Bu da benim çeyizimden örnekler...

bende almayı planlıyorum ütü masanı beğendim bu markanın çeliklerinin çok iyi olduğunu biliyorum ütü masasında iyi midir bilmiyorum. Marka hakkında bilgin varsa benimle paylaşırsan sevinirim :)

Canım ütü masaları mükemmel gerçekten çok da sağlam ve 10 yıl garantili faturanı sakın kaybetme :) Ben evimize makrodan çok da kaliteli olmayan bir ütü masasını bile 65 TL ye almıştım 100 TL ye Brabantia yı iyi aldık güzel günlerde kullanırız inşallah :KK31:

canım dün dayanamadım nişanlımı tantitoni mağazasına sürükledim aldığımız ütü masası 168 tlye düşmüş ki biz 100 tlye aldık çok mutlu oldum 68 tl kar yaptık yani düşünsene :))) inşallah hasarsız gelir :KK70:

Son düzenleme:
+
canım dün dayanamadım nişanlımı tantitoni mağazasına sürükledim aldığımız ütü masası 168 tlye düşmüş ki biz 100 tlye aldık çok mutlu oldum 68 tl kar yaptık yani düşünsene :))) inşallah hasarsız gelir :KK70:

Canım ben Ankara Batıkent Carrefourdan baktım indirimli hali 199 TL idi :)) dediöm çok iyi yapmışız inşallah hemencecik sorunsuz elimize ulaşır :)

günnurcum nasılsın sınavın nasıl geçti, geçenlerde beyaz eşyaların muhabbeti oldu da evde günnur'a bir teşekkür edeyim dedim ben de :) hem tek çarşıyı bize gösterdiğin için hem de modeller hakkında bilgi verdiğin için tekrardan teşekkürler canım. yazmış mıydım bilmiyorum kullandım ben beyaz eşyalarımı bi hafta kdar evimde kaldığım sürede ve çok güzeller çok memnun kaldım. bulaşık makinası tamamen dijital, buzdolabı da oldukça geniş. hatta bir boy büyüğü mutfakta dolap için ayrılan yere sığmazmış tam oldu :KK70:

fırınlı ocağı da tavsiye derim eğer ankastre almayacaksan. umarım senin için de her şey yolundadır. kendine iyi bak sevgiler :*

günnurcum nasılsın sınavın nasıl geçti, geçenlerde beyaz eşyaların muhabbeti oldu da evde günnur'a bir teşekkür edeyim dedim ben de :) hem tek çarşıyı bize gösterdiğin için hem de modeller hakkında bilgi verdiğin için tekrardan teşekkürler canım. yazmış mıydım bilmiyorum kullandım ben beyaz eşyalarımı bi hafta kdar evimde kaldığım sürede ve çok güzeller çok memnun kaldım. bulaşık makinası tamamen dijital, buzdolabı da oldukça geniş. hatta bir boy büyüğü mutfakta dolap için ayrılan yere sığmazmış tam oldu :KK70:

fırınlı ocağı da tavsiye derim eğer ankastre almayacaksan. umarım senin için de her şey yolundadır. kendine iyi bak sevgiler :*

Canım sınav kötüydü ama elimden geleni yaptığım için takmıyorum :) Çok sevindim eşyalarınızın sorunsuz olmasına umarım biz de memnun kalırız gerçekten şans işi ama en azından kalşteyi ucuza aldık diyebilirim :) Ben de önümüzdeki hafta İstanbula geliyorum perşembe nikahım var bu sırada yatak odası koltuk takımı falan bakacağız. Modokoda önerebileceğin yerler var mı uygun olsun istiyorum yatak odası ne kadara mal olur acaba ? Bu arada ne demek ben de teşekkür ederim hepimiz birbirimize birşeyler öğretiyoruz gösteriyoruz :KK70:

Canım sınav kötüydü ama elimden geleni yaptığım için takmıyorum :) Çok sevindim eşyalarınızın sorunsuz olmasına umarım biz de memnun kalırız gerçekten şans işi ama en azından kalşteyi ucuza aldık diyebilirim :) Ben de önümüzdeki hafta İstanbula geliyorum perşembe nikahım var bu sırada yatak odası koltuk takımı falan bakacağız. Modokoda önerebileceğin yerler var mı uygun olsun istiyorum yatak odası ne kadara mal olur acaba ? Bu arada ne demek ben de teşekkür ederim hepimiz birbirimize birşeyler öğretiyoruz gösteriyoruz :KK70:

canım modokoya hiç gitmedim inan ki hiç bir fikrim yok tepe home'da güzel bir indirim var yalnız, benim salon takımının yatak odası vardı baya indirimdeydi.

nikahın da hayırlı olsun şimdiden :) sınav için de hayırlısı olsun diyeyim, uyguna yatak odası takımları var ama 1250 1300e bile var 2500 3000 verebilirsen seçenek daha da artar umarım bulabilirsiniz istediğiniz gibi

canım modokoya hiç gitmedim inan ki hiç bir fikrim yok tepe home'da güzel bir indirim var yalnız, benim salon takımının yatak odası vardı baya indirimdeydi.

nikahın da hayırlı olsun şimdiden :) sınav için de hayırlısı olsun diyeyim, uyguna yatak odası takımları var ama 1250 1300e bile var 2500 3000 verebilirsen seçenek daha da artar umarım bulabilirsiniz istediğiniz gibi

Kuzum çok sağol benim beğendiğim modeller şöyle yere yakın karyolalar varya onlardan sen biliyo musun bu tarz karyolalı modelleri nerede bulabilirim. Buna bayıldım yaa aynısını yapabilen bir yer bulabilsem çok mutlu olurum :)

attachment.php

evgörde şöle bi model var canım senin eklediine benzio brz bi bak istanbula gidince istersen :)))

Eklentiler

• $evgör.jpg
    $evgör.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 45
Kuzum çok sağol benim beğendiğim modeller şöyle yere yakın karyolalar varya onlardan sen biliyo musun bu tarz karyolalı modelleri nerede bulabilirim. Buna bayıldım yaa aynısını yapabilen bir yer bulabilsem çok mutlu olurum :)

attachment.php

buna japon yatak deniyor galiba

şurdaki modellere bi baksana

Yatak Odalar Evgr Mobilya

bu güzelmiş

http://www.evgor.com.tr/asp/product/4930/Moda-Modern-Yatak-Odasi

bu biraz senin beğendiğini andırıyor gibi

http://www.evgor.com.tr/asp/product/7655/Sultan-Modern-Yatak-Odasi

Son düzenleme:
Sağolun kızlar Ümraniyeye yolum düşecek orda uygun mobilyacılar bulabiliriz belki de :)) Elimde fotoyla gideceğim yapabilecek yerlerden fiyat alıcam sonra da karar vereceğiz Orjinali crop mobilya diye bir yerde ama bence çok çok pahalıdır. Oraya gidersek pişmanlık yaşarız gibi geliyor :))

Sağolun kızlar Ümraniyeye yolum düşecek orda uygun mobilyacılar bulabiliriz belki de :)) Elimde fotoyla gideceğim yapabilecek yerlerden fiyat alıcam sonra da karar vereceğiz Orjinali crop mobilya diye bir yerde ama bence çok çok pahalıdır. Oraya gidersek pişmanlık yaşarız gibi geliyor :))

yaptırmak bilmiyorum uyguna gelir mi :/ ben araştırdığımda daha pahalıya gelmişti belki benim başarısızlığımdır :KK70:

inşallah istediğin gibi bulursun canım

yaptırmak bilmiyorum uyguna gelir mi :/ ben araştırdığımda daha pahalıya gelmişti belki benim başarısızlığımdır :KK70:

inşallah istediğin gibi bulursun canım

Bilmiyorum canım pahalıya da gelebilir o zaman belki de hiç aklımda olmayan ama hoşuma giden başka hazır bir takım alırım :)))

Günnnuuuuuuuurrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Baakk kolum kopucak bay bay yaparken:KK9::KK9:

Neredesin sen, özlediiiimmmm :KK31: Kpss de geçti gitti don artık sahalaraaa :KK12:

Gelinliğinii çoook merak ediyoruuuuuummmm!! :KK69:

Kızlar merhaba, artık evli bri bayan olarak sizlerleyim :)) Nikahım perşembe günü kıyıldı ve sonrasında eşya telaşları başladı ama karar vermedik çünkü beğendiğimiz şeyler bütçemize biraz fazla geliyor ama yatakodası konusunda kime sorsam kaliteli ve sağlam birşey alın diyorlar salon içinse doğtaşın emotion köşe koltuğunu ve ikilisini düşünüyoruz. Birebir aynısını engince mobilyada gördük. Yatakodasını da beğendik aynı yerden ama henüz netleşmedi Koltuklar birebir aynı L olanı mürdüm ikili olanı ise çok açık gri istiyorum. Sizin de fikriniz varsa öneri getirebilir misiniz. Her ikisi de mürdüm evi boğar ve çok aşırı takım gibi olur diye düşündüm ayrıca beyaz masa ve beyaz metal ayaklı sehpalarla da iyi bir kombinasyon olabilir. Üstüne ise gğzel bir ikea dekorasyon alışverişiyle bitiririz bu işi diyorum :))

$dogtas-emotion-kose-takimi1.jpg $dogtas-emotion-kose-takimi3.jpg $emotion_salontakimi_0.jpg $kose21.jpg $golf.jpg

yatakodasından emin değilim ama eşim çok ama çok beğendi özellikle yatağı ve dolabı çok fonksiyonel yere yakın ve bazalı bazalı olduğu hiç belli olmuyor. Yatak başlığı farklı olsun istiyorum. Bu model Raysmobilya bizim beğendiğimiz de ceviz fakat dolabı şifonyer ve komodinleri daha estetik bence sivri köşeler yok kenarlarında ovallik var. Görüşlerinize ihtiyacım var çok kararsız bir dönemdeyim beğendim ama yatakodası takımı 6500 civarı pahalı geldi ama beğendiğim takımların hepsi en az 5000-6000 arası. Nereye bakmalıyım ya da bu modellerde nasıl bir değişiklik önerebilirsiniz.

Günnnuuuuuuuurrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Baakk kolum kopucak bay bay yaparken:KK9::KK9:

Neredesin sen, özlediiiimmmm :KK31: Kpss de geçti gitti don artık sahalaraaa :KK12:

Gelinliğinii çoook merak ediyoruuuuuummmm!! :KK69:

canım bugün geldim istanbuldan çok çok yorgunum eşya konusunu halletmeye çalışıyorum ama kararsızım yaa herşey ateş pahası :) Yardımcı olun bana ama artık resmi olarak evli bir bayanım. Gelinliğin son provasına gidemedim henüz sonrasında sizlerle paylaşacağım :)

canım bugün geldim istanbuldan çok çok yorgunum eşya konusunu halletmeye çalışıyorum ama kararsızım yaa herşey ateş pahası :) Yardımcı olun bana ama artık resmi olarak evli bir bayanım. Gelinliğin son provasına gidemedim henüz sonrasında sizlerle paylaşacağım :)

Hoşgeldin canım:)
Evlenmek zor zanaat çok zooorr:KK43:(
Nikahın imamını da kıyarım hükümetini de diyosun yani :KK9::KK9::KK9:
Hayırlısı olsun tatlım benim:KK16:
Ben en çok gelinliğini merak ediyorum gerçekten :KK9:

Eşyalar modern seçim canım. Hoş görünüyorlar fiyatları ile ilgili bilgiyi sanırım en güzel evlenenler veya araştırma içerisinde olanlar verir, malum benim yolum daha çok uzun :KK55::KK9:

Hoşgeldin canım:)
Evlenmek zor zanaat çok zooorr:KK43:(
Nikahın imamını da kıyarım hükümetini de diyosun yani :KK9::KK9::KK9:
Hayırlısı olsun tatlım benim:KK16:
Ben en çok gelinliğini merak ediyorum gerçekten :KK9:

Eşyalar modern seçim canım. Hoş görünüyorlar fiyatları ile ilgili bilgiyi sanırım en güzel evlenenler veya araştırma içerisinde olanlar verir, malum benim yolum daha çok uzun :KK55::KK9:

Çok sağol canım yaa kararsızlık beni mahvediyor bir tane imalatçı buldum nette çok modern takımlar görünüyor fiyatlar uygunsa bu tar bir yerden alabilirim. Kenanı göndereceğim oraya :)) Bunu çok beğeniyorum bir de buna iki tane berjer ne güzel olur yaa :) $209Atolye-E-Koltuk1422.jpg L koltukla berjerler daha iyi bir kombinasyon olacak gibi geliyor tv nin yanlarına koyulabilir ikili alırsak kısıtlı yer olur gibi sığdırmada kafam karışıyor :)

canım hayırlı olsun inşallah çok çok mutlu olursun tercihlerin modern ve hoş bence uygun ve kaliteli yaptırabilirsin canım yer bulmak önemli istanbula ne zaman tamamen yerleşyorsun

canım hayırlı olsun inşallah çok çok mutlu olursun tercihlerin modern ve hoş bence uygun ve kaliteli yaptırabilirsin canım yer bulmak önemli istanbula ne zaman tamamen yerleşyorsun

Çok sağol canım Eylül itibariyle İstanbula yerleşiyorum ama tabiki daha önce Ağustos 15 e kadar Ankaradaki eşyaların İstanbula nakliyesini falan halledip eşyaları alacağız. Koşuşturma içindeyim. Yarın gelinlik provasına da gideceğim foto çekerim inşallah güzel olmuştur. Sizler neler yapıyorsunuz kuzucuklar :)

X