Bu da benim çeyizimden örnekler...

Son düzenleme:
Bence uyumsuz olur canım gelinlik çok uzun ve ayakkabıların kısa topuk ayakkabı kendini gösteremicek bu haliyle bence uyumsuz olur uzun topuk olsa çok şık olur

Bence uyumsuz olur canım gelinlik çok uzun ve ayakkabıların kısa topuk ayakkabı kendini gösteremicek bu haliyle bence uyumsuz olur uzun topuk olsa çok şık olur

Canım uzun topuk giyemem ben çok uzunum yaa nişanlım kısa kalır sonra maksimum topuk bu yoksa babet giyceğim :)

Canım uzun topuk giyemem ben çok uzunum yaa nişanlım kısa kalır sonra maksimum topuk bu yoksa babet giyceğim :)

seni anlayabiliyorum bende nişanlımla neredeyse aynı boydayız o yüzden senin gösterdiğin gibi kısa topuk ya da babet giyecem burda herkesin zevki başka senin hoşuna gitmişse tamamdır bence şık bi ayakkabı eğer dediğin gibi aynı küpürden ekleteceksen çok da şık olur

Canım teşekkür ederim verdiğin fikir için ayakkabılar elime geçince düşünüp taşınacağım daha güzel bir şey bulursam onu kullanırım bu da günlük ayakkabılar arasına girer. Teşekkürler :)

Canım ayakkabılarını nereden aldın? Çok güzelmiş ama Nr.39'un da uçuş uçuş tüllü modelleri var ya onlar da pek bir hoşuma gidiyor, topuk boyları da böyle. :) Bence de sen fazla topuklu giyme

Gelin çiçeklerine gelince hepsi çok güzeller tatlım Gelinlikte son durum nedir? Modaeviyle anlaştın mı canım?

Canım ayın 15 ini bekliyorum malum memur maaşları yatıyor belirli bir kaporayla gideceğim modaevlerini ikiye eledim hatta biriyle anlaştım sayılır. İçime çok sindi gerçekten 20 yer gezdim evde gelinlikçi kartvizitleri doldu. Ankarada evlilik danışmanlığı yapacak kıvama geldim neredeyse :))) nr39 gerçekten çok güzel ama hiç bana göre model yoktu bu da çok ucuzdu morhipodan hediye çekim de vardı 30 TL ye aldım. Sence bu nasıl Dsn Sandalet - Minerva - Bej - pabbuc.com Çok güzel uçuş uçuş düz sandaletler de güzel ama beğendiğim gelinlikteki dantel yoğunlupu yüzünden düz birşey veya en azından içindeki birkaç ayrıntıyı barındıran sade bir model olsun istiyorum inşallah bulurum :) Çok teşekkür ederim canım, kesinlikle giymemem lazım yoksa damattan uzun gelin olurum

Ahh ahh ayın 15'ini kim beklemiyor ki Günnurum
İnşallah gönlüne göre yaparlar canım ve bizde bir "helal olsun" deriz:) Çok merak ediyorum seninkini bir de aqualilly'ninkini. Bu ayakkabıyı cok uyguna almıssın o halde canım 30 TL iyi yani. Ama içine mi sinmedi illaki giyilmez demiyorum ben giyilebilir bir ayakkabı canım.
Sandalete gelecek olursa bir kordon boyunca taşları var... Oysa sen romantik-vintage bir gelin olacaksın inşallah. O yüzden o taşlar çok eğreti olur:/ Ama başka bir model bakacak olursan ben derim ki babet yerine sandalet giy, ayakların daha rahat eder cunku. Ve bende düz birşey olsun diyorum senin gelinliğin kısmetse zaten pek çok ayrıntıyı barındıran bir gelinlik olacak. Sade ya da düz bir sandalet-babet ya da hafif topuk olabilir modelde. Ama yeniden soyleyeyim bence suan aldığın ayakkabı da giyilmeyecek gibi değil tatlım.

Canım çok teşekkürler önerilerinde çok haklısın sence bu tarz birşey nasıl olur tüllü sandalet BLEKTEN TL FULAR BALAMALI PEMBE ZEL TASARIM SANDALET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Ter çok mu çok soru sordum

Kızlar ilk defa westwingten birşey aldım umarım sorunsuz gelir :) Banyo baskülü ve el&yüz havlusu.

Son düzenleme:

Günaydın canım.
Ben bu sandaleti çok beğendim Günnurcum hatta tam puan diyoruuuuuum Rengine de bayıldım kiiiiiiiii:13:

Günaydın canım.
Ben bu sandaleti çok beğendim Günnurcum hatta tam puan diyoruuuuuum Rengine de bayıldım kiiiiiiiii:13:

Ben de çok beğendim ama yine benim gelinliğe olmaz di mi Ne uyar ne uymaz bilemedim renk ve model konusunda bu uysa ne de güzel olur :)

Ben de çok beğendim ama yine benim gelinliğe olmaz di mi Ne uyar ne uymaz bilemedim renk ve model konusunda bu uysa ne de güzel olur :)

Bu sabah sırf senin için Trendyol'a girip Marjin'e ve Bambi'ye baktım biliyor musun?
Ama hepsi platform topuk dikkatimi çeken birşey olsaydı hemen koyacaktım resmini... Bambi de babetler var gerçi ama ben babet yerine sandalet diyorum halen tabii aklımı başımdan alıcak bir babet gormediğim takdirde.

canım aldığın ayakkabı boyuna ve gelinliğine uygun bence. dediğin gibi gelinliğine sade ayakkabı daha çok yakışacaktır
esra forever new önermiş bende öneririm istersen orayada bak , çok güzel ayakkabılar var. belki istediğin gibi bulursun

forever new'in mağazaları ankamall ve panorada var

O zaman bana Ankamall yoları göründü :) Çok sağol canım gelişmelerden haberdar edicem hepinizi :)

O zaman bana Ankamall yoları göründü :) Çok sağol canım gelişmelerden haberdar edicem hepinizi :)
rica ederim canım dilerim bulursun istediğini ,ayakkabıları gerçekten çok güzel.
oraya gitmişken bambi mağazasınada bak derim. mağazalarında farklı modeller oluyor : )

Günnurcugum tchibodan hediye çekim var ne alsam sence yardımcı olur musun?Aklımda bişeler var ama sen olsan ne alırdın?

Günnurcugum tchibodan hediye çekim var ne alsam sence yardımcı olur musun?Aklımda bişeler var ama sen olsan ne alırdın?

Ben olsam kesin sütyen yıkama topu alırdım çeyizime o kadar iç çamaşırı aldım koruyucu birşeyle yıkamak lazım İkili sepet ve askılar da güzel ihtiyacın varsa. Ayrıcaa sen bu tchibo çekleri nasıl kaznıyorsun. Bizde niye yok anne bize niye almıyorsun

Tchibo.com.tr || 2li Sepet Seti

Tchibo.com.tr || Sütyen Yıkama Topu

Tchibo.com.tr || Not kağıdı Tutacağı Küçük

Tchibo.com.tr || Ev Ayakkabisi 41

Tchibo.com.tr || Erkek terlik 44/45

Sizin için seçtiklerimiz yukarıdaki gibidir

Canım bende başkasından aldım üçüne 10 tl ödedim.Ev terliği güzelmiş onu alabilirim fakat erkek terliği için felan erken.Sütyen yıkama topları pazarda satılıyor canım bosuna çekimi kullanmayayım onun için.Bende ikili sepet begendım ama benimkiler bez şeklinde.Canım çok teşekkür ederim fikrin için.Alacagım bir kaç bişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…