bu da benim teorim:)

Bunu bende düşündüm:).Bizim ailede 2 kızdan sonra 1 oğlan(düşmüş)sonra gene 1 kız olmuş(kardeşim).Ablamda 2 oğlandan sonra 1 kız.Teyzemde 3 oğlan var.Ancak uymayanlarda oluyor ama genellik bu şekilde.3. çocukda cinsiyet değişiyorsıklıkla

eşim 3 erkek kardeş
benim 2 oğlumvar
büyük eltimin 2 oğlu var
ortancanın 2 kızı
biz 2 kızdan sonra 3.müz erkek
ve ailemde genellikle ilk iki çocuğun cinsiyeti aynı üçüncüler değişik doğru bir tahmin olma olasılığı yüksek...

Benim de cevremde sahit olduklarim oyle ilkikizsa ikincisi erkek olabiliyor. Ama ilki erkekse ikincisi buyuk oranda erken oluyor. Ve genelde 3. Kiz oluyor.
Benimde bir oglum var ve 11 haftalik hamileyim. Bu teorinin bende tutmamasini hayirlisiyla istiyorum. Tabi her seyden ote hayirli ve saglikli olmasiBakalim cinsoyet belli olunca yazarim buraya da

Dusundumde harbiden oyle ya gercekten cok tanidigim var senin dedigin gibii

" aşk-ı sehadet "

evet çok mantıklı benimde bir çok tanıdığım var abamın 3 oğlu ( ilki erkek,sonrakiler ikiz ve erkekler ) , görümceminde aynı şekilde iki erkek esimin dayısının 3 oğlu, diğer ablamın iki kızı :)
tabi tutmayanlarda oluyo ilki erkek sonra kız ama geneli erkek peşine erkek,kız peşine kız yada erkek

Benimki ikinci de erkek kızdan umidi kessem mi son kez denesem mi bilemiyorum

İlk çocuğu erkek olup 2. Si kız olan tanıdığım yok benim. Çok nadir dayımlar mesela 4. Te kızı denk getirdi. 3. Yada 4. Sırada kız olabiliyorda. Hakkaten öyle çok ilginç çevremi düşünce. Annemle bir teyzemin ilk çocukları kız hem kız hem oğlan çocuğu var ikisininde. Diğer ilk çocukları erkek olan üç teyzemin sadece oğulları var.

Reactions: Z P
Şimdi ablamın ilk oglu oldu ikinciside oğlan oldu.
Apartmanda arkadaşım var onunda iki tane oğlu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…