Bu da benim çeyizimden örnekler...

bu sepet nasıl canım banyoda el havlusu felan koymak için de güzel olur diye düşündüm

Son düzenleme:
Günnurcugum tchibodan hediye çekim var ne alsam sence yardımcı olur musun?Aklımda bişeler var ama sen olsan ne alırdın?

canım hediye çekini nereden aldın

bu arada sepet şimdiden gereksiz gibi geliyor evlencek arkadaşlarım evi dizilince aldılar hep şimdiden alma canım linenestede englısh home tarzı sepetler var

günnurcum msjnı yeni gördüm canım cevap döndüm sana

Canım bende öyle düşündüm almadım sende fikir verir misin cnm sunu al diye.Bir arkadastan aldım cnm çekleri

Canım ben aslında silikon şey sevmiyorum ama bende çok begendım bunu hatta sepetimde bekliyor bunu alsam mı yaa saglıksız gibi geliyor bunlar bana

Tşk ederim canım sende benim begendıgım şeyleri begenınce aldım gitti.Zaten ayda yılda bir kere kullanırım.Çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
güle güle kullan canım:) bende bugün westingten çoklu askıları aldım çok uygun göründü gözüme sen tchibodan almıştın değilmi onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…