Bu da benim yepyeni evim...

katılıyorum. tam yapacagım yorumu yapmıs arkadas:46::46:. koltuklarınız nerden ve kaca acaba cok hos ve aydınlık olmus:)gule gule oturun

Koltuklar artem mobilyadan ayaklarını değiştirdik altı yüksek oldu.. :) fiyatı da 3000tl.. teşekkür ederim yorumlarınız için

Cokk guzell olmusss evin gule gule olturda bu mimarmi neymis ona ne oluyo. bu kadar paraf atmis ortama bi mimara hic yakismamiss hiiiii;-);-) gulesim geldi yazdiklarina..

Koltuklar artem mobilyadan ayaklarını değiştirdik altı yüksek oldu.. :) fiyatı da 3000tl.. teşekkür ederim yorumlarınız için

on numara olmuslar o zaman. yüksek olması cok daha onemlı hıjyen acısından. güle güle oturun.

Mutfaginiza bayildim :nazar: Huzur ve mutlulukla oturun insaAllah : )

çok zevklisin eşyalarına bayıldım. english home tarzı ama bir o kadarda kullanışlı.sadece duvar boyasında bir sorun var birde konsul üzerindeki boşluk dikkat çekiyor . ayna veya tablo güzel bir çözüm olur bence.

evine bayıldım şekerim bir o kadar da kıskandım:41::9::9: şaka bir yana bizim bütçemizi çok aşmıştı tepehome dan beğendiğim mobilyalar vardı ama fiyatlar uçuktu:53::53: tekrar söylüyorum evine bayıldım huzurla oturun inş:nazar::nazar::nazar:

evine bayıldım bayıldım
içim açıldı resmen
konsol harika, avizelerin harika, orta sehpa, zigon hepsi çok güzel
yatak odası muhteşem, komodinler, yatak başı, yatak ucundaki puf, tuvalet masası ve aynası bakmaya doyamadım

avizelerin nerden, internetten mi?
ve mutfağın resimleri fazla belli olmuyo, tekrar koyarmısın?

Bayıldım evine bayıldım .
Mükemmel .
Mobilyalar mükemmel .
Rabbim huzurla oturmasını nasip etsin .

böyle tarz sahibi insanlara hayranım.eviniz mükemmel biraz daha foto ekleyin lütfen.SALON TAKIMINIZI NEREDEN VE KAÇ TL YE ALDINIZ.PERDELERİYLE BİRLİKTEMİ .YASTIK DESENİYLE AYNI MI RESİMDE BELLİ OLMUYO.BENİM KOLTUK TAKIMLARIM KAHVE KREM KLASİK MOBİLYA.ACABA KAPLATSAM OLUR MU HİÇ DUYDUNUZ MU KAPLATAN.

böyle tarz sahibi insanlara hayranım.eviniz mükemmel biraz daha foto ekleyin lütfen.SALON TAKIMINIZI NEREDEN VE KAÇ TL YE ALDINIZ.PERDELERİYLE BİRLİKTEMİ .YASTIK DESENİYLE AYNI MI RESİMDE BELLİ OLMUYO.BENİM KOLTUK TAKIMLARIM KAHVE KREM KLASİK MOBİLYA.ACABA KAPLATSAM OLUR MU HİÇ DUYDUNUZ MU KAPLATAN.

teşekkürler cnm.. salon takımımı artem mobilyadan aldım 2tane 3lü 2 tane tekli 3000 tl fiyatı.. kaplatabilirsib tabii.. iyi bi döşemeci buldugun taktirde cok güzel olur mobilyaların.. cevremde yaptıran var cok da memnunlar..

$IMG_0910.webp $IMG_0914.webp $IMG_0915.webp$IMG_0917.webp $IMG_0918.webp $IMG_0919.webp$IMG_0920.webp $IMG_0921.webp

bayıldım evine süper,kusursuz...mobilyalarrını 3000 aldım demişsın inanamadım.yemek masan falan içindemi.Bu arada nerede oturuyrsun artem mobilya nerde.yatak odan ne kadar tuttu.huzurla otur inşallah...

bayıldım evine süper,kusursuz...mobilyalarrını 3000 aldım demişsın inanamadım.yemek masan falan içindemi.Bu arada nerede oturuyrsun artem mobilya nerde.yatak odan ne kadar tuttu.huzurla otur inşallah...[

tesekkür ederim canım... 3000 tl dediğim koltuk takımım.. yatak odası,yemek odası,koltuk takımı hepsi 11000 tl tuttu.. ben lüleburgazdan aldım mobilyalarımı trakya bölgesinde olan bi mobilyacı artem... ama bu takımı mill housedan alabilirsin ankarada var diye biliyorum.. artemde ordan alıp satısa sunmus zaten.. sadece koltuklar onların üretimi..

Back
X