Bu da benim çeyizimden örnekler...

güle güle kullan canım:) bende bugün westingten çoklu askıları aldım çok uygun göründü gözüme sen tchibodan almıştın değilmi onlardan

Westwingteki markadan aldım çoğunu sadece 3 tanesi tchibodan bence bunlar da gayet kaliteli memnun kalırız gibi geliyor.

Westwingten çekle aldığım kutularım acaba kullanışlı olurmu ki toka moka çorap vs ıvır zıvır için hem yatak odası da beyaz olsun istiyorumm

$TR12BOS1-112-01.jpg $TR12BOS1-113-01.jpg $TR12BOS1-114.jpg $TR12BOS1-122.jpg

günnur resimleri nasıl küçültebiliyoruz canım? bi düzenlemem lazım topiğimi

Canım ben resimleri toplu halde painte kaydediyorum sonra tekrardan ekleyip ön sayfaya urlsini ekliyorum hem daha az resimle daha çok eşya bir arada oluyor :))))

teşekkürler kuzum:) dikkatimi ne çekti biliyomusun bizim mesai burda geçio sabah akşam:))

Valla ama biraz ara verebilirim ben ders yogunlugunu artirmam lazim cok yorgunummmm gelinlikcimle anlasmaya gittim gekdom is cikisi Tunali Eryaman yolu mahfetti
:KK19:

Valla ama biraz ara verebilirim ben ders yogunlugunu artirmam lazim cok yorgunummmm gelinlikcimle anlasmaya gittim gekdom is cikisi Tunali Eryaman yolu mahfetti
:KK19:

bencede canım ne kaldı şurda sınava dimi sınavdan sonra devam edersin ama gir arada bi:)kampanyaları falan haber veririz sana. hangisine diktiriyosun canım gülercermi? inşallah istediğin gibi olur gelinliğin canım

bencede canım ne kaldı şurda sınava dimi sınavdan sonra devam edersin ama gir arada bi:)kampanyaları falan haber veririz sana. hangisine diktiriyosun canım gülercermi? inşallah istediğin gibi olur gelinliğin canım

Canım evet Güler Cer Modaevine diktiriyorum çok mutluyummm :)))))))))))))))

X