Bu da benim çeyizimden örnekler...

Canım benim öncelikle nikahınız hayırlı olsun.Ömür boyu sürecek bir mutluluk diliyorum ikinize de.

Mobilyalar çok güzel tam benim tarzım ben bayıldım.Koltuk takımları ne kadar?Ben de köşeli istiyorum çok hoşuma gidiyor.Eğer misafir odası gibi bir oda yapmayacaksan sürekli aynı koltukları kullanacaksan koyu renk almanı tavsiye ederim.
Yatak odası da çok hoş gerçekten.Benim aklımda hep beyaz vardı ama bu da çok hoş

Canım teşekkürler, L koltuklar doğtaşta %40 indirimlşe 2900 çok uçuk aynı birebiri ve aynı kalitede 2000 TL idi, bir de netten bultuğum koltuk üreticisine soracağım takım olarak düğündüğümüz rakam 3000 TL en fazla. Mürdüm ve ya fuşya rengi olan çok hoşuma gitti beyaz mobilyalarla duvar raflarıyla çok modern bir salon yapılabiliri oturma odası olarak kullanacağım. Yatakodası takımı fotoda tam belli olmuyor yakından çok güzel ve bazası da çok büyük göründüğü gibi değil. Dolap içinde ikeadaki gibi fonsiyonel çekmeceler askılar bölmeler var. Bu takımı ceviz olduğu için pahalı diyorlar. Ama gerçekten çok kaliteli en ucuz 6500 e bulduk ya hayırlısı bakalım :)) Elimizde parayla gidemediğimiz için de pazarlık yapamadık. 2 hafta sonra annemle donanımlı gittiğimiz de pazarlık da yaparız vee çok daha güzel olur :))

Evet canım bayagı pahalıymış,evlenmek zor gerçekten (( Ben evlenmekten vazgeçtim

Bende doğtaştan baktım biraz önce pahalılar biraz ama gerçekten güzeller.Hem şık hem de sporlar ki bu tam benim tarzım.Koyu rengini de çok begendım ben.

Zor gerçekten ama işte evlenene Allah yardım ediyor. İnşallah göz açıp kapayana kadar ilerde güleceğimiz anılar olarak kalır bugünler.

Kızlar gelinliğin provasına gittim eteğinde bir gariplik var gibi geldi tek başıma gittiğim için tam anlamadım ama çok üzgünüm şuan evde annemlere gösterdim fotoyu bunun dışında bir iki tane daha var ama etek kısmında bir gariplik var benim istediğim gibi değil sizin öneriniz nedir henüz parasını vermedik ben gelinlikçiye mail attım yarın hemen arayacağım ve tekrar prova isteyeceğim. Sizin öneriniz var mıdır?

Canım resmini şimdi gördüm nasıl gariplik var eteğinde?Ben resimden pek bir şey farkedemedim de

Canım resmini şimdi gördüm nasıl gariplik var eteğinde?Ben resimden pek bir şey farkedemedim de

Provadan eve gelince fotolara bakınca eteğin istediğim gibi dökümlü ve daha zengin durmadığını düşündüm hem fotoğraf açısı hem de prova aşamasında olması nedeniyle canım çok sıkıldı. Dün annemlerle de gittik gelinlikçiye. Annem kardeşim birkaç değişiklik istedik şimdi içim rahatladı. Güzel olaracak gibi birebir aynı model olmasa da :) Çünkü benim istediğim modelde gelinlik eteğine danteller kesilerek tek tek dikilmişti bu da maliyeti çok arttırdığı için bütün dantel eteği kabul etmiştim. İnşallah içime siner bitince yaa . Gelinlik kafaya takınca içimi kemirdi resmen :)

Canım mesajı yazdıktan sonra gelinliğin orjinaline baktım ve ne demek istedigini anladım.Senin için dikilen bu aşamada çok sade olmuş hem de etek kısmı çok düz duruyor.Gögüs kısmı da farklı geldi orjinalinden.İnşallah sonunda istediğin gibi bir şey çıkar canım.

e bütün olmasından teker teker ve aralıklı dantel kullanılması daha ucuza gelmez mi dantel açısından :44: bodoslama daldım kusura bakmayın ama takipteyim gelinliğinizi :)

e bütün olmasından teker teker ve aralıklı dantel kullanılması daha ucuza gelmez mi dantel açısından :44: bodoslama daldım kusura bakmayın ama takipteyim gelinliğinizi :)

canım önemli değil neden kusura bakayım. Tek tek farklı boyutlarda dantelin kesilmesi ve etekteki tüle tek tek farklı yerlere yoğun olarak dikilmesi işçilik açısından çok yüksek maliyet çıkarıyor birebir orjinali için 3000 tl istemişleridi. Ben de bütün dantel olmasını kabul ettim ama duruşunun benzer olmasını istedim. Şimdi göğüslere güpür eklenmediği için ve kolları yapılmadığı için farklı duruyor artık son halini paylaşmak isterim sizinle o zaman net olarak anlaşılır birebir benzemese de güzel olur inşallah :))

canım nasılsın görüşmeyeli : )
gördümki yeni güzellikler almışsın güle güle kullan canım
gelinliğin bence güzel olmuş ve sana çok yakışmış , istediğin değişikliklerle daha güzel olacağına eminim.
ben modelde kararsız kaldığım için henüz modaevlerine gitmedim birde vakitsizlikten gidemedim:/
senin modaevine gidip görüşmeyi planlıyorum

Canım çok sağol teşekkür ederim neler yapıyorsun benim nikahım oldu düğün hazırlıkları devam ediyor telaşlar. Gelinlikçim çok kibar ve ilgili biri ben biraz panik yaptım provadan sonra. Modaevlerini güzelce gezersin bak Tunalıda çok tatlı bir modaevi daha vardı Yasemin Modaevi ordaki bayan da o kadar tatlı ve ilgili ki buraya yaptırmasam ona yaptırırdım hem de bütçene göre indiirm yapan biri. İnşallah güzel olur yaa son halini çok merak ediyorum. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur :)

çok güzel olmuş canım gelinliğin güle güle giy çok yakışmış

Canım çok seindim inşallah bitince güzel olur ben panik yapmıştım olmadı diye çok heyecanlıyım yaa neler olucak inşallah bitince burada paylaştığımız günlerde gelir :))

Canım çok seindim inşallah bitince güzel olur ben panik yapmıştım olmadı diye çok heyecanlıyım yaa neler olucak inşallah bitince burada paylaştığımız günlerde gelir :))

ben fazla kabarık olmayan zarif modelleri seviyorum canım sana da çok yakışmış emin ol ben de giyince ya olmamış falan der gibi oldum ama sonra beğendim

Allah içine sindirsin

bak benimki de bu

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/546392-tesetturlu-gelinligim-begendiniz.html

hayırlı olsun hayatım inşallah düğünüde sorunsuz atlatırsın, ömür boyu mutlu olursunuz enişte ile : ) bende bir koşuşturma gidiyor işte bugün boş vakit buldum , nişanlımda ankara dışında olunca bende soluğu burada aldım söylediklerini not ediyorum hayatım mutlaka uğrayacağım. bayramdan sonra başlamam lazım yoksa yetiştiremem diye korkuyorum. inşallah gönlünce olur mutlulukla giyersin canım benim

Hoşgeldin canım özlettin kendini seni merak ediyorduk burda biz de çok ama çok güzel şeyler almışsın hepsini mutlu günlerde kullanacaksın eminimm. Öpüyorum seni. Çok ara verme ama özlüyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…