verir bende sevmem kirmizi siyah falan bi ara herkes yapti biktik gormekten zaten.goz yormuyo evin hic.mutlu mutlu eskitin insallah

Maşallah canım çok beğendim ağız tadıyla mutlulukla oturmak nasip olsun inşallah :16:

Canim gule gule kullan esyalarin gayet guzel.pastel renkler huzur verir bende sevmem kirmizi siyah falan bi ara herkes yapti biktik gormekten zaten.goz yormuyo evin hic.mutlu mutlu eskitin insallah

kırmızı siyah çok banal geliyor bana da.Bu tarz renkler daha asil :34:

hepsi çok güzel cnm güle güle oturun. boya renginiz çok ferah açık renge bayılıyorum bizde yeni ev aldık ama birsürü tadilat işi var daha açık renk boya badana yaptırmayı düşünüyorum sakıncası yoksa boyanın rengini ve markasını öğrenebilirmiyim?

hepsi çok güzel cnm güle güle oturun. boya renginiz çok ferah açık renge bayılıyorum bizde yeni ev aldık ama birsürü tadilat işi var daha açık renk boya badana yaptırmayı düşünüyorum sakıncası yoksa boyanın rengini ve markasını öğrenebilirmiyim?

tesekkürler canım yeni gördüm msjını.. boyanın renk ve markasını bilmiyorum cünkü biz boyatmadık boyalıydı yerlestiğimizde..

teşekkürler cnm.. salon takımımı artem mobilyadan aldım 2tane 3lü 2 tane tekli 3000 tl fiyatı.. kaplatabilirsib tabii.. iyi bi döşemeci buldugun taktirde cok güzel olur mobilyaların.. cevremde yaptıran var cok da memnunlar..[/QUOT

Bende evini çok beğenenlerdenim. Güle güle otur evinde.

Back
X