Bu da benim çeyizimden örnekler...

bütün erkekler aynı galiba kızlarr.. nişanlıma soruyorum hangisi güzel hepsi aynı benim gözümde diyoo sağolsun hiç fiikir vermez bana :)) onların gözünde masa masadır sandalye sandalyedir vs vs biz gibi değilki onlar biz kırk yerinden bakarız olaya onlar sadece bir tek noktadan :))

Gerçekten öyle çok düz bakıyorlar olaya bir de yanlış yönlendirmeye korkuyorlar risk almak istemiyorlar mı acaba :)

Sen kullancaksın sonuçta diyor bnm ki

erkek aklına göre

ne fikir verip risk alcam sonra soyulcak dökülcek bıdı bıdı bıdı dinlicemde dinlicem diye düşünüyolar napsınlar haklılık payları olsada onlarında evi olcak müdahale edip fikir söylemeleri gerekiyor

o yüzden napcaz zorlucaz baktırcaz kalite kontrol yaptırcaz gerekirse

benimki çok meraklı ve karşır tabağa bile söyler fikrini gezeriz daha nişanlı değiliz doğtaş bellona ikea heryeri geziyoruz teknosada beyaz eşya bakıyoruz yeri geliyor yüzük deneyip takı seti gelinlik bakıyoruz o eğleniyor fikrinide söylüyor zevklermiz aynı gibi ama ben şimdiden onu bıktırmak yormak istemiyorum kızlar

Canım benimki sadece elektronik şeylerde fikir yürütüyor hatta karar veriyor beni ikna ediyor bir şekilde diğerlerinde de elinden geldiğince birşey söylese bile ben anlamam sen beğen sen karar ver diyip sıyrılıyor Ama sen erkek arkadaşının kıymetini bil bu özellikler erkeklerde nadir bulunuyor :) Biz birlikte eşya bakarken fonksiyonellik açısından inceliyor bizim ki estetik olarak da modern şeylerin hepsini beğeniyor ama şöyle eskitmeleri sevmiyor ben hepsini abartılı olmadığı sürece severim modern klasik birlikte yorumlanınca güzel oluyor.

Canım son olarak sana da sormak istiyorum bu pike takımı güzel mi maureravm.com dan alacagım ya da başka güzel diyebilecegin bir şey var mı?

benimki de aynı sen al hepsi güzel diyo hep yalnızız bu çeyizi düzerken iyi ki siz varsıınzzzzzzzzzzzzzzz
yoksa ne yapardım ben

kızlar yatakodasını ve visko katmanlı yatağımı toplamda 4370 e mal ettik yatakodsı takımımın sadece komodinlerini almadım sığmama ihtimali olduğu için bu parçalar çok uygun zaten yer olursa onları da alacağız ya da başucu masası alıp kombinleyeceğiz.

Eki Görüntüle 475621

tepe de bir de koltuk takımı beğenmiştik inanılmaz rahattı ama eşim İstanbulda olduğu için alamadık onun da görmesi gerekiyor. Bakalım yetişecek mi her şey. Resmen düğün olacağı gün anca eve gitmiş olacak eşyalar. Kızlar siz siz olun bu kadar geçe bırakmayın. Biz eşimin ailesi ve kendisinin birikmiş parası olmaması nedeniyle aynı zamanda mesafelerin çok uzak olması nedeniyle bu şekilde bayağı geçe bıraktık. Moralim zaman zaman çok bozuluyor ama toparlıyorum takmamaya çalışıyorum yapacak bir şey yok. Samsunda 4 Eylülde kına gecesi olacak düğün gibi konsepti ama. Mobilyaların da bu güne kadar yetişeceği meçhul umarım her şey yolunda gider. Henüz evi de tutmadık. Bakalım ayın 15ine kadar tutulmuş olacak.

yatak ne kadar güzel öyle bayıldım çok modern ve şık canım kafana takma herşey yoluna girer

benim de düğünüm var ama ben daha tek bir beyaz eşya mobilya alamadım

eşimin de benim de memleketine çok uzak bir yerde oturucaz eşimle bir araya gelememe ihtimali var diye bakamadık Alla yardım eder inşallah

Selammm :)
Bir sürü şey olmuş :) Hangi birine hayırlı olsun diyeceğimi bilemedim :)
En önemlisi nikahınız olması dolayısıyla artık evli olmanız :) Darısı düğüne Allah tamamına erdirsin inşallah :) Uzakta olunca insan keyfine varamıyor değil mi ?:)
Canım bu arada balayına nereye gideceksiniz, biz tatilde Mersin- Erdemli Ayaş'a gittik, çok güzeldi gerçekten. Tavsiye ederim, daha uzaklara kaçmayacaksanız :)
KPSS 'den de müjdeli haberlerini bekliyorum, gerçi zaten İstanbul'daki şubeye geçecekmişsin , en azından rahatlatıcı bir durum var ortada :)
Mobilyalarını da güle güle kullan, halılar perdeler ne durumda ? Allah kolaylık versin :)))
Selam eder, öperim :)

Off canım çok zor durumlar yaa. Düğün o kadar yaklaştı ve ahala ev tutmuş değiliz. Bugün Allaha şükür yatakodası siparişimizi verdik. Henüz koltukların siparişini veremedik. Onları uzaktan halletmeye çalışıyoruz ve nişanlımda iş görüşmelerine gidiyor kalıcı bir işe giremedi henüz panik yapmış durumdayız, oluruna bırakmaya çalışıyorum :)) Her şey hallolacak ama insan keyfini çıkaramıyor stres yapıyor kendine. Balayı bizde istiyoruz Eylülde neresi güzel olur kii Mersinli olduğu için Mersini istemez gibi geliyor benimki :) Benim iş durumum rahatlatıcı da sevgili eşimin kalıcı işe girmesi için çok dua ediyorum. Yoksa gerisi çorap söküğü. Sen neler yapıyorsun çok merak ettim. Evlilik nasıl gidiyor deneyimli bayan. İstanbula taşınacağım için endişeliyim çok kalabalık ve trafik çilesi :S Allah kolaylık versin bizlere yaa :)) Ben de çok öpüyorum. Bu arada sınavım iyi geçmedi o yüzden güzel haberler veremiyorum

Canım son olarak sana da sormak istiyorum bu pike takımı güzel mi maureravm.com dan alacagım ya da başka güzel diyebilecegin bir şey var mı?
Eki Görüntüle 475360
canım fiyatı 99 tl ama benim biraz indirimim var daha uyguna alacagım.2 adette polo yastık hediyesi var.ama ne yazık ki annem ve kardesım her zamanki gibi hiç güzel degil diyerek hevesimi kırdılar.ama yarın aksama kadar karar vermem lazım yoksa indirimim de sona erecek

yatak odası takımın çok güzel olmuş canım huzurla aşkla kullanın inş

darısı diğer hazırlıklarının başına olsun her şey içine siner umarım Allah kolaylık versin

yatak odası takımın çok güzel olmuş canım huzurla aşkla kullanın inş

darısı diğer hazırlıklarının başına olsun her şey içine siner umarım Allah kolaylık versin

Ayy çok teşekkürler inşallah çok sevindim gerçekten beğenmenize :)) Çok mutlu olalım çok

Canım bak ben en çok bu modeli beğendim MAURER AVM | U.S. Polo Tek Kişilik Pike Takımı - Hemet bunlar da diğer çok hoşuma gidenler buna göre daha güzel gibi geldi sence

MAURER AVM | U.S. Polo ift Kiilik Pike Takm - Corvallis
MAURER AVM | U.S. Polo ift Kiilik Pike Takm - Baker
MAURER AVM | U.S. Polo ift Kiilik Pike Takm - Akron

Sence nasıllar aslında senn beğenmen önemli. Annenler daha cicili bicili pikelerden istiyor olabilir.

Çok teşekkürler canım. Yaaa eşinle bir araya gelmeme ihtimaliniz mi var. İş durumundan ayrı gayrı düşülüyor. Allah kolaylık versin. Tepe Homedan almanın avantajı oldu İstanbula gitmeme gerek kalmadı annemle.Biz de yollarda sürekli git gel çok yorulduk. Sonu hayırlı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…