ege08 esin anladigim kadariyla uyusturucu gibi seylerlemi ugrasiyordu?
Sayet öyleyse, kusura bakma ama fedakarlik yapilacak insan degildir diye düsünüyorum.
Kimse öylesine cezaevine girmez bu zamanda...
helal olsun arkadasim sana ....
herkes kolay tasiyamaz. yasadiklarini...
sen direnmissin bebegine dayanabilecegi tutunabilecegi bi yuva bi anne yaratmissin..
en önemliside bu zaten en büyük gücte bu...
umarim her zaman bu kadar güclü olmayi basarabilirsin....
rabbim sana daha cok dayanma gücü verir .insallah....
daha çok genç bi kadınsın..30yaşında, en güzel yıllarını eşinle geçirmişsin dile kolay 10sene yaklaşık sanırım..boşa gitsin......dememi beklio bazı arkadaşlar ama bu gerçek değil, bu kadar basit değil inan çocuk olduu için de demiorum, hayatı tek başına mı omuzlanıcaksın?bu çok zor bi bayan için..sarılıp uyuyacağın güvende hissediceğin biri olsun istemezmisin?şimdi en başa dön, bulabilirsen adam gibi adam bul tanı benimse çocuunu benimset...bu çok çok çok zor.elalemin iyisi senin bildiğin tanıdığın adamdan daha iyi diildir emin ol...
biraz zamana bırak hemen karar vermek zorunda diilsin zaten,aklını mantığını koru, herşeyden önce kaybolan saygıyı kurun aranızda, onu görmeye git, çok güzel ol, çokta mesafeli..sensiz bomboş olduunu hissettir, bi erkek kaybetme duygusunu tatmadan kazanmaya çalışmaz.para pul değil bence mesele hayatınıza bi yön verin önce..
bence eşiniz bu yaptıklarını hep tekrarlayacak.bu şekilde yaşam süren erkekler ne karısını hatırlar ne de cocugunu hata yapacaklarında..kendimizi kandırmayalım .sığınacak liman pozisyonuna düşürmeyelim kendimizi. OH ne güzel nasılsa beni her daim affedecek bi karım var köşededie düşündürmeyelim..Erkekler bizler kadar kolay anlamıyor birşeyleri,anlasada aldıgı dersi çabuk unutuyor..bi süre sonra yine ailenin lafına gelmek istemıyorsan iyi düşünnn...
Eşinizle çıktığınız yolda o nu yalnız bırakmak istememişsiniz, ama kusura bakmayın da eşiniz o yolda sizi çoktan yalnız bırakmış.
Kendi etmiş ama malesef kendi bulduğu yetmiyormuş gibi sizede çektirmiş. Yani zorluklar olur yanında olursunuz ama eşiniz bile bile lades demiş, şimdi onun cezasını siz çekiyorsunuz.
Durumunuz zor ama ben sizin yerinizde olsam eşinizin bu sorumsuzluğunu çekmezdim. Sizinde bir hayatınız, bir evladınız var. Sizi böylesine zor durumda bırakan, kendisiyle birlikte yakan birini bence beklemeyin. Kendinize bir yön verin.
Zaten gereken sabrı ve desteği fazlasıyla vermişsiniz ama karşı taraf anlamamış, öyleyse size yapacak fazla bir şeyde bırakmamış oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?