Bu da benim çeyizimden örnekler...

Hoşgeldin canım özlettin kendini seni merak ediyorduk burda biz de çok ama çok güzel şeyler almışsın hepsini mutlu günlerde kullanacaksın eminimm. Öpüyorum seni. Çok ara verme ama özlüyoruz :)

teşekkür ederim canım bende sizleri çok özledim , işlerim ve evim düzene girsin hep buradayım : )
bende öptüm çok

canım bu arada biz senle benziyoruz benim de ailem ankara da istanbula gelin gideceğim :) ya canım özel msj da gönderdim sana ben ona da bakabilir misin? internetten çeyizin için alışveriş yaptıysan nerelerden yaptın? benim 2013 eylül de olacak düğünüm daha hiçbir şeyyy almadım..bu arada sen de mi öğretmensin yoksa canım

Canım mesajını yeni gördüm cevapladım beğenmene çok sevindim inşallah daha güzellerini sen alırsın. Markafoni, trendyol, limango, altıncıcadde(bu aralar bu favorim çek verdiğinde inanılmaz ucuz oluyor) evimister, ve aklıma gelmeyen ama bazen sırf kampanya ile en uygun fiyatlar olduğu için bir kerelik alışveriş yaptığım siteler var. Bir şeyi almaya karar verdiğinde akakce.comdan araştır nette en ucuz nerede hangi sitede satıldığını gösteriyor ve güvenilir bir site olup olmadığüını araştır. İnternette yapılan alışveriş daha güvenli sorun olunca kaıtlayabiliyor ve para iadesi yaptırabiliyorsun. Burdaki arkadaşlarda deneyimlerini yazıyor ve o siteleri tercih ediyoruz. İnşallah her şey gönlünce olur. Bu arada öğretmen değil Gıda Mühendisiyim :)

tamam canımmm özel mesajını da aldım..ben de yavaş yavaş bu sitelerle başlıyorum o zaman ramazandan sonra. size danışacağım çok şey olacak :)

Kılzar yatak odası konusunda bir türlü karar veremedim hep beyaz olsun istedim ya karşıma düzgün bir beyaz takım çıkmadı şansıma. İstanbula tekrar geleceğim ve bakacağız ama aklımda bir kombin oluşturma fikri var bakalım siz ne diyeceksiniz?

Yatak konusunda birkaç seçenek olabilir

1. tepe home june diğerleri ikeadan 1.yakından çok tatlıydı yan görünüşüde olsaymış keşke başlığı geriye doğru eğimli ve güzel duruyordu.

Komodin ve makyaj aynasına bayılmıştım ikea da

Tek sorun gardrop kalıyor ikeadakilerin kalitesinden emin olamadım çünkğü gardrop çok önemli sağlamlık açısından sizin öneriniz olur mu acaba?

Kızlar yatakodama karar verdim galiba tepe home a uğradık iş arkadaşımla ve bu yatakla dolabına bayıldık komodinleri almayacağım ama şifonyere tam karar veremedim kendi çektiğim fotoları eve gidince yüklerim ve en fazla 3500 e mal oluyor şifonyer de dahil.

Canım yatak çok rahat görünüyor. Makyaj aynasını ve komodini sevdim canım. Geriye bir tek gradrop kaldı sanırım...

Ama eğer renkler uyarsa ikeadan daha sade almak istediğim şifonyer ve komoninle şöyle

Evde yükleyince karşılaştırma yaparım. Sizden de fikir istiyorum arkadaşlar.

Ama eğer renkler uyarsa ikeadan daha sade almak istediğim şifonyer ve komoninle şöyle

Evde yükleyince karşılaştırma yaparım. Sizden de fikir istiyorum arkadaşlar.

Eki Görüntüle 475280

bütün paylaştıklarını çok beğendim en önemliside hantal mobilya değilller canım ucuzada almış olucaıksın yatak odası için ne kadarlık bütçe ayırdı

bütün paylaştıklarını çok beğendim en önemliside hantal mobilya değilller canım ucuzada almış olucaıksın yatak odası için ne kadarlık bütçe ayırdı

Canlar çok sağolun. 5bin lirayı gözden çıkarmıştık ama işte budur diyeceğimiz takım olmadı. En son Tepe Home a tekrar baktım inanılmaz indirim var. Karyolası çok güzel bu netteki resimden hiç belli olmuyor üstünde sarevin nevresimi vardı çok güzel durmuş beyaz deriydi. Sürgülü ve aynalı dolabı da küçük yatak odaları için ideal ama ben en çok şifonyerinde kararsız kaldım başka bir yerden alsam renk uyumunu yakalayamasam diye tedirginim. Ama yine de her haliyle güzel geldi 3500 e istediğim modele en yakın takımı almış olacağım. Yatak için ise 1000 liraya kadar bütçe ayırmıştık. En önemlisi yatağın kalitesi onda da bugün iş çıkışı bakacağız. Tepe Home un şu özelliğini sevdim Ankaradan da alsak İstanbulda istediğin yere göre sipariş verebiliyorsun tekrar İstanbula gitmek zorunda kalmayacağız :)) Çok mutluyum kızlar kafam çok karışıktı yaa.

Şimdi yatağın ayakları koyu renk dolabın kapakları beyaz sadece arkası ve yan yüzeyleri bu şekilde koyu renk. Yatakla çok güzel bir uyumu var şifonyeri keşke tamamen beyaz olsaymış dedim ama o da sorun değil yatak tamamen beyaz olunca oda çok ferah durur gibi geldi.

Canım benim erkek arkadasım da bu modelleri begeniyor.Bir de yatagın arkası komodinlerle birleşik oluyor ya onları begeniyor.Bence bu yatak modeli güzel canım.Ama deri oldugu için soyulma felan olmaz mı?Beyaz her zaman güzeldir insanın içi açılır.Hem de her türlü nevresim ve aksesuarla düzenleyebilirsin.Fiyatı da ucuz daha ne olsun :))Biz geçen yıl annemlere Baumax tan yatak odası takımı aldık görseniz fiyatına inanamazsınız çok güzel ve sadece 999 tl :))

Canım bilmiyorum ama çok hoşuma gitti kadife tarzda kumaş kaplama olanı da şıktı ama benim istediğim şekilde deriyle uyum göstermiş gerçekten. Komodin yerine belki maşucu masası gibi olanlar vardı güzel olur yada duvara monteli olanlar var yine bu şekilde de dekore edilebilir gibi geldi bana. Annenlere aldığınız inanılmaz uygunmuş gerçekten :)

Canım yakından görmek çok daha farklı bundan eminim o yüzden en iyi kararı sen verirsin.Senin zevkine de ayrıca güveniyorum.Kendi eşyalarımı bile sana seçtiririm gözüm kapalı :)) Annemlerin odasının fotolarını çekip koyarım bakarsınız :))

İnşallah içime sinen şekilde olur kızlar gereksiz stres yapıyorum galiba :)

Çok haklısın tamamen katılıyorum ama elimde değil. İnşallah düğünden sonra böyle her şeye stres yapmam Kanana yazık oluyor benden çok erkekler böyle şeylerle uğraşmak istemiyor :)

Çok haklısın tamamen katılıyorum ama elimde değil. İnşallah düğünden sonra böyle her şeye stres yapmam Kanana yazık oluyor benden çok erkekler böyle şeylerle uğraşmak istemiyor :)

Ondan hiç şüphem yok canım erkekler hiç sevmiyor böyle şeylerle ugrasmayı.Onlarda bu konuda stres yok ne güzel :)) Benm erkek arkadasımda bana sorma ben her şeyi kullanırım diyor.Sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum :)))

Yaaa işte bu cümleyi biraz önce sevgili eşimden duydum hepsi aynı hiç fark yok demekki :)) Ben de o da birazcık merak etsin istiyorum ama bana her şey uyar diyor :)

Yaaa işte bu cümleyi biraz önce sevgili eşimden duydum hepsi aynı hiç fark yok demekki :)) Ben de o da birazcık merak etsin istiyorum ama bana her şey uyar diyor :)

Canım bence boşuna ugrasma demek ki o da klasik erkek kategorisinde :)) Ben de bazen bir şey gösteriyorum hangisi güzel diyorum bence bu diyor digeri neden kötü diyorum bilmem begenmedım diyor.Sonra benim için farketmez onu da alabilirsin ben kullanırım diyor :))) Ve hep aynı.Bende artık sormayacagım sana diyorum :))Sen de bosver kendin begen canım erkeklerin evle ilgili pek hevesleri yok ne yazık ki

hafta sonu bende nişanlımla ikea ya gittim komidin ve aynaya bayıldım bende.. yatak odamda yerini alacaklar inşallahhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…