ben çok beğenerek kullandım..küçük güllerin üzerinde hafif pembelikler var , tülü de beyazdı nişanlığımın renginde değiştirip somon rengi kurdeleler eklettirdim
ben çok beğenerek kullandım..küçük güllerin üzerinde hafif pembelikler var , tülü de beyazdı nişanlığımın renginde değiştirip somon rengi kurdeleler eklettirdim Eki Görüntüle 1097300
Bende beyaz sade bir buket istiyorum dugunum icin insallah gonlume gore bulurum. Sizin ki harika gorunuyor nereden alindi acaba. Ne kadar onceden almali bide
Bende beyaz sade bir buket istiyorum dugunum icin insallah gonlume gore bulurum. Sizin ki harika gorunuyor nereden alindi acaba. Ne kadar onceden almali bide
inşAllah canım Allahım gönlüne göre versin nişanlığımla aynı yerden aldım canım :) son prova ve teslimatı nişan günümüzden 1 hafta önceydi.biz saat 1-2 gibi gittik henüz hazır değil 6 da gelin dediler.madem çiçeğimi beğeniyim dedim eklemeler yaptırdım , 6 da ikisini de teslim aldım canım
düğünde bende yine aynı çiçeğimi kullanmayı düşünüyrum ama tülünü değiştirsem mi?:44:
inşAllah canım Allahım gönlüne göre versin nişanlığımla aynı yerden aldım canım :) son prova ve teslimatı nişan gün:müzden 1 hafta önceydi.biz saat 1-2 gibi gittik henüz hazır değil 6 da gelin dediler.madem çiçeğimi beğeniyim dedim eklemeler yaptırdım , 6 da ikisini de teslim aldım canım
düğünde bende yine aynı çiçeğimi kullanmayı düşünüyrum ama tülünü değiştirsem mi?:44: