Bu da benim çeyizimden örnekler...

Canım bende çalışamıyorum emin ol deneme çözüyorum yanlıslarıma bakıyorum onlara bakarken de konulara göz atıyorum ama her şeyi baştan okumayı düşünüyorum işte haftaya.Allah yardım etsin diyorum bende sürekli.Şansa kaldı işimiz artık
Bu arada sen zaten işten ayrılmayacak mısın şu an Ankarada çalışıyorsun evlenince İstanbul'a gideceksin doğal olarak işten ayrılman gerekmiyor mu?

Canım İstanbulda da şubemiz var o nedenle İstanbuldaki şubemize geçiş yapıyorum tabi başka işler de bakarım belki daha iyi bir şeyle karşılaşırım bilemiyorum ama şuanki işime devam edeceğim bir süre :)

Anladım canım iyi olmuş senin için en azından iş aramakla uğraşmazsın.Hayırlısı olsun hepimiz için.

gunnurrrrrrrrrr, özledm seniiiiiii(
kaç gündür görüşemiorz bilioırm sende yoğunsun, azcık kaldı sınava ama başarıcazzzzzz
aynen senin durumundaym işler yoğunlaştı hemde en çok zmana ihtiyacm olan dönemde, inşş istediğimiz puanı da alıcazzz..
işinin ista transferi de ne gsel olmus benmde öyle olsa keşke
gelnliği zaten dört gözle bekliormm gözümüz yollarda o derece..o güne kdr görüşemezsek bol sans tatlmmm, öpüormm seniii çokk

Son düzenleme:

Canım benim hepinizi çok özlüyorum sınava çalışacağım diye yine kitap getirdim ve çalışamıyorum işler o kadar yoğunlaştı ki (( İnşallah istediğimiz puanı alırız kızlar ö günkü moral motivasyon çok da önemli biraz da şansa inanıyorum çalıştıktan sonra da şan da yaver giderse yapacağız. Sizinle tüm gelişmeleri paylaşacağım 7 Temmuzdan sonra tekrar buralardayım :)

Kızlar bugün çek aradım derken en sonunda Morhipodan iptal ettiğim bir siperişim vardı ve çekimi hesabıma yatırmamışlardı mail attım 15 TLmi yatırdılar ve ben de 14 TL ye hem de vade farksız taksitle bu baskülü aldım kilo kontrolü gerekli evlilikten sonra :))

kIZLAR MARKAFONİ PİJAMALARIM GELDİ çok çok kaliteliler Lilams marka. Herkese öneririm :) Göründüklerinden daha güzeller muya terliğim de geldi ama biraz küçük oldu onu iade ettim.

Canım benim güle güle kullan pijamişlerini Baskül de çok güzel, diğerlerini aldın mı kuzum? Hobbitsleri yani.

Canım benim güle güle kullan pijamişlerini Baskül de çok güzel, diğerlerini aldın mı kuzum? Hobbitsleri yani.

Canımm çok teşekkür ederim pijamalar çok tatlılar yaa görmelisiniz :)) Baskülün yanındakileri daha önce almıştım canım hobbitsleri derken ne demek istediğini anlamadım ama ben

Maşallah herşeyin çok güzel...
Mutlulukla huzurla kullan inşallah...

Kızlar masaörtümün tam halini gördüm bernardoda sizle paylaşmak istedim. Kpss hazırlığından sıkıldım artık son çeyreğinde çeyreğindeyiz :)

Canımm çok teşekkür ederim pijamalar çok tatlılar yaa görmelisiniz :)) Baskülün yanındakileri daha önce almıştım canım hobbitsleri derken ne demek istediğini anlamadım ama ben

Ben onu yazarken neyin kafasını yaşıodum acaba gunnurcum
ben bile ne demek istediğimi bilmiyorum
galiba kelime yanlıslığı yaptım afedersin canım.

masa örtün çok güzel canım çok beğendim ki ben

Kuzum yaa boşver ben bile bazen neler yazdığımı görünce şoke oluyorum :)) Özellikle cep telefonu dokunmatik ekran denemeleri fiyasko :) Sınav günü yaklaştı bugün son denememi çözdüm yarın biraz okuma yapıp erkenden uyumaya çalışacağım :)

Kızlar altıncıcadde 50 TL hediye çeki verince bende bunları aldım 2 yastık ve 1 adet çamaşır kurutmalığı 80 TL ye 12 taksitle çok uygun bence.

Kızlar istediğim ütü masasını aldım en sonunda hem de indirimle evmanyada brabantia ütü masalarında %31 indirime ek olarak bültene üye oldum 35 TL daha indirim çekiyle 100 TL ye 6 taksitle çok sağlam bir ütü masası almış oldum gerçekten çok kaliteli. Yakından incelemiştim. Bu arada bu da annemin hediyesi :)

DÜZENLEME

Son düzenleme:
bende almayı planlıyorum ütü masanı beğendim bu markanın çeliklerinin çok iyi olduğunu biliyorum ütü masasında iyi midir bilmiyorum. Marka hakkında bilgin varsa benimle paylaşırsan sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…