• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim hikayem ama bir kabus

• Konu Sahibi Konu Sahibi ege08
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle yazılanları okudukça nerde kaldı o güzel evlilikler diyorum bazen .. ya güzel başlayan ve devam eden evlilikler artık yok ,, yada varda bize mi denk gelmiyor .. anlamıyorum ....

umarım aklı başına gelir hapiste.o küçücük günahsız çocuğa acıyorum.çok zor bi durum.Allah yardımcın olsun

bende hep oğlumu düşüüyorum işte. onun için yapacam bişey kalmadı artık.

GEREKEN HERŞEYİ FAZLASIYLA YAPMIŞSIN...nEKADAR AKILLANDI DESENDE HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ MİSALİ TEKRAR ÜZECEKTİR SENİ. YOL YAKINKEN KUR DÜZENİNİ...

insanların değişeceğine artık inanmıyorum. yaşadığım şeylerle artık kimseye inanıp güvenemiyorum. insanlara karşı güvenim sıfırlandı artık. en basit şeylerde bile acayip acayip şeyler arıyorum. ben düzenimi kurdum zaten. var yada yok kii yok ve benim ona ihtiyacımda yok şükürler olsun çalışıyorum çoçuğumun ihtiyaçlarını karşılıyorum. üzülüyorum işte bazen şöye uzaktan bakıyorum yaşadıklarımıda nasıl bu noktaya geldim anlayamıyorum

gerçekten zor bir durum .. siz ve aileniz elinizden geleni fazlasıyla yapmıssınız .. yerinizde baskası olsaydı çoktan giderdi emin olun .. ama siz yarı yolda bırakmamak için katlanmışsınız ..
allah o masum bebeğinizin yüzüne baksında hapisten akıllanmış olarak çıksın .. ve inşallah bu olayları asla bir daha yaşamazsınız .. allah sabırlar versin ..

sağol canım güzel dileklerin için inşallah öyle olur

[ı]yapacaĞını yapmıŞsın sen zaten ama nafıle...

Yıne boŞa kÜrek Çekersın...

Zararın neresınden dÖnsen kardır....

BÖyle bı babanın oĞlu olmasındansa babasıyla ayrı olsun oĞlun daha ıyıdır...

O adamı beklemekle ıyı bıŞey yapmazsın...
[/ı]

[ı]yapacaĞını yapmıŞsın sen zaten ama nafİle...

Yİne boŞa kÜrek Çekersİn...

Zararın neresİnden dÖnsen kardır....

BÖyle bİ babanın oĞlu olmasındansa babasıyla ayrı olsun oĞlun daha İyİdİr...

O adamı beklemekle İyİ bİŞey yapmazsın...
[/ı]

haklısın elbette. aslında bekliyormuyum onuda bilmiyorum. sadece boşanmadım. insanı olarak üzerime düşüni yapıyorum sanırım. böyle bi durumda boşanmak istemiyorum. oysa o hakediyor bunu. ama ben insanım işte. kendimden önce başkalarını düşünüyorum. napabilirim kendimi değiştiremiyorm. oğlumu çok seviyorum tüm anneler gibi. nasıl olursa ne olursa olsun oğlumun babası. oğlum karşı sorumlu hissediyorum kendimi. söydeklerinize katılıyorum insanlar değişmez. bende değişecek herşey güllük gülüstanlık olacak diye beklemiyorumki. benim yaşadıklarımı ben biliyorum bunları.. ve telafisi olmadığınıda elimde sihirli bir değnekte yok. herşeyi değiştirebileyimm. ama üzülüyorum. şu başıma gelenlere bak diyorum. ama yinede allah oğluma sağlık banada güç versin ki doğru dürüst yetiştirebileyim onu. yani tek derdim oğlum aslında . onun mutlu ve huzurlu olması. şuan öyle farkında değil. evet bi durum netleşsin. önemli olan oğlumun mutlu huzurlu ve güvenli bir ortamda yetişmesi. belki yanlış yapıyorum bunu bende bilmiyorum.

çok düşünmek gereken bir konu...
artı ve eksileri ortaya koyup çok iyi değerlendirme yapmak lazım...
eşinizi zor zamanında yanlız bırakmamak istemenizi anlıyorum, çocuğunuzu düşündüğünüzden eminim. ama bir tarafta da kendi hayatınız var. zaman geçip gidiyor.
neyi nasıl bir sonu beklediğinizi bilmiyorsunuz. herşeyin düzeleceğine dair umudunuz fazla olsa beklemeye değer diyeceğim ama maalesef herşey bu kadar belirsizken umutta tükeniyor tabii...
siz eşinizi herşey güzelken talihsizlik sonucu hapse girdiği için terketmeyeceksiniz ki...
siz onun için ne gerekiyorsa fazlasıyla yapmışsınız. vicdanen rahatsız olmanıza gerek yok bence.hakkınızda en hayırlı kararı vermenizi dilerim.

Back